haape12

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Zone reality stopper 1. september 2011 hos Viasat. #61015
    haape12
    Deltager

    mette1952 sagde

    Jeg er ved at være godt og grundig træt af, at I bare fjerner programmer uden at kunderne får noget at vide før det er væk, det er helt uacceptabelt. Vi har haft Viasat snart i en menneskealder og set Zone Reality dagligt og nu er det væk. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvor mange der er blevet spurgt om de så programmet for jeg tror ikke på argumentet for at fjerne det efter så mange år. Sjovt nok er vi aldrig blevet spurgt om noget som helst selvom vi næsten har været med fra starten. Overvejer kraftigt at opsige vores abbonnement nu og nøjes med Canal digital.


    admin sagde

    Zone Reality stopper fra 1/9 hos Viasat, da Viasat ser et behov for at fokusere på tjenester der rammer et større antal kunder.

    d. 1. september 2011

     

    – Vi kan ikke finde zone reality, kanalen eksisterer slet ikke. Vi ser zone reality dagligt, det er bl.a. præcis denne dokumentarkanal vi ville have, derfor valgte vi DEN STORE DANMARKS PAKKE fra Viasat.

    I dag 1. september er det åbentbart SLUT med ZONE REALITY uden vi som abonnenter er blevet varslet !!!!

    Det må betyde Viasat har misligeholdt kontrakten og vi abonnenter kan få vores penge igen per 1. september 2011 for resten af kontraktperioden og vi har haft Viasat siden 1. maj 2011.

    Vi vil i hvert fald gå til forbrugerrådet med forespørgelse om sletning af en udbudt vare uden varsling er kontraktbrud.

    Vi binder os for 1 år  – så bør Viasat også varsle min. 1 år frem, hvis man har tænkt sig at ændre i kanal/program sammensætningen, tilsynladende kan Viasat bare lige slette en udbudt kanal/program uden nogen form for varsling, den går ikke Viasat.

    I hører nærmere !!!!!!!

     

    Kundenummer 7132616

Login Registrer
Viser 1 indlæg (af 1 i alt)
Back to top button