jens.peter.hansen

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Parabol skærm professional #65848

    Ceyar, du kunne jo begynde med at tage signalet fra f.eks. 19 øst. Her er signalerne stærke, du kan bruge en mindre parabol og der er mange ukodede kanaler til rådighed, også i HD. Du kan måske nøjes med at tilslutte en helt almindelig lnb med et enkelt kabel til én af dine mange tunerindgange. Lav et pilotprojekt hvor du får denne ene lnb til at virke hos en enkelt ip modtager. Senere kan du jo så sætte en stor parabol op til at kunne modtage de ukodede kanaler på 42 øst, og til allersidst kan du investere i en passende multiswitch der kan forsyne alle tunerindgangene samtidigt.

    Hvis du ender med at have signal på alle 16 tunerindgange og sender det videre på et netværk, så skal der vel være en ret stor båndbredde til rådighed, hvis alle 16 ip modtagere vælger at se tv på én gang?

    som svar til: Anbefaling af FTA DVB-S HD reciever? #64119

    parabolgutten returns sagde
    Jeg er kun interesseret i Smart MX Flat’en. Men jeg kan da godt se at man skal holde sig væk fra conrad.de… Andre gode satshops?

    Hej Parabolgutten. Jeg har sendt en besked til din indbakke.

    som svar til: LNBF Ku-Band / C-Band nogen som har sådan en ? #64087

    smileyguy sagde
    Hej alle.

    Er der nogen som har erfaringer med modtagelse af c-band signaler i Danmark ?
    Jeg har en motorstyret 110 cm offset parabol, jeg overvejer at købe denne http://www.satpro.tv/c-standard-ku-band.aspx for at kunne modtage både c-band og ku-band kanalerne, nogen som har erfaringer med denne LNBF. ?
    helt præcis så vil jeg købe disse 2 ting.
    http://www.satpro.tv/c-standard-ku-band.aspx
    http://www.satpro.tv/conical-scalar-ring-c-band-lnb-bracket.aspx

    jeg har læst mig frem til at dette fungerer fint med en offset parabol, men der er dog en del indstilling med dette.
    Tak for svarene og god Jul til jer alle. smile


    >Hej smileguy, Hvad er det for en type programmer du gerne vil modtage? Jeg har i sommeren 2013 brugt en C-band lnb til at modtage lidt russisk tv fra Yamal 202 på 49.0°E.  Jeg brugte en primefokus parabol. Det var bare for at lege lidt med modtagelse af c-band. Det fungerede sådan set ok, dog var der lige lidt problemer med at finde de rigtige frekvenser til at begynde med, men bagefter var det nemt nok. Jeg skulle også finde ud af det med indsættelsen af det medfølgende stykke dielektrikum. Jeg købte en ren C-band lnb i Tyskland, men jeg kan se at du også har tænkt dig at bruge parabolen til Ku-band.

    mvh, jens.peter.hansen

    som svar til: Overvejelser motorstyret parabol #64070

    big sagde
    helt afhængig af hvad du gider se, er der vel i alt et par tusind FTA kanaler mellem 30w og 42e, men gider du kun de europæiske kan du klare det med 1 skål, og så er der vel nogle hundrede

     

    Hej “ham”,
    Prøv at flytte manuelt på den ene parabol i en periode, så kan du jo prøve at se om der overhovedet er noget på en bestemt position som kan fange din interesse. Hvis det er nemt at komme til din parabol, så kan du tegne nogle tush streger så du hurtigt kan genfinde bestemte positioner. På den måde kan man lige gå ud og dreje parabolen til en anden position hvis man skulle få brug for det. Men som andre allerede har sagt, der er mange fta kanaler, men når det kommet til stykket, så er det begrænset hvor mange man bliver ved med at se på.
    Hilsen jens.peter.hansen

    som svar til: Tysk tv!! #63927

    Per M sagde
    Efter at have nær studeret Tyske fora, så er det heller ikke så forfærdelig meget HD man vil kunne få ud af det på 19.2 grader øst. Hvad jeg får ud af det, så er det kun 3 gratis kanaler.
    Resten er kodet og 14 af kanalerne kræver en speciel HD+ boks, TV eller boks med CI+ for at kanalerne kan afkodes med et specielt HD+ kort, der ikke just er særlig billigt, specielt ikke hvis man er nød til at have det specielle CAM modul med også.

    Desuden er det HD+ også noget værre skidt. Jeg fandt et link til en video på Youtube om det HD+ og hvad det er for noget stads, som de fleste nok ikke vil have inden for i hjemmet. Videoen er på Tysk!.

    http://www.youtube.com/watch?v=_jPhVNkJgmI

    Hej Per M,

    Hvad var det for nogle gratis tyske HD kanaler du havde forestillet dig at du ville se?
    Der er betydeligt flere end kun tre stk. gratis HD kanaler til rådighed på 19 øst. Husk, at der er forskel på HD og HD+, de fleste nationale og regionale sendere leverer så vidt jeg ved et gratis ukodet HD signal som kan modtages af de fleste fta modtagere, også de fta modtagere som er så skrabede at de slet ikke har slots til hverken kort eller CAM.

    hilsen j.p.h.

    som svar til: DVB-C tuner til stationær PC #63757

    Hej Søren,

    Måske at dette fabrikat kan bruges? De har to modeller, “stick” eller “box”.

    https://www.tbs-technology.de/shop/product_info.php?products_id=21

    https://www.tbs-technology.de/shop/product_info.php?products_id=20

    Hilsen, jens.peter.hansen

     

    som svar til: CI-modul der konverterer Mpeg4 signaler til Mpeg2… #63712

    Palleba2000 sagde
    Hej!

