flemmingjensens

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Mangler dr kanaler fra jyderup-senderen. #57672
    flemmingjensens
    Deltager

    nomaden:

    Kan godt se hvad du mener, men jeg satte antennen op med et kompas, og er ret sikker på at den står den rigtige retning. TV2 kunne den jo også godt modtage fra jyderup med 99-100 % på signal og kvalitetsbjælken.

    Prøvede et par gange at søge manuelt på 58, men skidtet valgte alligevel at tage kanal 25 fra fyn. Også selvom signal her stod på 99-100 % men kvaliteten kun stod på 70 %.

     

    ankerhpetersen:

    Efter at have prøvet som ovenfor beskrevet, ville jeg lige prøve dit trick. Jeg har sådan en lille indendørs triax plastikfætterantenne, og lavede så en autosøgning med den. Den slettede så kanalliste og fandt samtlige mpeg4 kanaler. Både boxer, og dem fra dr. Men hverken kanal 25 fra fyn eller 58 fra jyderup i mpeg2.

    Kunne så herefter sætte tagantennen til og lave manuel søgning på kanal 58.

    Og ganske som du nævnte kom dr og tv2 fra jyderup på listen. Kanon signal osv…. Super!! DK Thumbs up  Takker mange gange!

    Men fatter sgu stadig ikk at den ikke ville vælge jyderup fra starten, for signal-kvaliteten var jo klart bedre end fyn.

    Godt at det lykkedes for mig via forum her, men hva så med hr & fru jensen i det ganske land som kan opleve lignende??

    De er jo på herrensmark… De kommer jo så til at ringe til antennemontør eller lign. med nogle dyre penge til følge.

    som svar til: Mangler dr kanaler fra jyderup-senderen. #57667
    flemmingjensens
    Deltager

    AnkerHpetersen:

     

    Kan du ikke skrive link til dækningskortet her på forum? Det jeg plejede at bruge fra dr.dk kan ikke vises. http://www.dr.dk/DigitaltTV/Daekningskort/20090707141231.htm

    Har prøvet med tre forskellige modtagere, og som sagt virker det heller ikke hos min chef som fik min digi14. Der søgte vi med et helt nyt sony som vi lige havde pakket ud af kassen.

    Det kan jo være fordi jeg ligger tæt på vårbybakke, og den så laver noget skidt. Du ligger jo nok med ret fint i høng. Hvor mange meter over havets overflade har i i høng?  Tror min antenne er ca 22 meter over her.

     

    Jetdirect:  Hvorfor skal jeg vende polarisationen til lodret, når nu engang der står vandret under frekvendser og master på http://www.digital-tv-danmark.dk/sendermaster_og_frekvenser-i-37.html

     

    Nomaden:  Nej har ikke prøvet manuelt at søge på 58, men prøvet mange gange at søge ny kanalliste, og derved overskrive den gamle.

     

     

Login Registrer
Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
Back to top button