Abonnerer Canal Digital på sine kunders CPR oplysninger (personabonnement)?

Indlæg om piratsider, piratudstyr og lignende er ikke tilladt. Reklame/salgs indlæg er ikke tilladt.

  • Dette emne er tomt.
Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • #57103
    Lars_
    Deltager

    Hej

    Jeg bor i Tyskland og har derudover fået bopæl i Danmark, CPR nummer, dansk bankkonto og så videre, på gr. af tidsbegrænset ansættelse i landet. Jeg forventer såmænd at flytte fra Danmark igen derefter. Jeg vil nu gerne abonnere på Canal Digitals Local pakke, men efter hvad der står i abonnementsvilkårene må jeg jo ikke beholde abonnementet når jeg flytter herfra 🙁 Er der noget jeg kan gøre for at jeg kan beholde det og selv blive ved med at betale (har ikke bestilt endnu)? Abonnerer Canal Digital på sine kunders CPR oplysninger (personabonnement)?

    #66631
    Niels Petersen
    Deltager

     For at kunne få en af de Danske Sattelit udbydere, kræves det at man har en Dansk adresse, hvilket der jo ikke haves når man bor i udlandet, så medmindre du kan skaffe en dækadresse er det ikke muligt.

    Det samme gælder her i DK hvis man vil have en udenlandsk service, som f.eks SKY fra UK, så skal man have en dækadresse i UK.

    #66632

    Jeg ved ikke om de tjekker adresser. Tror kun de gør hvis de får breve retur eller lignende. Der står vist i deres betingelser, at de så kan kræve gebyr for at finde dig igen i folkeregistret. 

    Mest optimalt er det nok hvis du kan have en proforma adresse abonnementet er knyttet til i DK via en bekendt måske. 

    #66637
    Palleba2000
    Deltager

    Niels Petersen sagde
     For at kunne få en af de Danske Sattelit udbydere, kræves det at man har en Dansk adresse, hvilket der jo ikke haves når man bor i udlandet, så medmindre du kan skaffe en dækadresse er det ikke muligt.

    Jeg ville bare lige tilføje, at hvis “Lars_” kender nogen i Danmark, på Færøerne eller på Grønland, kan du få vedkommende til at stå for abonnementet for dig. Så skulle det problem være løst.

    MVH
    Palleba

    #66640
    Lars_
    Deltager

    Tak for jeres svar 🙂 Jeg kan godt skaffe en dækadresse i Danmark som abonnementet kan knyttes til.

    Men skal den vedkommende stå for abonnementet? Hvis jeg selv flytter til dækadressen (med c/o adresse i cpr) i en måned el.lign. (før jeg så flytter til udlandet efterfølgende), så ville jeg nok selv kunne underskrive på CD-kontrakten (med min c/o adresse hos CD). CD henter jo formentlig CPR oplysninger om deres kunder ved oprettelse og hvis de selv kontakter CD og oplyser om en flytning.

    #66642
    Niels Petersen
    Deltager

     Betaling, der er det jo nok enten via PBS, som er det mest anvendte, eller via kreditkort, og er det kort, så kan jeg ikke forestille mig andet, end at skal være i dit navn.

    Det er noget du skal have på plads.

    #66689
    Lars_
    Deltager

    Niels Petersen sagde
     Betaling, der er det jo nok enten via PBS, som er det mest anvendte, eller via kreditkort

    Nej, kun PBS eller indbetalingskort…

    “Fordele ved betalingsservice: Spar 39,25 kr. pr. faktura fra Canal Digital. I alt kan du spare op til 471 kr. pr. år.”

    Hvorfor tilbyder de ikke automatisk og gebyrfri betaling med Dankort og Visa/Dankort til 0 kr. pr. regning? CD er jo fuld af løgn hvis de påstår at man sparer 9,75 kr. pr. regning ved tilmelding til betalingsservice – en service som jeg slet ikke har brug for… Til gengæld opstår der yderlige omkostninger på 117 kr om året.

    #66690
    Niels Petersen
    Deltager

     PBS er jo det mest anvendte, så det er der jo ikke noget galt/underligt med, det er jo den betalingsmåde flertallet foretrækker.

    #66740
    Steeneren
    Deltager

    Lige for at indskyde en sidekommentar, så gør DR faktisk det samme.

    Det er ikke muligt at se DR TV fra udlandet, hvilket blev lukket ned efter 2008. Så for at få adgang skal du have en dansk IP-adresse.

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.
Back to top button