Antenneenhed rustet, intet signal.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #368480

  Jeg har denne enhed på antennen, men kan ikke se hvad jeg skal købe. Der går 3 kabler en fra hver antenne og et output videre til en lunex fordelerboks. der sidder også en strømforsyning IFP501 på det ene fjernsynsstik, formentlig til den enhed som er rustet., hvad skal jeg købe i stedet?

  de to kabler som mangler er ført direkte til et tv, men signal er ikke så godt.

  #368481

  Billede af fordelerboks:

  #368482

  Billede af antennen, se bort fra parabolen, den skal nok væk.

  Har ikke helt styr på hvilke antenenr som er til hvad.

   

  #368500

  Hvad vil du gerne modtage/kunne se?
  Hvis via antenne – hvor er du henne landet?

  #368511

  Jeg er i Hørsholm ca. 20 km nord for kbh. jeg har indtil det stoppede set alle gratis DK kanaler samt Sverige 1,2, TV6, TV4 malmø/helsingborg osv. og mange af boxer kanalerne(måske fra sverige, ved ikke de er kodet, men blot til info).

  Så dybest set blot de tilgængelige gratis kanaler.

  Tror nok den øverste peger lidt i vestlig retning.

   

  Mvh

  Jørn

  #368512
  Preben Pedersen
  Deltager

  start med fjerne den boks ved skorsten og erstat den med en 2 vejs splitter og se hvor meget der så kommer igennem af signal

  #368513

  Jeg kan lige netop få dr1 af tvivlsom kvalitet på de 2(af tre) tv på fordeleren med kortest kabel. Derfor skal den rustne enhed som må være forstærkeren udskiftes men til hvad? genkender nogen antennerne?

  #368514
  jetdirect
  Deltager

  På billedet kan ses 3 antenner

   

  øverste er uhf antenne

  nederste under parabolen er rundstråle antenne til fm

  Noget der nok vil være en god ide er og skifte de gamle kabler til dobbelskærmede når nu man er igang med og reparere

  #369319
  tlk
  Deltager

  Jeg vil flytte antenneboksen på taget ind på loftet og der montere radioantennen  og dermed undgå fugt. Har selv haft en fordelerboks købt i jem & fix til tv/radio til under 100 kr. Det er nok bedst at udskifte antennekablet. Har du prøvet at føre antennekablet direkte til fordelerboks? er der brug for en forstærker?

  #370300

  Tak for de gode input, jeg kan få fint signal fra den øverste antenne på det første fjernsyn, de næste 2 har problemer. Jeg opdagede at hvis jeg sætter strømforsyning på vægudtaget som test og måler oppe ved fordeleboksen er der ingen spænding at måle, hvorimod det kan lade sig gøre med kablet på det tv som også har signal. noget kunne tyde på at den er gal med kabler og eller vægstikket på de to andre tv. Jeg husker ved opsætning at der var problemer hvis der ikke var en forstærker på(antennemanden var ude). God ide med at flytte FM ind på loftet, det er dog svært fremkommeligt(pga lav højde) og glad for at det ikke er på loftet nu hvor der skal fejlsøges. Tak for input, jeg arbejder videre, jeres gode input, tak.

   

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button