martin

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 162 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Optage med yousee og se på farten #66012
    martin
    Deltager

    Når det kommer til sport, er streaming generelt ikke godt nok. Det vil kræve en god og stabil internetforbindelse, både upload i hjemmet og download ude, for at sikre et godt billede.

    Mit eget set-up er en HTPC, hvor jeg kan downloade programmerne til min computer, når jeg er ude. Hvis forbindelsen er til det, så henter jeg den originale optagelse, men hvis forbindelse ikke er god nok, så eksportere jeg programmet i komprimeret form – så det fylder mindre.

    Jeg skal indrømme at jeg ikke selv har erfaring med Linux-bokse, men det kan måske også være en løsning med en Linux-boks, hvor det er muligt at optage og så logge ind via FTP, for at hente optagelser, når man er ude?

    som svar til: Geoblocking kan snart være slut i Europa #65950
    martin
    Deltager

    Hvis det sker, vil der helt sikkert også ske ændringer. Det kan eksempelvis komme til at betyde, at man skal logge ind på DR, BBC og så videre, for at vise at man har betalt for indholdet. Som sådan at der jo ikke noget der forhindre DR og BBC i at kræve log-ind, så længe deres tv-kanaler sender ukodet, lever de op til de lokale regler.

    Jeg tror derfor ikke at vi vil få stor glæde af det. Derimod tror jeg at det bliver mere besværligt confused

    som svar til: Chromecast Smart TV STATUS – Streaming applikationer #65948
    martin
    Deltager

    Der er også kommet HBO understøttelse :)

    som svar til: Parabol skærm professional #65840
    martin
    Deltager

    Jeg kender ikke noget til 42øst, men hvis du skal bruge en stor parabol, så husk at tjekke med kommunen inden indkøb. Der er forskellige regler fra kommune til kommune, så det er ikke sikkert at du må opsætte en meget stor parabol, uden forudgående tilladelse fra kommunen.

    Men du burde kunne modtage de tv-kanaler, hvor der står “West” under “Beam” på denne liste:
    http://www.lyngsat.com/freetv/Turkey.html

    Og jeg tror umiddelbart ikke at det kræver en stor en parabol, men måske 90 cm. Når jeg ser på beam på Türksats hjemmeside, vil jeg tro at “West” er det første af de tre kort på denne side:
    http://www.turksat.com.tr/tr/turksat-3a-42-dogu

    som svar til: TV2 NEWS #65792
    martin
    Deltager

    Jeg kan egentligt godt forstå ønsket. Det virker til at der er stor forskel på billedkvaliteten på samme SD kanal, alt efter udbyder. Når der sendes i HD er det sjældent at signalet bliver tæsket lige så hårdt.

    som svar til: HDhomerun på pc med yousee #65738
    martin
    Deltager

    Det kommer an på hvad dit set-up er i dag. Har du en standard-pakke hos YouSee, og vil du fortsætte med at have en standard-pakke i fremtiden, så vil jeg umiddelbart mene at HDHomeRun vil virke fint.

    Men hvis du har programkort, enten for at lave din egen pakke eller for at tilkøbe ekstra-kanaler, så vil det umiddelbart ikke virke med HDHomeRun. Selve boksen understøtter ikke programkort og det vil heller ikke være muligt at tilføje et programkort til andre enheder, og så afkode tv-kanalen via dem.

    Hvordan det virker med Synology, ved jeg ikke. Men du vil ikke kunne optage kanaler, der kræver programkort, med din Synology, da hverken HDHomeRun eller Synology understøtter det.

    som svar til: Boks eller CA Modul til YouSee #65549
    martin
    Deltager

    22X2 sagde
    Jeg tror at jeg køber et CA modul til at komme i mit TV. 

    309 kr på http://www.electrola.dk/shop/strong-yousee-ca-483p.html

    Det er også det bedste valg…. det er nok at tv’ets fjernbetjening bliver væk i sengen – skulle man have endnu en fjernbetjening, er der større change for af én af dem forsvinder ;)

    som svar til: Så er Nat Geo People og Comedy Central klar – YouSee #65429
    martin
    Deltager

    Jeg er også skuffet over indholdet. Det bekræfter endnu engang at man hellere vil have streaming-tjenester, så det er muligt at vælge indholdet. Noget af det er godt nok, men der er godt nok meget Southpark på Comedy Central. Så ville hellere se gamle udsendelser af andre programserier, end at være indlagt til Southpark.

    som svar til: VM i Håndbold for Herrer 2015: Ikke hos ARD og ZDF #65353
    martin
    Deltager

    mich sagde

    Per M sagde
    Ved ikke om det dukker op på TV2 Sport også, DR og TV2 stod bare nævnt i en presse meddelelse fra TV2, d. 19 November, om at begge har sikret sig rettighederne til VM i 2015 og 2017.

    http://omtv2.tv2.dk/index.php?no_cache=1&id=8013

    Enig, men TV2 plejer at vise mindre vigtige opgør på niche kanaler, som f.eks. på Zulu, ligesom DR også har gjort på DR3

    Jeg vil gætte på at TV 2 åbner ekstra-kanaler på TV 2 Play – udover at udvalgte kampe nok også bliver vist på TV 2 “Sportskanalen” og/eller Zulu. Det kan også tænkes at DR åbner en web-kanal til håndbold. Både DR og TV 2 havde ekstra kanaler i forbindelse med VM i fodbold.

    som svar til: Alsidig medieafspiller #65333
    martin
    Deltager

    Hvor meget haster det?

