Analoge kanaler.

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #57106
    JWA
    Deltager

    Er det helt umuligt at opdrive en recorder til HDD/DVD (og gerne BD), der har indbygget tuner til såvel analoge som digitale kanaler på hele markedet ? Jeg ved godt, at de analoge kanaler betragtes som forhistoriske, men jeg er så uheldig at bo et sted, hvor Stofa stadig kun tilbyder flertallet af kanaler som analoge.

    Mvh  JWA.-

    #66417

    Jeg kender ikke nogen. Bedste chance er nok brugt evt. genbrugsbutikker måske.

    #66418
    Niels Petersen
    Deltager

     Der findes ikke sådanne på markedet mere, netop fordi det hører fortiden til. Så eneste chance er at finde noget gammelt udstyr, men det er sikkert ikke nemt, og hvis du finder det hvor holdbart er det så, det kan ikke betale sig at få det fixet.

    Læg pres på de ansvarlige i din forening, så de kan komme ind i det 21 århundrede, analogt TV hvor herre bevares hvor utidssvarende, det er helt knald.

    #66419
    Anonym
    Inaktiv

    På DBA, der har de en stavl brugte analoge optagere: http://www.dba.dk/billede-og-lyd/dvd-afspillere-videomaskiner-projektorer-og-tilbehoer/dvd-og-harddiskoptagere/?soeg=analog

    Du kan også prøve at ligge et slag forbi en af Frelsens Hær’s genbrugsbutikker. Det sker også at de får brugte analoge DVD/HDD optagere ind.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button