collector

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 43 i alt)
 • Forfatter
  Indlæg
 • som svar til: Billedkvalitet fodbold-VM #84190
  collector
  Deltager

  Har oplevet de hakkende billeder fra parabol, og TV2 HD kanalen, og på DasErste HD . som nævnt sker det ved kamera bagved mål, ellers synes jeg billede klarer det nogenlunde ok.

  collector
  Deltager

  Kan lige nævne at side info forklarede at deres ukodet transmission om søndagen stoppede kl 14:00 som den gjorde lige midt i en kamp ;(  Hvor den på andre dage fortsætter til 20:00 (man-lør)

  som svar til: dvb-s2x på 33e, kan man modtage dem på en 80cm? #83594
  collector
  Deltager

  Ok,

  Havde glemt man kunne finde dækninger sådan.

  I min liste fremgår den så også som

  33.0E INTELSAT 802/EUROBIRD 3

  Og der finder jeg en forklaring om Australien, hvor Eurobird 3 er i europa.

  Ved ikke hvordan jeg skal tolke det.

  collector
  Deltager

  Kan bekræfte at det stadig er sådan 3. juni .

  som svar til: Forskel i billedekvalitet på Canal Digital og Viasat #79899
  collector
  Deltager

  Har både viasat og canal digital.

  Og jo, canaldigital har købt sig til nogle dårlige bitrate signaler fra viasat, og jeg kan godt bekræfte at tv3 og tv3puls står ringe på deres satelit.  Derimod har viasat et ok signal/bitrate på deres egen 4 øst. 🙂

  Så desværre, jo. Aftalen mellem canaldigital og viasat lider desværre af kvalitets problemer, da de jo dårligt kunne udveksle kanaler, så skulle kvaliteten da ikke få folk til at skifte 🙁

   

  collector
  Deltager

  På Gigablue UHD boksen, skifter den selv til HDR signalet når man skifter til en kanal som sender dette, du kan selv så vælge farve profil under VIDEO indstillinger men når HDR er aktiveret, så slår den det ikke fra, fordi su forcer den til anden (forkert) farve profil. Jeg kører AUTO på begge dele, det er det som ser bedst ud og tv kan lide.

  Man kan godt se HDR 1080p tv kanaler, det kræver ikke UHD billede for at virke.

  Det er værd at bide mærke i at der er nye tunere ude, som sender i DVB2x standarden, dem kan vi ikke modtage endnu på vores gigablue UHD boks, da den kun har dvbs2 tunere, så der er altså nye signaler i luften som vi ikke kan afkode ;( bl.a Dolby Atmos test signaler, som benytter dette.
  Der er andre enigma2 bokse ude som har denne tuner dvbs2x , ved dog ikke om det er værd at købe dem istedet. Gigablue må snart udgive deres tuner modul, til små penge.

  collector
  Deltager

  Har selvsamme Gigablue Quad 4K UHD , dog med DVBS2 tunere (ikke DVBS2x).

  Den klarer HDR fint, fra de 2 få streams jeg har fundet i tests på hotbird og vistnok 19E , de er dog ikke i UHD.

  Der er masser af UHD streams som virker, og en del hvor farverne også benytter andre paletter men tv skifter altså ikke til HDR, selvom boksen fortæller den bruger en anden farveskala. hmmmm.

  Så Enigma2 klarer HDR fint nok synes jeg , selv menu punkterne lægges pænt ovenpå , selvom menu hvid så kan ske at den bliver en smule mere grålig.

  Lidt som når man på Netflix hopper mellem normal og DolbyVision signalet.

  som svar til: astra 2 #65166
  collector
  Deltager

  Bygork sagde

  Jeg har forgæves forsøgt at se de engelske Freesat kanaler via http://tvplayer.com   og brug af VPN via hola.com. Både på Tablet og PC’er. hvor region er sat til UK. Får dog enten at vide at jeg er udenfor UK  og ikke har adgang eller siden fyser helt fast. Er der nogle der kan komme med en vejledning med hvordan de ser UK tv gennem  http://tvplayer.com  fra Dk ? Hvilke programmer/APPS bruger i for at omgå at I ikke befinder jer i UK ?

