HTB

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Analog antenne TV i de gode gamle dage #488728
  HTB
  Deltager

  Hej. Ja, trådens titel vækker minder. Jeg boede i Videbæk, midtvejs mellem Herning og Ringkøbing. I byen er der et højt punkt (ca. 70m.o.h. og på denne blev der i 70erne placeret en 80m høj mast. I toppen af denne sad der 8 stackede K4 antenner til ARD. Midtvejs på masten sad der en stor gitterparabol, trimmet ind til at modtage ZDF (K39) og NDR (K57). Alle fra Flensborg. Modtagelsen ?, – jah… ARD på K4 var stabil og i “fornuftig” kvalitet det meste af tiden. ZDF og NDR var meget svingende i kvalitet. Men på dage med godt vejr, var aften modtagelsen som regel rigtig fin. På radiosiden var der udover DR og en række lokalradioer, også NDR 1, 2 og 3. I en ok kvalitet. Modtagelsen af K39 blev i 1988 umuliggjort, pga. Tv2´s Videbæksender på K40. I foreningens spæde start blev der også udsendt NRK. Formentlig modtaget via Greipstad K2. Jeg har endvidere ladet mig fortælle, at der i en periode blev eksperimenteret med at modtage svensk tv. Her var kvaliteten dog for ustabil.

  som svar til: Firmware til Maximum TS-4000 cx ci+ pvr #64855
  HTB
  Deltager

  Hej Martin

  Jeg ved ikke hvordan jeg skal takke dig. Jeg har installeret din software, og boxen kører som en drømdk

  Jeg har så til gengæld en firmware ver. 3.40 til Maximum TS-4100 cx ci+ pvr, hvis du eller andre skulle mangle den.

  MVH  Henrik

  som svar til: anbefal en god og billig sat boks #64845
  HTB
  Deltager

  Ved nærmere eftersyn er min Gecco et nummer mindre end den viste. Min har således ikke pvr-funktion. Men jeg gav også 398 kr for min.

  Mht. kanalskift og menuer, så er det hurtigt og brugervenligt på min. På den viste model får du både pvr og andre finurlige funktioner til samme pris. Jeg kan sige, at jeg bruger min til modtagelse af de engelske kanaler fra 28 grader øst. Jeg tager alle uk-spottene i fin kvalitet, så følsomheden vurderer jeg også til at ligge i den gode ende.

  Hvis jeg var dig ville jeg ikke betænke mig et øjeblik på at købe den.

  MVH  HTB

  som svar til: anbefal en god og billig sat boks #64843
  HTB
  Deltager

  Gecco-modellen fra Harald Nyborg er en superfin modtager til prisen.

  Har selv en og kan varmt anbefale den.

  MVH  HTB

  som svar til: Hvor modtager jeg RT nemmest? #64593
  HTB
  Deltager

  Ganske vist en gammel tråd, men alligevel. Du kan tage RT i en glimrende HD kvalitet på Eutelsat 28A på 28,5 grader øst. Den ligger på 11224 V, hvor bla. NHK World TV også ligger. Ligeledes i HD. Iflg. dette link: http://www.lyngsat-maps.com/footprints/Eutelsat-28A-Super.html skulle en ganske lille parabol kunne gøre det.

  MVH  HTB

  HTB
  Deltager

  Tak for beretningerne rundt omkring fra. Billedet er vist generelt deprimerende. Her hos mig i Ringkøbing er status den, at jeg kan se Astra 2E fra ca. midnat til kl. 19.30. Tidspunkterne ligger meget fast. Nogle kanaler er mere “sejlivede” end andre. BBC 3 og ITV Border er de to der forsvinder sidst. Astra 2F kan jeg se lidt on/off i løbet af dagen. Faste tidspunkter kan ikke gives her. Mit udstyr er en 90 cm Vandenberg med en Maximum 0,1db LNB. Modtagerboxen er den lille fikse Gecco fra Harald Nyborg. Fremragende til prisen! I nær fremtid opgraderer jeg til en 150cm Gibertini. Så må vi se….

