rpc

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Fra 16 December går Jorden under 10 gange #62912
    rpc
    Deltager

    Spændende.

    Naturligt nok slutter deres program den 22. desember :-)

    rpc
    Deltager

    Okay, når jeg googler kan jeg se at RUV har været på satellit i lang tid, jeg har bare aldrig lakt mærke til den før.

    rpc
    Deltager

    Palleba2000 sagde

    Jeg har downloadet dokumentet og kan se at Færøerne også er nævnt der, Kringvarp Føroya er nok den ENESTE Public Service TV-station i Scandinavia (måske enda Europa) der IKKE sender på satellit. Det havde nu været godt hvis man kunne få den ad den vej. Men det er en drøm der ALDRIG går i opfyldelse.

    Har du sett at RUV (Sjónvarpið) islandsk TV sender på 0.8 grader øst (11.403 V). Her rundt starten af marts var den ukodet i et par uker, men nå er den kodet og ifølge King of Sat er det Canal Digital/Conax. Jeg har ikke set den omtalt på Canal Digitals hjemmeside.

    Jeg kunne nok kun forstå 2% af ordene der taltes, så jeg sakner den ikke så meget – men måske er der håb for at færøsk TV en dag sendes på satellit.

    som svar til: Hjælp! #61925
    rpc
    Deltager

    Etter min mening er udbuddet på Boxer for lille og Viasat har ikke de kanaler du efterspørger.

    Siden du har satellit infrastrukturen (Viasat i fire rum), skal skålen blot drejes lidt for å fange Canal Digital – største problem er at/hvis dine boxe ikke kan afkode Conax enten direkte eller via et Conax CAM modul – nogle ældre Viasat boxe har CAM slot og et Conax CAM modul koster rundt 300 kroner.

    Vælg Canal Digital Family pakke, der får du bl.a. History Channel HD, Discovery HD, National Geographic HD, Disney XD samt en række film kanaler uden texter som TV2 Film HD, TCM og TNT7. Du får TV i op til 4 rum til 0 kroner.

    Landskampe kommer oftest på TV2 og DR, så det er ikke noet problem, jeg vet ikke hvor F1 sendes. Family pakken har dog EuroSport og Motors TV, sidstnævnte sender mig bekendt ikke live ræs. Kanal 9 og SBS kanalerne (Kanal 5 HD) sender en del fotball.

    Mht. innstilning af parabolen, er det rimelig nemt når den allerede er indstillet til Viasat på 4.8 grader øst. Du kan sikkert nøjes med å dreje den lidt imot vest (horisontal axe). Det sværeste er HD kanalerne, da disse transpondere er svagere (tror jeg). Derfor skal du indstille således du samlet set for det bedste signal på alle disse kanalerne:

    • Kanal 5 HD (10.778 V)
    • TV2 Film HD (10.903 H)
    • TV2 HD (10.903 V)
    • National Geographic HD (11.785 H)
    • History Channel HD (12.015 H)

    10.934 H er er normalt også viktig, men den sender Canal+ Hits HD som jo ikke er med i Family pakken.

    Å stille inn skålen, skal kun tage en ½ time, så 1.600 kroner lyder dyrt.

    Ak ja, dagene med masser af gratis TV (SKY One, EuroSport, ScreenSport, Lifestyle Satellite Jukebox, MTV (MUSIC Television og ikke CRAP Television)) er ovre – Håber du får det TV du trenger….. wink

    rpc
    Deltager

    Jo det er greit at der finns programvare som kan dekode SoftCryptede kanaler, men det virker ikke for alle og er ganske uinteressant i denne debatten. Min pointe er her:

    • Hvorfor får vi ikke de skandinaviske kanalerne på satellit, når der er lavet rettigheds avtaler ?
    • Hvorfor får vi ikke de skandinaviske kanalerne på satellit, når det er normalt at disse er med i kabelnett ?

    Disse kanalerne bør være en del af Family pakken, eller mulig tilvalg – da rettighederne er forhandlet på plass.

    Jeg ønsker å skabe debatt om dette, og håber andre vil kontakte Canal Digital/Viasat vedrørende dette.

    Kanske holder Canal Digital tilbake, dersom der p.t. kunn er lavet avtale i danmark når det gælder satellit distribusjon, og man ønsker ikke å levere mere til danske kunder.

     

    UBO

     

    Det omtalte PDF dokument kan hentes nederst på denne side:

    http://cdml.positionett.se/politiken/FMPro?-db=ArtiklarOff.fp5&-Lay=Alla&-format=forskningen3/artikel.htm&-lop=AND&-op=eq&ID=211523&-Token.0=666649&-Token.1=Nordicom&-Token.2=&-Token.3=Nordicom&-Token.4=513066&-Token.5=&-Token.6=Nordicom&-Token.7=&-Token.8=130.238.128.0&-Token.9=O0fxO0uvw78eo5fs8QZ2&-find=

     

    Eller direkte link: 

    http://www.nordicom.gu.se/common/publ_pdf/280_pfeiffer.pdf

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
Back to top button