   

  Jeg bruger unblock-us.com her, og det virker fint med tvplayer.com

  Man kan ikke bruge tvplayer på android, der benytter de et andet check på geo-blocking.

  Niels Petersen sagde
   Sådan kan der nemt og enkelt ses UK TV over hele verden. http://www.skycards.eu/iptv

  Det er godt også dyrt!  betaler 1200kr for boksen, og så lige følge op med 180kr/måned for at fortsætte med løsningen.

  Så kan man vist også se de kanaler billigere via unblock-us og med smarttv apps hvis man skifter til UK.

  som svar til: astra 2 #65143
  collector
  Deltager

  Per M sagde

  Mikeguy sagde
  FOR INFO:

  DER ER EN DER SÆLGER NYE 180 CM PARABOLER PÅ DEN BLÅ AVIS FOR 2499KR.

  Enten så er der tale om scam eller tyvegods til den pris. Ikke engang i Tyskland med deres lavere moms og generelle priser, kan de tilbyde en legal parabol i den størrelse til den pris.

  Med de nye internet forbindelser vi har i mange byer, og mulighederne for region unblock som til Netflix, så kan man se alle de engelske kanaler helt gratis med http://tvplayer.com   , herfra bruger du så Chromecast/Chrome på pc og så har du kanalerne på tv. Selvf. mangler der lige optage muligheden ; Så det jeg mener er, at manden på dba egentlig slet ikke har noget godt at tilbyde med den parabol, som mange ikke allerede har via internet.

  IPtv er jo også løsningen er dem er der også begyndt at være mange af, så 180cm, I don’t want you.

  som svar til: Tyskland – DVB-T2 og HEVC overgang fra 2016 #65128
  collector
  Deltager

  fritz sagde
  Nogen der ved om de nye 2014 modeller, som har HEVC-dekoder, også kan dekode et HEVC signal fra DVB-T2?

  Der er meget forskel på en TV tuner fra Sony (som f.eks LG bruger) i deres, som ikke har hardware dekodning af et HEVC codec, og så understøttelsen for HEVC fra Netflix 4K som er software baseret. Disse 2 typer hænger slet ikke sammen, og har kun codec/encoding tilfælles hvor TV tunere normalt kræver specs og en hardware chip til at håndtere og pakke det modtagne signal ud når det modtages.

  Så du har helt ret, at når vi om 3-4 eller 5 år vil bruge nye tv signaler til UHD modtagelse, så vil de nuværende tv skærme skulle  udskiftet, da disse primært er til UHD billede fra en ekstern kilde og software streaming som bruger HEVC. Vigtigst her er HDMI2/60hz/10bit farverne som du vil kunne udnytte på flere af de ægte UHD skærme.

  TV Tuner delen kan ikke som nævnt hjælpe meget andet end til at modtage DVB-T2/S2/C2 signalerne, det vil vi måske så også brugt til at starte med, i en overgangsperiode, præcis som MPEG4 er brugt på DVBT i en overgangsperiode og blev standard på DVBT2 med HD kanalerne.

  Så har du en 2014 skærm, så er du ikke helt fortabt, der skulle være gode chancer for at se UHD når vi begynder at have enheder som afspiller materialet. Det er så stadig en stor mangel vare endnu med få enheder som klarer det.

  som svar til: DVD/BluRay “døende”? #65040
  collector
  Deltager

  Jeg ved snart ikke hvad et DVD medie er mere, ser dem måske i brugsen nu og da men køb? Det er vist mange år siden sidste DVD blev købt.

  At den digitale verden er ved at overtage, og at de generationer som føler en vis værdi ved at have det fysiske medie stående derhjemme på hylden i 7 forskellige varianter, helt tilbage til Betamax versionen er jo nok at være samlere, istedet for at ville se den samme film 7 gange på forskellige medier bare fordi den udkommer igen og igen.

