Chromecast versus Xtreamer

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

 • This topic is empty.
Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #57077
  satand
  Deltager

  Jeg har netop købt en Xtreamer Wonder boks for at kunne se Netflix uden at skulle bruge tablet (som på min Chromecast). Men jeg er mildest talt ikke tilfreds – billedet er ikke så godt som på Chromecast, underteksterne kan ikke ændres som på Chromecast (eller kan de?) – og lyd og billede passer ikke sammen som på Chromecast. Kan det virkelig passe at et apparat der koster tre gange så meget, ikke leverer nær så god en vare?

  #66306
  Niels Petersen
  Deltager

  Hvad skulle problemet være med at bruge en Tablet.? Den skal jo bare bruges til at starte op, så overtager Chromecast streamen.

  #66307

  Kender ikke produktet, men problemet med Android bokse er at de oftest er med Android version beregnet til Tablets. Det betyder også at Netflix app’en kan give en dårligere kvalitet på en sådan enhed, end hvad du kan få eksempelvis en Chromecast. Fordi Netflix på tablets mig bekendt ikke kører samme kvalitetsniveau som på fladskærmen. 

  Jeg vil generelt ikke anbefale sådanne Android enheder, såfremt det er streaming apps man vil anvende. Til at afspille lokalt indhold kan de være fine nok.

  Android TV målrettet udgave er så vidt jeg ved endnu kun på Nvidia Shield http://shield.nvidia.com/android-tv og på nogle 2015 Smart TV (Philips og Sony)

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button