wymax

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Yousee HD-kanaler på billedrørsTV #63311
    wymax
    Deltager

    peterras sagde
    Er en boks en HD boks, og har den scart, så bør den også kunne vise HD kanaler på et billedrør, men se Jer for, der findes bokse, der ikke har scart.

    Yousee selv sælger en til 495 kr, men den har kun HDMI.

    Og HDMI er vel ikke særlig udbredt på billedrørs-TV (hvis nogen modeller i det hele taget har haft det), så det var ikke særlig smart.

    som svar til: Yousee HD-kanaler på billedrørsTV #63306
    wymax
    Deltager

    peterras sagde

    Kim, jeg har på fornemmelsen, at du er en af dem, og at det du egentlig mener er, at hun gerne vil se de kanaler, som kun sendes digitalt.

    Skyldig. Hun har beskrevet det overfor mig som at Yousee begynder at sende kanalerne i HD og at de afløser de “almindelige” kanaler, og selv om jeg undrede mig over det, så tænkte jeg at det nok bare var en naturlig udvikling, at det var fordi Yousee går digitalt og HD.

     

    Hun nævner den nye DR Ultra som en af kanalerne, hvilket hendes datter er temmelig ked af, da Ultra nu viser den “voksne” del af Ramasjang.

     

    Det sikreste er nok at sende hende i El-giganten så hun kan snakke med en venlig ekspedient, hvilket også var min plan efter de fine links til deres produkter der passer til formålet.

    som svar til: Yousee HD-kanaler på billedrørsTV #63302
    wymax
    Deltager

    Sweet! Så er det jo bare at komme ind i El-giganten og få sådan en med. Tak for info.

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Back to top button