Advarsel: Køb ikke: Vu+ YAY Go Pro

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • #1326381
  Anonym
  Gæst

  Flere steder på nettet præsenteres Android TV media boksen YAY Go Pro som værende et Vu+ produkt, fordi at det er folkene bag Vu+ der også har lavet denne media player.

  Men køb den IKKE!
  Teknisk support mugligheder er overhovedet ikke eksisterende for den.
  Dette er nemlig rent faktisk nødvendigt, fordi at boksen har en kæmpe teknisk fejl i dets OS, som gør at media boksen kan levere Stereo lyd.

  Allerede når man starter den op, så for man leveret et tvunget kunstigt Dolby Digital Plus 5.1 lyd signal og der er overhovedet ingen mugligheder for at slå det fra.
  Med samlige videoer jeg har prøvet at afspille med 5.1 lyd, der får man kun Stereo lyd leveret igennem det kunstige 5.1 signal den leverer.

  Så jeg installerede derfor en lydtest app på den for at teste hvert enkelt lyd kanal individuelt og fandt ud af at Center, Rear L, Rear R og Subwoofer kanalerne sendes direkte til Front L og Front R.

  Media boksen har ganske enkelt en fejl i dens lyd og der er nul mugligheder for at komme i kontakt med producenten af den media player, fordi at de åbenbart ikke har ment at det ville have været smart idé med en teknisk support hjemmeside, lige som de ellers har til deres Vu+ boks.

  Så hold nallerne fra YAY Go Pro media playeren, den er det ikke værd når der ikke findes nogen form for teknisk support til den.

  #1327376
  Anonym
  Gæst

  som gør at media boksen kan levere Stereo lyd.

  Den skulle naturlig vis have lydt: som gør at boksen KUN kan levere Stereo lyd.

  #1331190
  Per Stene
  Deltager

  Den kan kun afspille stereo lyd, den leveres ikke med 5.1

  #1331666
  Anonym
  Gæst

  Den kan kun afspille stereo lyd, den leveres ikke med 5.1

  Hvorfor så det kunstige Dolby Digital Plus 5.1 signal og i lydsindstillingen mugligheden for specielt at sætte den til også at rapportere om support af 7.1 lyd?
  I sådan et tilfælde hvis kun ren Stereo support, så er der ingen grund til det og man kunne så nøjes med at fokusere på 2 kanals PCM.

  Nej, det er nærmere et svar om at producenten af YAY media boksen har klokket gevaldigt i det angående lyden da de lavede boksens Android TV OS.

  #1331671
  Per Stene
  Deltager

  <p style=”text-align: left;”>Læs brugs anvisningen, og eller omtaler ved forhandlere så bliver du klogere,</p>

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button