Vilhelm

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Kanal4 i HD allerede på Yousee ? eller hvad #65564
    Vilhelm
    Deltager

    Ja, selvfølgelig er Mellempakkekanalen Kanal 4 ukrypteret for kunder med en almindelig Mellempakke el. Fuldpakke.

    Med mit indlæg vil jeg blot gøre opmærksom på at YouSee i øjeblikket sender den ukrypteret til alle kunder. Har man en Bland Selv-pakke, er den på kanalplads 12 (hvis man som anbefalet bruger netværks-id 00111). Har man Grundpakken, er den ukrypteret på plads 112. YouSee har mig bekendt ikke meddelt hvor længe de vil sende kanalen ukrypteret til disse kunder. Men hvis de vælger den som Bland Selv-kanal eller Ekstrakanal inden den 20. jan., kan de jo modtage den via YouSee Kort fremover.

    som svar til: Kanal4 i HD allerede på Yousee ? eller hvad #65562
    Vilhelm
    Deltager

    6. jan. 2015. YouSee sender i øjeblikket Kanal 4 HD ukrypteret; på kanalplads 12 hvis man har Mellempakken elller Fuldpakken, eller hvis man har Bland Selv – også selv om man ikke har valgt den som Bland Selv. Har man kun Grundpakken, sendes den ukrypteret som Ekstrakanal på kanalplads 112.

    Vilhelm
    Deltager

    Tak, Michael. Jeg synes at YouSee har et par ting at rette op på.

    Vilhelm
    Deltager

    Mich. skrev:
    Yousee kunder inde på facebook tror, at de kanaler de valgte, er dem de får på deres TV, men nu har Yousee jo heller ikke selv informeret om, hvad der er sket i dag :-)

     

     

     

     

     

    Se mit indlæg ovenfor. YouSee har nu i eftermiddag sendt en e-mail til folk. 

     

    Al RSS Tilmeld Overvåg

     

     

    Vilhelm
    Deltager

    Her er et link til de 10 julegave-kanaler som YouSee sender ukodet frem til 12. jan. 2015. http://jul.yousee.dk/Resultat

    Bemærk at de 10 kanaler findes på kanalpladser over 100. Hvis man har en Bland Selv-pakke, og har brugt netværks-id (00)111 ved søgningen, vil kanalerne dog findes på de angivne kanalpladser minus 100

    For resten: Hvilken kanallplands har Showtime? Det anførte link og en mail fra YouSee siger 166. Skal det ikke være 167?
    (Jeg bruger netværks-id (00)111, og Showtime findes så på kanalplads 67).

    Hvis man sidst har lavet en kanalsøgning efter “Gratis kanaler”, har man nok ikke nogen tv-kanaler over 100 i sin kanalliste. Så må man lave en fornyet kanalsøgning hvor man søger efter “Alle kanaler”.

    Tilføjelse:  Er det i øvrigt muligt for dem der bruger en YouBio Boks som digital modtagerboks at finde og modtage de p.t. ukodede betalingskanaler? Boksen er jo lavet til kun at finde gratis kanaler med det sædvanlige netværks-id 00125.

    Vilhelm
    Deltager

    mich sagde

    Men jeg mener, at hvis man bruger ID-111 i stedet for 100 ved kanalsøgning, så numereres ekstrakanalerne fra 1 – 99

    Man skal bruge netværks-id 00111 hvis man har en Bland Selv-pakke. Ellers ikke.

    Dog kan YouSee-kunder med Grundpakken suppleret med Ekstrakanaler finde Grundpakkens kanaler plus de Ekstrakanaler der indgår i en almindelig Fuldpakke på kanalpladserne 1-99 ved at bruge netværks-id 00111.

Login Registrer
Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
Back to top button