confused

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: DVBViewer recording service #59180
    confused
    Deltager

    Det kan du sagtens – for at “tune” kanalerne, skal du bruge den specielle vers. af transedit, som hedder transeditiptv, og som du finder i members section.

     

    ab_kallenbach sagde

    Flot vejledning. Glæder mig til at prøve det. Jeg får TV via Waoo i slutningen af november, og jeg har i den forbindelse blot et enkelt spørgsmål:

    Kan jeg bruge recording service uden en tuner? Jeg får jo signalet direkte som IPTV, og jeg kan ikke umiddelbart af vejledningen se, om det er understøttet?


    som svar til: Waoo #58968
    confused
    Deltager

    Det er ikke waoo, der skal levere dvb-c eller lign – det er din fibernetudbyder, altså dit elselskab. waoo er bare en sammenslutning af disse udbydere.

     

     

     

    lhv sagde:

    kommer waoo med DVB-C signal.så jeg ikke skal har en boks til alle min tv i hus ?


    som svar til: Mange samtidige digitale optagelser på en gang? #58914
    confused
    Deltager

    Admin : tak for det uddybende svar.

     

    I vores husstand er det alm. antennesignal til hvert rum, sløjfet til fordel for en central mediecenter server, som styrer og håndterer vores “tunerpark” – det betyder i realiteten, at ikke nok med at man frit ved hvert tv(en mediecenter klient), ikke bare kan se den kanal man har lyst til, men også timeshifte eller sætte en optagelse igang, eller bare lave andre mediecenter ting.

     

    Prisen for denne “frihed” er naturligvis at der skal være tunere nok til rådighed, til både live tv, samt til optagelser på diverse kanaler. 

     

    Preben Pedersen sagde:


    Man kan jo også stille spørgsmålet, hvad skal man med 10 samtidigt optagelser af tv-kanaler Cool
    De fleste tv-kanaler genudsender jo deres tv-programmer på andre tidspunkter, så det man evt. kan gå glip af den ene dag, vil sandsynligvis kunne ses en anden dag indenfor en kort tidshorisont. Winkny


    som svar til: Mange samtidige digitale optagelser på en gang? #58910
    confused
    Deltager

    Tak for svaret

     

    Jeg forstår dog ikke hvad du mener med “uden licenserne i orden” – og jeg synes det er synd at man ikke kan diskuttere et fuldt lovligt produkt, bare fordi det kan misbruges, men jeg respekterer naturligvis reglerne.

     

    admin sagde:

    Regler og betingelser er her: /forum/om-digitalt-tv/bruger-og-privatlivsbetingelser-for-digitalt-tv

    Det er ok, at man nævner, at det er muligt at benytte alternativ software eller cams. Men venligst ikke yderligere snak end dette om emnet.

    Dette forum er ikke tænkt som guide til softcams eller alternative cams uden licenserne i orden.  Det er ikke for pege fingre af nogle, men der jeg har valgt at sætte reglerne, så jeg er sikker på at vi holder os på den rigtige side af lovene.

    Håber det besvarer tvivlen.


    som svar til: Mange samtidige digitale optagelser på en gang? #58905
    confused
    Deltager

    Ok – det kunne være rart hvis admin lige kom med en kommentar. Mon ikke han følger tråden, når han nu har “været her” 😉

     

    Men indtil videre må vi jo så hellere droppe snakken omkring dette.

     

    Palleba2000 sagde:

    confused sagde:

    Jeg er ikke sikker på at det IKKE er tilladt at snakke om en måde at hive viasat ind i et mediecenter. Der er intet ulovligt i metoden, men jeg medgiver gerne at det kan misbruges – hvilken del af reglerne tænker du på ?

     

    Du er meget velkommen til at “se” mit setup engang – jeg må lige lave noget illustrativt 🙂 


    Jeg kan ikke finde reglerne for dette forum, Blush men dette forum vil ikke at man taler om software der kan emulere f.eks Conax og Viedoguard krypteringssystemerne. Og i Viasat's tilfælde, må man netop bruge de alternative software-løsninger, da man jo ikke kian købe et Videoguard modul. Bedre står det til med Canal Digital. 🙂
    Hehe, havde været sjovt at se illustrationen. 🙂

    MVH
    Palleba


    som svar til: Mange samtidige digitale optagelser på en gang? #58893
    confused
    Deltager

    Hejsa

     

    Ja, kun det alm. viasat abonnement er nødvendigt, men som det blev nævnt, kan det ikke lade sig gøre at få HD kanalerne ind i en ikke godkendt box, som et mediecenter jo er.

