Bruger og privatlivsbetingelser for digitalt.tv

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #55450

    For at kunne registrere sig på webstedet og bruge forummerne skal du som bruger anføre brugernavn, adgangskode og e-mail-adresse.

    Husk, at alle oplysninger, som fremlægges på dette forum, bliver offentlig information. Derfor skal du være forsigtig med at videregive personlige oplysninger. Enhver bruger, som finder materiale posteret af en anden bruger stødende, opfordres til at kontakte administrator via e-mail. DIGITALT.TV har din autorisation til at fjerne eller ændre data fremsendt af dig til disse forummer, som vi af en eller anden grund finder at overtræde vores politikker, såvel eksplicitte som implicitte.

    Dette sted kan indeholde links til andre websteder og filer. Vi har ingen kontrol med indholdet og kan ikke sikre, at det ikke vil være stødende eller lignende. Vi vil imidlertid fjerne links til materiale, som vi finder upassende, når vi bliver opmærksomme på dem.

    Ved at trykke på “Registrer” knappen erklærer du er indforstået med, at du er fuldt ansvarlig for al information eller enhver fil, stammende fra dig som bruger. Du erklærer dig enig i, at du ikke vil postere noget ophavsretligt beskyttet materiale, som ikke ejes af dig eller af ejerne af disse forummer. Hvis du bruger disse forummer erklærer du dig enig i, at du ikke vil postere nogen oplysninger, der er vulgære, chikanerende, hadefulde, truende eller som forstyrrer andre menneskers privatliv, er seksuelt orienteret eller som overtræder nogen lov.

    Med deltagelse i dette forum, så er du indforstået med ikke at oprette indlæg om piratkort, uofficiel dekodning via ikke licenseret software herunder kortdeling og lign. Du er indforstået med ikke at lave links til uofficielle net-tv sites, lave reklameindlæg eller salgsannoncer, der ikke er af privathandel karakter.

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Emnet 'Bruger og privatlivsbetingelser for digitalt.tv' er lukket for nye svar.
Back to top button