CI vs CI+ vs CI+ CA (CAM)

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57033
  MarianDrejer
  Deltager

  Hej 

  På forhånd undskyld, hvis jeg stiller dette spørgsmål det forkerte sted på sitet, eller hvis spørgsmålet allerede eksisterer. Jeg har ikke kunne finde et svar nogle steder, så derfor forsøger jeg her.

  Jeg har et Boxer abonnement, og skal i den forbindelse have sat et ældre Phillips tv fra 2011 op med kort. Tv’et har et CI slot i siden, så jeg går stærkt ud fra, at jeg skal have fat i et CI modul.

  Mit spørgsmål er så, som typen af CI modul har nogen betydning, da der findes flere slags? Jeg har læst mig til, at et CI+ modul er bagudkompatibelt med ældre tv, der “kun” har CI slots, men at CI+-krypteringer ikke vil kunne læses af tv’ets ældre CI slot. Har dette nogen betydning i forhold til noget materiale, Boxer sender ud? Og gør det nogen forskel sammenlignet med at anvende et CI modul?

  I forlængelse – Er et CI+ CA (CAM) modul mere eller mindre det samme som et CI+ modul? Jeg vil nemlig kunne købe dette modul relativt billigt. 

  Jeg håber, at nogle af jer herinde kan kaste lidt lys over sagerne. På forhånd tak!

  #66081
  Palleba2000
  Deltager

  Hej!

  Ja, du skal have et CI/CI+ modul for at kunne se de kodede Boxer kanaler, der iblandt TV2.

  Kanaler der sender med CI+ vil ikke kunne ses med et TV der ikke er CI+ kompatibelt, men der vil ingen problemer være med kanaler der benytter den almindelige CI-kryptering. Og Boxer er i øjeblikket holdt op med at sende i CI+, så du får ALLE kanalerne ind, også på ældre TV og bokse, der som minimum kan modtage DVB-T2/Mpeg4.

  CI+ CA er  det samme som et CI+ modul, eller også CA Modul… Men husk, at du skal bruge et Viaccess modul til Boxer, f.eks dette: Viaccess CA Modul

  MVH
  Palleba 

  #66083
  MarianDrejer
  Deltager

  Hej Palleba

  Tusind tak for dit svar. Det er nøjagtigt et sådant modul jeg har kigget på. Nu kan jeg være mere rolig omkring at købe det.

  MVH

  Marian

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button