UlrichN

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • UlrichN
    Deltager

    Opgivet er nok så meget sagt, men jeg har finindstillet mine to skærme og har holdt øje med signalstyrke/kvalitet, gennem et par uger. En overgang gik det rigtigt godt om dagen, med fint billede på de fleste kanaler. (Det gik bedst med de vertikale) Om aftenen, omkring solnedgang, forsvandt signalet så, men dukkede op igen ca. 23:30.

    Lige p.t., er der intet signal, hverken dag eller aften, men hen på natten kommer der billede på de kraftigste transpondere. Dvs. diverse udgaver af ITV, men ingen BBC overhovedet.

    Det så ellers lovende ud i starten, men som det er nu, har jeg ikke de store forhåbninger om at kunne opnå 24/7 signal, med mindre jeg vil op i en skærmstørrelse, der gør Pentagon misundelige. Har bestemt jeg vil ofre det som Viasat koster i to år (Har ikke Viasat) på projektet, men der skal selvfølgelig være en garanti for, at det giver et brugbart resultat.  

    Lige nu, ved jeg ikke hvad jeg skal stille op, men det er uholdbart ikke at kunne se Top Gear, Jonathan Ross, Graham Norton, eller modtage BBC radiokanalerne (De lyder frygteligt på nettet)   

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64501
    UlrichN
    Deltager

    Har justeret begge TD88 skærme og skiftet LNB (Til Inverto Black Ultra Twin) på den ene, så nu er der signal på begge systemer. Ikke konstant desværre, men fra en gang om morgenen og til solnedgang. Ved 23:30 tiden vender signalet tilbage og forsvinder så igen ved 02:30 tiden.

     

     

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64464
    UlrichN
    Deltager

    Hej

    Hermed de nedslående nyheder fra Thisted området.

    Har 2 stk Triax TD88 skærme, med henholdsvis MTI Twin LNB og Inverto Black Ultra Twin LNB.

    Modtagerne er en TechniSat FTA og en Topfield 7750 HD.

    TechniSat modtageren med Inverto LNB:

    Periodisk modtagelse af BBC og ITV i dagtimerne, dog med udfald. BBC News, BBC Three, ITV og ITV3+1 har bedste signal. Ved 16-17 tiden forsvinder alt igen. ITV og ITV3+1, vender så tilbage ved 1 tiden om natten og som regel også BBC 3 og News. 

    Topfield modtageren med MTI LNB:

    Intet signal, selv efter en finjustering her i weekenden.

    Ved ikke om en større skærm vil kunne sikre modtagelse om aftenen. Har max. plads til en 1,2m. 

    Mvh.

      

     

     

     

     

Login Registrer
Viser 3 indlæg - 1 til 3 (af 3 i alt)
Back to top button