Hjem Fora TV-kanaler og programmer Canal 9’s fremtid

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Dette emne indeholder 34 svar, har 0 stemmer og blev senest opdateret af  kenneth l 6 år, 8 måneder siden.

Canal 9’s fremtid

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #55531

  kenneth l
  Participant

  Nu har vi set alle de nye sportsrettigheder som TV4 Gruppen/C More har fået købt ind til Canal+, og det ser da osse fint ud 🙂 og de har endda planer om at åben flere kanler i Damnark & Norge bl.a. en ny Hockey kanal,  men hva med Canal 9 fremover, hvor meget af de nye sportsrettigheder vil man kunne få glæde af der…? eller bliver det bare Superliga, 2 af danmarks EM kampen, Bundesligahåndbold og TNA/UFC Wrestling fremover…? syntes bare ikke de har meldt klart ud hvad de vil med kanalen fremover…

  Jeg Valgte at få kanalen i vinters via Boxer pga. af at de har alle de VM kampe, Jeg syntes at det er lidt en skam, at de ikke vælgere at gøre noget mere ved den pt. når man tænker på hvad den koster og hvor meget de hypede den for et års tid siden, og den har da også været okay i det års tid den har været her 🙂 men jeg frygter lidt at den kommer til at ligne en ligegyldig overskudskanal efter VM i fodbold, hvis Canal+ beholder Primera Division, Serie A m.m. for sig selv…

  #57867

  Kristian
  Participant

  Du kan være helt roligt, Canal 9 bygges der vider på.. derfor har de købet EM 2012 til Canal 9.

   

  Men med det som er meldt ud, så bliver der 3 sports kanaler i dk, Sports 1 & 2 og Canal 9 i SD .. La Liga sendes på Canal 9 og 6ern og i HD på Canal+.

  Canal  9 har fælles rettigheder med Canal+ , hvordan dækning bliver ved de ikke pt men sikket er at det kræves alle 3 kanaler for at få top dækning af det sport de har..men Canal 9 skal bygges op så den bliver ligså stærk som TV2 Sport..

   

  De miste Premier League  men har serie A og Æresdivisionen samt SAS på Canal 9 lørdag, søndag samt LA liga og håndbold mm.

   

  Så Canal 9 har en fremtid men igen, man skal ha alle deres kanaler for at være sikket på fuld dækning af deres sports rettigheder.

  #57868

  Preben Pedersen
  Participant

  Ja, men måske lukkes der kanaler i 2012, når en passende indkøringstid er gået og der ikke er kommet nok kunder, selv Viasat sport1, 2 og 3 måtte lade livet i Danmark og tabet blev hentet ind via en højre pris på TV2 sport.

   

  Dette kommer nok også til, at ské med Canal 9 familien, selv SBS´s får nok nogle problemer med, at holde på kunderne på deres 6éren og Kanal 5, når der ændres for meget på program indholdet og priserne ikke falder til svarende, så bliver de fravalgt af den store masse.Winkny

  #57870

  Kristian
  Participant

  Der bliver ikke lukket noget.

  Canal + sports kanaler er high pay mens Canal 9 er low pay, Canal + har 1 milion kunder jeg tror deres nye line up holder på de flest.

   

  Canal 9, den skal bygges op, det er de igang med og i 2012 sidder de sikket med en del mere end idag og de har melt ud at EM 30230 ligge hos dem….Canal 9 er 1 low pay som er i familie med Canal +  mens SBS har 3  low pay kanaler som skal fyldes op derfor købet af Premier League .

   

  Det med at V Canal 9 har købet  EM, jamen til den tid er det sikket at den kanal kommer i en større pakke hos yousee, ellers får de problemer med deres kunde hos Yousee når folk ikke kan se EM.

   

  Da Viasat lukket deres sports kanaler var det ikke fordi de ikke køret men fordi det blev stillet som krav for at kunne gå sammen om at  åben TV 2 sport.