  MVH  HTB

  som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64485
  HTB
  Deltager

  Hej Sparrow 2

  Her er lidt du kan bruge til konstruktionen. Friskt initiativ at du kaster dig ud i selv at byggethumbs-up Måske du kan lægge et billede på af dit projekt ?

  Prøv dette link: http://www.electronicecircuits.com/electronic-software/parabola-calculator-for-satellite-dish-antenna-design

  MVH  HTB

  som svar til: Anbefaling af FTA DVB-S HD reciever? #64440
  HTB
  Deltager

  Sådan en har jeg netop købt i Harald Nyborg. Den er rigtig god til prisen, med fine billeder. Den er, som man kan læse sig til, forberedt for pvr-funktion. Den har da også usb-tilslutning, og fjernbetjeningen har en”record” knap. Nogen der ved hvordan man kan få optage-delen til at virke ?. Det er garanteret bare en firmware-upgrade der skal til. (men hvor finder man en sådan?)

  MVH  HTB

  som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64439
  HTB
  Deltager

  Mike skriver dette i ovenstående indlæg:

  Jeg kan kun fortælle hvad min lokale “satellit pusher” siger, som er:  Jeg bor som tidligere fortalt ved Yding Skovhøj og her skal jeg som minimum have en 2,7 m parabol (har nu en 1,2 m) og så skal jeg ikke være sikker på at jeg kan modtage signalet i al slags vejr specielt om aftenen når alle englænderne skal se tv og signalet bliver svagere.  Problemet er jo at siden de nu kun benytter UK spotbeam for vi jo kun “spild signalet” (læs opvaskevandet) her i dette område.

   

  Jeg har altid ment (og mener stadigvæk) at antallet af lyttere/seere ikke influerer på signalstyrken når vi taler om æterbårne signaler.  Men prøv at læse følgende debattråd, så vil man se, at det er noget der er særdeles delte meninger om. Og jeg kommer sq lidt i tvivl…. Måske Mike har en pointe alligevel? For det ER da mærkeligt, at signalet forsvinder kl.19.00 sharp hos mig, for at komme tilbage igen kl.00.00, også sharp.

  http://ham.brugtgrej.dk/forum.php?mode=thread&obj=35056

  MVH HTB

  som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64368
  HTB
  Deltager

  Har idag her i Ringkøbing kunnet modtage samtlige BBC, ITV, Channel 4 kanaler (incl. bla. Film4) fra 2E med ca. signal 40% og kvalitet 45%. Har af en eller anden mystisk grund ikke kunnet modtage noget fra 2F. Fuldstændig som geosat i Kolding også siger, så forsvandt alle ved solnedgang. Har som tidligere nævnt en Vandenberg 90cm med Maximum universal LNB støjtal 0,1.

  som svar til: Nysted ingen signal fra ASTRA2 E eller F – Hjælp! #64326
  HTB
  Deltager

  Hej Lars

  Jo, det mener jeg du burde. Her hos mig kan jeg f.eks. modtage 10714 med styrke 69 og kvalitet 78. Og det vel at mærke med en billig 90 cm. Men som sagt 2E og 2F er totalt væk. 1N har et footprint der er så bredt, så signalstyrken vil være den samme i Vestjylland som på Lolland.

  Derimod kunne jeg godt forestille mig, at din 1,5m vil kunne bruges til 2E og 2F herovre ved vestkysten. Måske din snart er billigt til salg?smile

  som svar til: Nysted ingen signal fra ASTRA2 E eller F – Hjælp! #64324
  HTB
  Deltager

  Hej.

  Her i Ringkøbing kan jeg kun citere den gamle sang: Ach, Du lieber Augustin Alles ist weg, weg, weg!

  Jeg tror det er slut med FTA fra England, med mindre man er hardcore-entusiast og har en mega-parabol.

   

Login Registrer
Viser 12 indlæg - 1 til 12 (af 12 i alt)
Back to top button