Per K

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Udenlandsk Viaplay, D+ osv. med VPN #2049320
  Per K
  Deltager

  Det vil heller ikke fungere på Prime Video, de benytter det samme med at blokere indhold ud efter det land man har registreret sig med.

  Men rent ud sagt så bryder de også loven med deres geo-blokering og det siden sidste år, for der besluttede EU politikerne at det ikke længere er tilladt for streamingtjenester at anvende geo-blokering inde for EUs grænser.
  Der er bare ikke sket noget som helst i at håndhæve den lov fra EU politikernes side af, så der kan man så undre sig over hvad man så skal med den lov når de ikke ser at få slæbt nogle af de lov brydende streamingtjenester foran EU domstolen.

  Så ja, der må man så se sig nødsaget til at fortsætte med at anvende VPN på de steder hvor at det virker med at omgå geo-blokeringerne.

  som svar til: Opgradering til HD #2017407
  Per K
  Deltager

  Du skriver at det er et nyt TV, så har det da sikkert DVB-S/S2 modtager.

  Ikke nødvendig vis, der er stadig mange producenter der laver TV modeller der kun er udstyret med en tuner til C/T2.

  Men da det blot skal være en modtagerboks til et sommerhus, så kan man godt nøjes med en i den billige ende. Der kan man eks. se på
  Strong SRT 7030.
  Det er en modtager der er meget billig og der kan vælges flere sprog der i blandt Tysk, hvis sommerhuset udlejes til tyske turister, man skal iflg. producenten bare huske at vælge Tysk under installation.

  Men der kommer så også en fordel med at få skiftet den gamle SD modtager ud til en der kan klare HD signaler og det er at modtagelsen af 3sat, Arte, One, Phoenix og Tagesschau24 igen er mugligt i sommerhuset, da de kanaler fik slukket deres SD signal allerede tilbage i Januar 2023.

  som svar til: Optage sat udsendelser fra CA-modul ? #1985645
  Per K
  Deltager

  Min Vu+ er blevet solgt og afhentet af køber.

  som svar til: Optage sat udsendelser fra CA-modul ? #1979479
  Per K
  Deltager

  Jeg ville virkelig gerne have benyttet mig af tilbuddet med den brugte Vu+ Uno 4K. Desværre kan den ikke sendes, så jeg håber måske at kunne hente den ved lejlighed, hvis ikke den er solgt til den tid.

  Næ den er ikke solgt endnu, så der kunne vi godt finde ud af noget.
  Som Bo skriver, så har Zero’en du har kigget på hos Computersalg ingen CI, der skal man op i Uno’en at der som ny (SE modellen) koster rundt regnet 2500 kr her hjemme.

  Min er bare 1ste generationen uden display på fronten, brugt og har et helt andet image der tørt sagt er bedre end originalen 🙂

  som svar til: Se TV4 PLAY+ SPORT i DK ? #1948697
  Per K
  Deltager

  Grundet rettigheder, der kan man godt glemme det uden for Sverige.
  Man skal være bosat i Sverige for at kunne oprette en konto og få adgang til indholdet.

  som svar til: Bedste sekundære position #1905871
  Per K
  Deltager

  Det er rigtig det som Niels har copy & pasted og linket til.
  Signalerne er opdelt på diverse beams og ja, en masse af det der ellers er det mest absolut interessante (BBC, ITV osv) er på UK spotbeam, men der er også en stor stavl der befinder sig på Europe beam og derved kan modtages i hele Europa.

  Angående de beams med hvordan det ser ud, her er Lyngsat meget bedre overskuelig end kingofsat.net, hvor man godt kan se sig blind i al den forvirrende tekst.
  https://www.lyngsat.com/Astra-2E-2F-2G.html
  Alt hvad der er listet som Europe Ku under frekvenserne kan også modtages i Danmark.

  som svar til: Dreambox er gået helt konkurs #1894595
  Per K
  Deltager

  Og den VU+ Turbo SE skal man holde fingrene fra, for den er ustabil.
  Jeg har prøvet at have sådan en lige da den var lanceret, hvor jeg prøvede den af i en Uno 4K, for at forvandle den om til en kombineret C og S2 boks.

  Ved første øjekast gik det fint, men bare man kom til at røre ved den USB tuner eller den kom til at bevæge sig helt af sig selv, så gik tuneren fuldstændig ud.
  Den eneste måde man så kunne få gang i den USB tuner igen og atter få Uno’en til at acceptere den USB tuner, var at boote Uno boksen op helt fra bunden af igen.

  Jeg nåede ikke engang at have den 2 dage før den røg retur til HM-Sat.

  som svar til: Dreambox er gået helt konkurs #1886470
  Per K
  Deltager

  Er der nogen der ved om man kan købe Dual tuner kort (DVB-T(2)) til Vu+ Ultimo til ca. 3-400 kr? MVH Palleba og godt nyttår!

  Pt. ser det ud til ingensteds. Jeg har selv haft søgt efter den til min
  Duo 4K SE.
  Alle steder er Vu+ T2 tuneren der skulle passe til samtlige af modellerne i restordre (selv i Tyskland) og det kan ikke siges hos nogen af forhandlerne om hvornår at de kan leveres igen, HM Sat skriver eks. at den ikke vil kunne leveres over længere tid.
  Men det vil heller ikke kunne gøres for kun 3-400 kr, T2 tuneren koster i omegnen af ca. 634 kr bare i Tyskland.

  Så jeg har fundet min gamle EDISION OS mio+ 4K frem fra gemmerne igen og støvet den af, fordi at den har en C/T2 og S2 tuner, så at jeg har en boks til den T2/S2 combi jeg har her fra Januar af når jeg vinker farvel til signalet YouSee.

  som svar til: V Sport Ultra HD udfald #1881319
  Per K
  Deltager

  Stort set lige siden at den UHD sportskanal dukkede op hos YouSee under dens gamle Viasat navn, har der været mange signal problemer med kanalen.
  Da jeg engang undersøgte kanalens signal tilstand, der hamrede både styrke og kvalitet op og ned som om at det var et Vu meter der viste pumpene Techno musik der blev afspillet.
  Så noget tyder på at YouSees udstyr ikke er for godt til at håndtere så høje bitrates, for med det selv samme udstyr var/er der nul problemer med UHD via min parabol.

  Men YouSee ryger så også ud her hos mig i Januar, for jeg gider ikke mere med dem.
  Så fra næste måned kommer det til at være en kombi af T2 og S2 signaler frem over.

  som svar til: Optage sat udsendelser fra CA-modul ? #1881318
  Per K
  Deltager

  Det er en meget attraktiv pris, især når man tænker på, at enheden er næsten ny og har et CAM-modul til HD+.

  Ja det er ingen dårlig pris, men det passer ikke helt hvad at Brian skriver, for han glemmer lige at fortælle at han selv var for utålmodig med at sætte sig ind i Duoens funktionaliteter, flashede sin flere gange med forskellige images og derved nærmest fik flashet sin ind i døden.

  Det er mig der postede indlægget om salget af den Uno 4K, jeg kom bare til at trykke et forkert sted da jeg ville opdatere min profil og vupti, min profil kom til at blive slettet.

Login Registrer
Viser 10 indlæg - 1 til 10 (af 10 i alt)
Back to top button