  TV 2 Sport er dyret, men det alle sports kanaler på market… 

   

  At der ikke er kommet flere kanaler fra Viasat eller TV2 Sport, det ikke let at få nye sports kanaler ind hos Yousee, det ses med Canal 9.

  Jeg tror dog med tiden at TV2 Sport får en kanal mere… på sigt skal de følger med, alle andre sports kanaler har mere end en..

  Men det koster og der sal være plads til det.

   

  #57871

  scumbag1
  Participant

  Kan man tænke sig at der kommer svensk elitserien ishockey på Canal 9. Bliver den nye Canal plus hockey kun tilgængeligt for canal digital kunder og derved ikke kommer hos yousee.

  #57872

  Kristian
  Participant

  Det kommer ikke på Canal 9.

  Med hensyn til deres nye kanaler… hos Canal Digital kan du få den nye hockey kanal.. men det meget usikket hos Yousee mm om det vil bruge plad på et SVENSK hockey..

   

  Canal+/TV4 håber mere på pladsen kan bruges på TV4 Sicfi , som ind længe kan fåes i dk hos Canal Digital.

  Hos Canal Digital kommer TV4 Fakta  ( men ikke på kabel, da man har nok fakta kanaler fra Discovery og NGC og MTG)

  #57877

  sas
  Participant

  den kommer på måske på homtrio canal 9 i på tdc homtrio det have jeg hørt

  #57878

  kenneth l
  Participant

  Kristian sagde:

  Canal+/TV4 håber mere på pladsen kan bruges på TV4 Sicfi , som ind længe kan fåes i dk hos Canal Digital.

  Hos Canal Digital kommer TV4 Fakta  ( men ikke på kabel, da man har nok fakta kanaler fra Discovery og NGC og MTG)


   

  Er der overhovdet en chance for at det osse sker hos Viasat ??

  #57879

  Kristian
  Participant

  Hvis Viasat vil betale, at ligge dem på 1 vest koster ikke noget mens det gøre hos 5 øst.

  Plus Canal Digital ønsker sikkert at ha enret på de 2 kanaler for at blive større på den danske market

  #57886

  kenneth l
  Participant

  Men tak for alle svarene Kristian, det lader jo til at det bliver spændende at følge Canal 9 fremover også efter VM i fodbold Smileny

   

  Og også som det er nævnt længere oppe, så mangler Viasat/TV2 Sport en ekstra sportskanal eller 2 herhjemme, det ses jo med deres problem med Danmarks pludselige succes ved Ishockey VM og afslutningen på SAS Ligaen Winkny

  Men jeg syntes det er en dårlige undskylding at, fordi man ikke vil åbne en ekstra kanal, er fordi så hyler kabelkunderne, det har vel altid heddet at der var størst kanal/programudbud ved at vælge parabol tv, og det kan vel ikke komme bag på nogen…   Men fair nok  Winkny

  #57887

  Kristian
  Participant

  Det ikke fordi kabel kunder vil hyle, men uden kabel tv’s betaling vil en kanal ikke kunne køre rundt..   Hvis Yousee sagde jo tak til at betale, vil der hurtig kom en kanal mere fra TV2 Sport

  #57894

  Mads Frederik Toft
  Participant

  Kan det tænkes at CMore kunne have planer om at gøre Canal9 til en “ren” sportskanal?

  #57898

  sas
  Participant

  ved noge om hvornår canal 9  kommer på tdc homtrio så de kan sende til flere

  #57900

  Kristian
  Participant

  Mads Frederik Toft sagde:

  Kan det tænkes at CMore kunne have planer om at gøre Canal9 til en “ren” sportskanal?


   

  Svaret er nej, det har jeg høret til..

  #57911

  kenneth l
  Participant

  Der er åbenbart sat navne på de ekstra kanaler de vil udvide med i Norge, det er Canal+ Sport 3 & Canal+ Football + Canal+ Hockey

  http://www.canalplus.no/nye-rettigheter

   

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 35 i alt)

Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.

Privacy Preference Center

Luk din konto?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?