Billedkvalitet tennis

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #74158
  satand
  Deltager

  Jeg har gennem længere tid undret mig over at billedkvaliteten på tennistransmissioner fra Nordamerika er så dårlig i forhold til transmissioner fra Europa. I denne uges TV 2 Sport-transmissioner fra Toronto er billedet bestemt ikke noget at skrive hjem om (ghosting når spillerne bevæger sig, bolden bevæger sig mærkeligt i luften). Samme kanals transmissioner fra turneringen i Båstad for et par uger siden havde helt perfekt billedkvalitet. Har denne forskel mon noget at gøre med konverteringen af billedet fra nordamerikansk sendestandard til europæisk?

  #74161

  Det er klart min formodning, at det har noget med det at gøre. Har også oplevet samme forskel på andre sportsgrene Europa / USA

  #74162
  Anonym
  Inaktiv

  Den eneste grund til konvertering at jeg ville kunne se, ville være fra MPEG2 til vores H264. Der er stadig en del Amerikanske kanaler der benytter MPEG2 i stedet for H264 til HD.

  Men der til sagt, så kunne man også se kvalitetsforskelle under fodboldkampen mellem Danmark og Holland under det fornylig afsluttede EM i Holland, hvis man skiftede frem og tilbage mellem DR1 og TV2. På DR1 var billedet ret mat og havde hvad jeg vil kalde udvaskede farver i forholdet til TV2, hvor billedet stod meget skarpt og havde rigtig flotte farver.

  Åbenbart benyttede DR1 og TV2 ikke den samme kilde til transmittering af den fodboldkamp.

  #74163

  Tror mere det er noget konvertering fra NTSC / Pal eller 60 Hz til 50 Hz. Det er noget med bevægelse i hvert fald og ikke billedekvaliteten som sådan.

  #74192
  Palleba2000
  Deltager

  Hører ikke dette NTSC <-> PAL til fortiden?

  HD kanaler har samme opløsning i begge lande (i dette tilfælde USA / DK), det var da bare når de brugte SD kanaler at der skulle konverteres, fra 720 x 480 til 720 x 576.
  Men okay, måske er det frekvensen der er synderen (60 Hz / 50 Hz).

   

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button