     

    Hardwaremæssigt skal du bruge en kortlæser (de fleste vælger en smargo) og en DVB-S tuner.

     

    Softwaremæssigt er der mange muligheder, men de nemmeste i det her tilfælde, vil være Mediaportal som jeg selv bruger, eller DVBViewer.

     

    jmol sagde:

    Tak for informationer!

    Confused,

    Det lyder meget interessant, specielt med din Viasat-løsning med kun ét kort. Så her er det kun nødvendigt med ét normalt Viasat-abonnement?

    Hvad er det nødvendige udstyr på vejen fra parabolen og til pc'ens harddisk?

    PS: Hvilket optagesoftware anvender du?

    🙂 Jesper


    som svar til: Mange samtidige digitale optagelser på en gang? #58892
    confused
    Deltager

    Jeg er ikke sikker på at det IKKE er tilladt at snakke om en måde at hive viasat ind i et mediecenter. Der er intet ulovligt i metoden, men jeg medgiver gerne at det kan misbruges – hvilken del af reglerne tænker du på ?

     

    Du er meget velkommen til at “se” mit setup engang – jeg må lige lave noget illustrativt 🙂

     

    Palleba2000 sagde:

    Her på dette forum tror jeg ikki du vil få hjælp vedr. Viasat, da forumet ikke tillader dette. Men husk bare at du får ikki HDTV-kanalerne fra Viasat at virke, men der er nok ingen problemer med dem fra Canal Digital, hvis du vil have Satellit-TV.

    DDer skal nok være masser af power i sådan et Media Center. Harddiskene ville jeg mene skulle kunne køre 10.000 RPM og andre ting. Har selv aldrig prøvet et ordentligt Media Center/HTPC, men kunne nu tænkt mig at se det “confused” har. 🙂

    MVH
    Palleba


    som svar til: Mange samtidige digitale optagelser på en gang? #58882
    confused
    Deltager

    I mit mediecenter setup, bruger jeg følgende tunere :

     

    2 stk DVB-T : her kan jeg optage samtlige kanaler på de 2 gratis “frekvenser” – altså MUX.

    2 stk DVB-S : jeg har kun én “lnb” og én udgang fra denne, men du kan stadig optage samtlige kanaler fra 2 mux(de kaldes transpondere når det er satellit), så længe de alle sender enten vertikalt, eller horisontalt. Og mit setup fungerer med ét viasatkort, og KUN ét. F.eks kan jeg optage tv3, og tv3+ samtidig.

    3 stk DVB-C: samtlige kanaler på 3 MUX

    3 stk virtuelle DVB-IPTV : antallet er begrænset af ens båndbredde på ens LAN.

     

    Et tip, hvis du skal modtage de gratis kanaler via DVB-C : køb en tuner til hver MUX, og du kan se / timeshifte / optage SAMTLIGE kanaler hele tiden og altid Big Smile

    som svar til: DVBViewer recording service #57407
    confused
    Deltager

    Jep, det er måske et spørgsmål om at ændre vaner, men ville være ideelt at vælge om den slags skal ske på serveren.

    Jeg ser efterhånden sjældent tv direkte, men hvis det sker, kan jeg sagtens finde på at tænke – hov ! det skal lige optages !

    som svar til: DVBViewer recording service #57405
    confused
    Deltager

    Netop ! det kan da godt være at problemet kun er teoretisk, idet man vel tit har klienten kørende når man lige ønsker at optage noget hurtigt 🙂

    Jeg har dog besluttet mig for at udforske DVBViewer nærmere for at se hvordan den klarer sig ifht. Mediaportal i et Klient / Server setup.

    som svar til: DVBViewer recording service #57403
    confused
    Deltager

    Som jeg har forstået det, vil schedulerede optagelser foregå via recording service. Instant optagelser igangsat fra klienten, vil foregå fra selve klienten. Det kan da sikkert være en fordel i nogle tilfælde, men jeg ville nu foretrække, at man til hver en tid kunne lukke klienten ned, og lade serveren styre det hele.

    Her synes jeg Mediaportal er lidt mere skarp i opdelingen, men jeg håber det bare er et spørgsmål om tid inden man kan vælge at lade recording service stå for alt.

Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
Back to top button