    Jeg vil umiddelbart anbefale dig at vente på, at der kommer produkter med Android TV (Lollipop / Android 5.0). Google har selv lanceret Nexus TV i USA, men der kommer helt sikkert også snart produkter til Europa.
    http://www.google.com/nexus/player/

    Jeg skal dog indrømme, at jeg ikke tror at det vil være muligt at tilslutte en harddisk direkte. Men det vil være muligt via eks. Plex, hvor det er muligt at streame fra lokalnetværket. Når det kommer til apps fra TV 2 med videre, så er det kun et spørgsmål om at de skal tilpasse koden til det nye Android, hvorefter deres apps vil spille sammen med Android TV.

    Jeg er ret sikker på, at oplevelsen med Android TV vil være langt bedre, end de nuværende løsninger, hvor det er skaberne af set-top-boksene som står for oplevelsen.

    som svar til: Kan ikke se DR kanaler #65313
    martin
    Deltager

    mich sagde

    martin sagde
    Det er også værd at bemærke at DR’s kanaler ikke er “gratis” via kabel-tv. Hvis YouSee skulle fortsætte med at levere DR’s kanaler via stikket i væggen, ville det koste dem penge i afgifter til KODA og CopyDan. Alene til CopyDan ville det koste omkring 16 kr. om måneden. Derfor er YouSee tvunget til at lukke for signalet fra alle tv-kanalerne.

    Hvem betaler så KODA og CopyDan, hvis man ser DR over nettet ?

    Det gør DR, forudsat at du taler om dr.dk. Man skal dog ikke betale dobbelt for flere platforme, så dr.dk er dækket ind under tv- og radiokanalerne. DR betaler til både KODA og CopyDan. Og ja, når man så får signalet via kabel-tv, så betaler man en ekstra gang.

    som svar til: Kan ikke se DR kanaler #65310
    martin
    Deltager

    Det er også værd at bemærke at DR’s kanaler ikke er “gratis” via kabel-tv. Hvis YouSee skulle fortsætte med at levere DR’s kanaler via stikket i væggen, ville det koste dem penge i afgifter til KODA og CopyDan. Alene til CopyDan ville det koste omkring 16 kr. om måneden. Derfor er YouSee tvunget til at lukke for signalet fra alle tv-kanalerne.

    som svar til: Hvordan leverer Waoo DVB-C? #65297
    martin
    Deltager

    jetdirect sagde
    http://newz.dk/trefor-dropper-waoo-til-fordel-for-tdc

    Min bror bor i Waoo-område :)

    som svar til: Hvordan leverer Waoo DVB-C? #65295
    martin
    Deltager

    Okay, mange tak for svar. Det er også ganske fint med de fire pakker i “clear”. Tillægspakkerne kunne også være interessante, men ikke nok til at skulle købe set-top-bokse :)

    martin
    Deltager

    mich sagde

    martin sagde
    Det eneste YouSee kan lancere, er en Fan TV boks – med understøttelse af HBO og Viaplay. Og på samme tid indgå samarbejde med HBO og Viaplay, så deres kunder får endnu bedre kvalitet.

    Yousee siger jo, de har deres eget Play, så det tror jeg ikke på

    Det skal jeg være ærlig at sige, at det gør jeg heller ikke. Det var nu mere ment som en, “hvis de ønsker at være på markedet om x år, så skal/burde de…”

    Og ved stratetisk at samarbejde med HBO og Viaplay, fremfor Netflix og andre konkurrenter, ville YouSee kunne presse en stor konkurrent som Netflix. YouSees hovedformål i konkurrencen må være at svække den største spiller, og det kan YouSee gøre ved at samarbejde med HBO og Viaplay, samt sikre en unik medie-streamer, som eks. Fan TV. Det hjælper ikke noget at komme HBO og Viaplay ind i en Samsung-boks, da folk allerede har valgt det fra. Det er derfor vigtigt at præsentere noget nyt, som faktisk er nyt – og ikke bare et nyt skin på en gammel boks. YouSee skal tænke langt ud af boksen, langt længere end med købet af norske Get og den teknologi der fulgte med.

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 162 i alt)
Back to top button