    Jeg læste engang her, tror jeg nok, på dette forum om et modul der kunne konvertere Mpeg4 signaler til Mpeg2, så man f.eks. kunne bruge sin gamle Mpeg2 DVD-Recorder lidt endnu.

    Jeg har brugt Google lidt, og tror jeg har fundet et, der hedder “Neotion NP4+ Cam”, der kan dette. Har læst at dette gav problemer med lyden hos f.eks. Boxer DK grundet HE-AAC lydformatet, men tror ikke jeg får dette problem, da de stadig bruger samme lydformat som da de sendte Mpeg2 video formatet.

    Er der nogen her der kender andre alternativer og/eller ved hvor man kan købe disse moduler i Danmark?

    MVH
    Palleba

    Hej,

    Jeg har sådan et kort, eller et der ligner ret meget, det hedder ikke “plus” men “extra”. Ved ikke hvad forskellen kan være. Jeg bruger ikke kortet længere. Man skal være opmærksom på at det kun er komprimeringen som kortet kan hjælpe dig med. Det skal være et SD signal som er komprimeret i MPEG4, ellers får du ingen glæde af kortet. Hvis det f.eks. er et HD signal som er MPEG4 komprimeret, så kan det meget vel være at din ældre maskine slet ikke er forberedt til et HD signal og så får du ingenting ud af besværet (måske kan du høre selve lydsporet lyden). Jeg brugte det engang til at modtage nogle russiske MPEG4 komprimerede SD udsendelser. Mit kort kan altså ikke trylle HD om til SD, det er som sagt kun komprimeringen der ændres.

    Hvis du er i nærheden af Hillerød området kan du hente kortet uden beregning, jeg bruger det alligevel ikke.

    Jeg ville gerne sætte et front og bagside billede ind her i teksten. Hvordan gør man?

    Måske kan jeg sende til dit bruger mail?

    Hilsen jens.peter.hansen

    som svar til: BBC SPORT Wimbledon #63470

    foyn sagde
    Jeg takker for info og det meget hurtige svar. Jeg prøver det ad.

    Hvis du har problemer med at finde retningen, så brug denne side: http://www.dishpointer.com

    Husk at vælge den rigtige satellit i scrolle-listen.

    mvh, jens peter

    som svar til: Hvorfor er prisforskellen så stor? #63458


    Zakken sagde

    Dania sagde
    Der er noget rygende forkert i din reciever opsætning.

    For kanalen du viser resultatet af er sgu fra 28/ øst. Men din reciever har søgt den som hjem som 23,5 øst.

    Jeg vil anbefale dig og slette samtlige kanaler og lave en ny skanning fra rigtig satellit.

    Hvor mange lnb’er kører du med? Det er vigtigt at du har lavet en korrekt disecq opsætning.

    Her kan jeg se samtlige kanaler fra 2F  28øst.  Men kun om aftenen,om dagen er signalet ikke

    kraftig nok,men du skulle have et fortrin frem for mig,da du bor længere fra Zero line

     

     

    Jeg tror såmænd ikke der er noget galt. Jeg har blot bedt receiveren om at søge frekvenserne på 23,5 øst for at få BBC3 og 24/7 med. De kommer ikke når jeg søger på 28,2 grader.
    Jeg tror ikke receiveren registrerer at parabolen står mog 28,2 grader.

    Jeg har kun en LNB på, ingen disecq på kablet.

    Sjovt at du kun har kanalerne om aftenen, jeg har dem indtil klokken 16-17 stykker og derefter ikke noget før omkring klokken 24-01 om natten.

     

    Mener du at jeg skal slette alle kanaler og genscanne? Jeg har prøvet, men så mangler BBC3 og 24/7.

    Ser frekvenser osv. rigtige ud?

    Mvh Lars

    Hej Lars,

    Når man skal scanne BBC Three og BBC Four på 28 øst, så skal man huske at i dagtimerne kører kanalerne som børnekanalerne CBBC og Cbeebies. Hvis man har en FTA modtager, så er det sådan set ligemeget, man kan jo se hvad der bliver sendt alligevel. Men hvis man gerne vil have de korrekte navne, så skal man scanne én gang i dagtimerne og en ekstra gang i aftentimerne. Så får man de rigtige kanalnavne (altså alle fire navne) registreret i sin modtager, men i praksis er der altså kun to kanaler.

    Mvh, Jens Peter Hansen

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
Back to top button