Navarroone

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Hjælp! #61946
    Navarroone
    Deltager

    Jeg er oppe og køre med 3 gode gamle clarke-tech c-tech 2100 sd mpeg 2 bokse og fik rettet min parabol ind af en venlig sjæl her på forummet. Fantastisk.

     

    Mine 5 Viasat Strong SRT 6752 bokse er låste og kan ikke bruges!

     

    Jeg overvejer at anskaffe en 4' boks billigt, en Samsung DSB B560N som vist tilsvarer en Pace DS 420 NV. Den er fra Viasat og jeg ved ikke om den kan bruges til Freesat? Har du nogen ide om det?

    som svar til: Hjælp! #61937
    Navarroone
    Deltager

    jeg kom frem til prisen ved at gå ind på kanal digital's hjemmeside og bede om 4 bokse hvortil der kommer installation, samt 6 mdrs abonnement på familie pakken. Jeg ved ikke om CD akcepterer andre bokse, men selvom de gjorde er vi rask væk et stykke over 4000 kroner bare for de første 6 mdr så det er helt i skoven.

     

    Hvis du kender noget til at der kommer kodning af gratis kanaler lige om hjørnet må du gerne dele ud af din viden, ellers er kommentaren vel irrelevant.

    som svar til: Hjælp! #61935
    Navarroone
    Deltager

    Til canal digital rådet… tak for kaffe. Det koster 7.265 for de første 6 mdr…! Det var ikke lige det jeg havde lagt op til og det er forkert at sige viasat ikke kan tilbyde det jeg efterspørger for det har jeg nemlig idag; det er bare for dyrt men det er canal digital så sandelig også.

     

    Jeg har købt en brugt dvb-t2 boks og uden noget abonnement forventer jeg at jeg kan modtage:

    DR 1

    DR 2

    DR K

    DR HD

    DR Update

    DR Ramasjang

    Folketingskanalen

    Regional TV

     

    Samt disse svenske kanaler:

    SVT 1 og SVT 1 HD

    SVT 2 og SVT 2 HD

    SVT 24

    SVT B

    Kunstskapskanalen

    TV 4

    TV 6

     

    Det vil blive suppleret af satellit på 28.2 med gratis engelske programmer. Der kommer formentlig et Boxer abonnement oveni, som beskrevet ovenfor, men nu starter jeg med dette her for at se hvor godt vi er dækket ind med gratis kanaler; og det koster mig kun en antenne samt en brugt boxer boks og 2 brugte satellit bokse.

    som svar til: Boxer TV i DR Kontant – både godt og mindre godt. #61921
    Navarroone
    Deltager

    Gad vide om viasat har bestil det kontant program? De bruger det ihvertifald i deres kundekontakt!

    Personligt giver jeg ikke meget for adfærden hos nogen tv / internet udbyder; de bruger alle “smoke and mirrors” salgsfolk og aftaleskrift med småt.

    Og nu til noget helt andet. Hvis jeg monterer en god triax antenne udenfor, i 5m højde på gavlen af mit hus uden umiddelbar gene fra træer, i et område som er “grønt” på et dækningskort for udendørs antenner, skal jeg så have en antenne forstærker på? Min antennemand siger ja, hans leverandør siger nej! Der er ca 25 m kabel ind til mit tv ialt.

    som svar til: Hjælp! #61919
    Navarroone
    Deltager

    antenne.dk sagde

    1600,- for justering af en parabol;;; den var aldrig gået i det mørke jylland

    Mvh Per

    http://www.antenne.dk



    Der er ikke så mørkt endda i Jylland og jeg kan lide snusfornuften, forretningssansen og manglen på arrogance… og jeg vil lige sige at den med de 1600 den går heller ikke på sjælland, ihvertifald ikke hos mig.

    som svar til: Hjælp! #61918
    Navarroone
    Deltager

    lytro sagde

    Med så mange TVer er der også en løsning med Canal Digital, om du har et TV eller 4 TVer så er det samme pris.

    Omkring 5000Kr for familie pakken.



    5.000 er for meget så jeg lægger canal digital i samme skuffe som viasat.

     

    som svar til: Hjælp! #61917
    Navarroone
    Deltager

    Jeg tænker lidt at lave en kombo løsning.

    Jeg kunne få Boxer op at stå med et mini-film kampagnetilbud (pris god i 12 mdr) til 49 kr som giver danske basis kanaler, inkl DR-K som er glimrende samt tv2 film.

    I tillæg dertil vælge

    – disneyXD kr 19

    – discovery channel kr 19

    – boxer viden (history channel, animal planet, discovery science) kr 45

    Det koster så kr 132/md + kortpris kr 65/md. Efter 1 år stiger det med 70 kr/md men så kan det afløses af et flex-8 abonnement som i tilgift giver CNN og det koster kr 189/md.

    Hertil ville jeg købe en boks i den blå avis kr 250 og et tillægskort kr 299 som er engangsudgifter til tv nr 2. Endvidere skal jeg have en triax 52 antenne op til kr 452.

     

    Udover boxer, som vil sikre at vi har et godt bredt program valg desudagtet gratis satellit måske giver problemer; så kunne jeg uden hast få en freesat boks til tv nr 3 og få drejet parabolen ind ved lejlighed. Det ville give CNN, BBC samt en masse itv/bbc kanaler med mere. Pris er blot et engangsbeløb på kr 500 for en boks.

    Samlet pris for første år kr 3.364 for boxer + 500 for freesat. Det er 700 kroner mindre end viasat; det er uden risiko for pludselig ikke at have noget signal; og året efter er vi nede på blot 3.050; altså 1550 mindre end viasat. Måske viser det sig at freesat er så godt at vi kan trappe ned, eller opsige boxer; og sælge de brugte bokse. Der er fleksibilitet med mange kanaler og vi kan også gå til 4 tv. vi kan tage kort med til sommerhus og i campingvogn. Selvfølgelig vil vi have stort set alt dette ved at købe en 3' boks til boxer og et ekstrakort, men det giver nogle interresante muligheder at gå med freesat syntes jeg.

    yes, der er ikke B&O fjernbetjening på og vi har ikke tv3 plus men tilgengæld spares der penge og jeg er fri for viasat's åg.

    OK beslutningen er taget; jeg starter med boxer og 2 kort og undersøger så lige freesat i flere detaljer.

Login Registrer
Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
Back to top button