  Jeg køber stadig Blu-Ray medier, kvaliteten er jo stadig højere her. Netflix syntes jeg dog godt kan følge fint med uden at jeg mister meget på ældre serier som jeg ikke ønsker at købe i 17 forskellige indpakninger og medier der udkommer hver gang et nyt kommer. Så den digitale version af Stargate lever jeg fint med på netflix istedet for at købe den igen og igen og eje det fysiske medie som også tager alt for lang tid at finde frem og sætte på.

  DVD afspilleren erstattes vel nok af de mere udbredte smartTV afspillere med apps og funktioner som hører til SmartTV  generationen. Så de almindelige 150kr’s maskiner til DVD udskiftes roligt nu af billige Smart afspillere som også klarer digital streaming, som en helt naturlig del af udviklingen.

  Hvorfor bruge plads og tid på at finde mediet frem, når de mere gængse afspilninger nu ligger i digitale former, for en mindre pris end et par film til leje fra butikken. Så foretrækker jeg at bruge hylden på noget andet idag end 500 Blu-Ray. Min samling er på 20-30 Blu-Ray medier, resten er nu solgt. DVD skiverne står gemt godt væk, og jeg fornyer dem ikke som Blu-Ray det er simpelthen for kedeligt.

  collector
  Deltager

  Problemet med en låst Visasat boks, det er mest at de frekvenser som ligger på andre positioner, kan ikke scannes. Du har simpelthen ikke listen og de frekvenser som f.eks 19.2e bruger, og de kan ikke tastes ind (selvom det også ville være en 24timers tjans).

  Så du må nok smide boksen på genbrugspladsen men husk parabol + lnb og kabel kan jo stadig bruges, og så køb en billig modtager f.eks i Harald nytand, de har nogle billige dvbs2 modtagere som virker fint til alle ukodede kanaler, og der er 19.2e jo et godt valg.

  som svar til: Anmeldelse: Mede8er MED600X3D Multimedia Afspiller #64951
  collector
  Deltager

  Per M sagde
  Multimedia afspilleren ser ud til at være et meget bedre alternativ til eks. WD TV Live og Apple TV,

  Det er så en smagssag, for den boks har jo ingen Netflix eller Spotify support? Så bedre end de bokse som altså har Netflix og alt mulig andet.

  Er jeg uden Smart TV med Netflix og ingen mobil/tablet løsning, og vil have Netflix, så er WD TV jo klart et bedre alternativ end denne medie afspiller som aldrig får den mulighed.

  og så er den anmeldelse fra 2012 ;) så nyhedsværdien er?

  som svar til: Chromecast Smart TV STATUS – Streaming applikationer #64868
  collector
  Deltager

  svbg1979 sagde
  http://www.crackle.com

  Men kun hvis man benytter en amerikansk VPN-forbindelse. Man skulle så tro, at det alligevel ikke ville virke på Chromecast, da den jo stadig har en dansk IP-adresse, men sidst jeg prøvede for nogle uger siden virkede det fint. Har dog ikke testet for nyligt.

  Der er en hel del gratis film i deres udbud.

  så skal HULU plus også med  http://www.hulu.com/support/article/26277697

   

  Hvis man ændrer sin router , og blokerer for 8.8.8.8 og 8.8.4.4 (Google’s egen DNS) og f.eks laver dem med gateway til 255.255.255.1 , så vil de fejle, og så kan man bruge unblock med Chromecast også (virker fint med netflix her)

  som svar til: UltraHD foldbold på 13e? #64867
  collector
  Deltager

  Bobben sagde

  De korrekte mottaks parameterene er forresten 10930-H-30000-2/3 DVB-S2 8PSK .

  Indlæg var var helt rigtigt før d. 18-6 ;) anyways godt med en update

   

  Hot Bird 13C (13°E)

   , 2014-06-18

  • New frequency for Zagros: 10930.00MHz, pol.H (DVB-S2 SR:30000 FEC:2/3 SID:2 PID:33/36 Kurdish,37,38,232- Clear)
Login Registrer
Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 43 i alt)
Back to top button