Michael Storm

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Ingen fodbold på tv2 sport premiere liga HD? #61856
    Michael Storm
    Deltager

    Hvad er det mere præcist for en problematik der forårsager de problemer med deres HD-kanal?

     

    Det er mildt sagt pisseirriterende at man er nødt til at nøjes med kampe i SD en gang imellem,

    når man betaler ekstra for HD udelukkende pga. PL-fodbold.

     

    Til gengæld er det SUPERFEDT at de på HD-kanalen sender med de originale engelske kommentatorer, 

    i stedet for en dansk kommentator der sidder i et studie et sted og kommenterer.

    Jeg foretrækker helt klart engelske kommentatorer, også fordi vi tit har familie på besøg fra England.

     

    Når det så er sagt, så fatter jeg ikke at Viasat ikke sender både det engelske og det danske kommentatorspor med så man kan vælge selv (ligesom man kan til CL-kampene, hvor man kan vælge mellem to kommetatorspor). Hvis jeg fx ikke fattede en klap engelsk, så ville jeg ikke kunne se fodbold i HD hvis jeg også samtidigt gerne ville kunne forstå kommentatorerne? Det ville jeg aldrig betale ekstra for. Det virker som en brøler fra Viasats side.

    som svar til: Brug af Pace TDS 865 NV (viasat) med 2 LNB #61210
    Michael Storm
    Deltager

    Fuldstændig enig, Per. Hvis det vitterligt bare er et spørgsmål om en manglende softwareopdatering der gør at jeg ikke er i stand til at fange de gratis kanaler med min nye Pace-boks, så er det i den grad for dårligt.

     

    Jeg kan kun antage at det er ud fra en økonomisk betragtning at Viasat ikke gør en sådan opdatering tilgængelig, da de vel gerne vil have at folk så vidt muligt kun ser deres kanaler (hvis jeg fx ser fodbold på ARD, er det jo i deres øjne tid jeg kunne have brugt på at se reklamer på TV3).

     

    Nå, men som sagt så lever jeg med det, så tit ser jeg trods alt heller ikke programmer fra mine free-to-air kanaler, men da Viasat jo af uvisse årsager ikke har en eneste tysk kanal i deres pakke(r), og jeg ved at jeg ikke er den eneste med interesse for tysk sport/kultur/nyheder, så er free-to-air kanaler jo eneste mulighed for at se tyske kanaler for os der har Viasat-abn.

     

    MVH

    som svar til: Suppen på TV2Sport ikke i HD? #61209
    Michael Storm
    Deltager

    Tak for det hurtige svar!

     

    Produktionsomkostninger, check. Intet er gratis, det er klart, men det er dog stadig en kolossal skuffelse at blive spist af med SD-billeder (opskaleret eller ej, det er ikke ret kønt i sammenligning med rigtige HD-billeder), specielt taget i betragtning at der rent faktisk er en TV2Sport HD-kanal OG at teknikken ikke just er helt ny mere..

     

    Mht. den nye aftale du omtaler, indebærer det at “tv-dækningen skal være af en international produktionsstandard”, så ja, det kan næsten kun indebære at TV2Sport er nødt til at komme med ind i det nye årtusinde, og begynde at levere kampene i HD, sådan som fansene tørster efter.

     

    MVH

    som svar til: Brug af Pace TDS 865 NV (viasat) med 2 LNB #61206
    Michael Storm
    Deltager

    Tak for svaret, begge to! (beklager det kommer så sent)

     

    Nå, men jeg er blevet så afhængig af at se fodbold i HD, at jeg har måttet sætte min gamle Triax-box op ved siden af min nye, og må så leve med at skulle skifte over når jeg skal se CL på Sat1, Sportschau på ARD eller (når den tid kommer) vintersport på ARD/ZDF.

     

    Derudover synes jeg også at SD-billederne ser bedre ud med min nye Pace-box, men jeg vil dog ikke afskrive at det er indbildning.

Login Registrer
Viser 4 indlæg - 1 til 4 (af 4 i alt)
Back to top button