ClausS

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Modtagertip: Octagon sf4008 #72310
    ClausS
    Deltager

    Jeg tænker 750 Kr.

    som svar til: Modtagertip: Octagon sf4008 #72277
    ClausS
    Deltager

    Hej Claus Jeg kan ikke længere modtage tv fra England og ønsker ikke at se synkroniseret film / serier. Jeg kendte ikke til Fransat før jeg læste dit indlæg. Du skriver at det er nemt at skaffe et modul og kort så mit spørgsmål er derfor hvor du købte det henne? Skal man bruge en adresse i Frankrig? Mvh Dennis

    Hej Dennis

    Hvis du stadig er interesseret kan du købe mit Fransat modul og kort. Det virker fint i mit Samsung TV, men jeg har ikke brug for det mere, da jeg modtager de samme kanaler via Multistream i stedet.

    som svar til: Modtagertip: Octagon sf4008 #71837
    ClausS
    Deltager

    Hej Dennis

    Jeg købte et kort og et ci modul på ebay. Det kom efter en uges tid. Det kræver ikke en fransk adresse. Hvis du registrerer dig på fransat.fr, når du har fået kortet, (bare med en fake fransk adresse) får du nogle tilvalgskanaler gratis i minimum 14 dage (Sport, film, serier m.m.) Efter mine 14 dage var udløbet fik jeg 14 dage mere, så det var jo fedt nok 🙂

    Et lille minus: Med mindre du køber en dedikeret fransat-modtager, får du ikke epg med – desværre.

    som svar til: Astra 28.2Ø UK Beam igen #66582
    ClausS
    Deltager

    Hmm … Gibertini 150 koster 1000 kr. mere end 125 cm på hm-sat-shop.de. Det er jo også en slags penge, men du har nok ret i at den er bedre. Især taget i betragtning at du bor ved Ringkøbing, hvor signalet nok er en anelse bedre end her i Nykøbing M.

    Det skal da overvejes. Venter dog lige til foråret før jeg tager en beslutning. Tak for input.

    Mvh. Claus

    ClausS
    Deltager

    Jeg har også stillet det i bero pt. Hvis jeg falder over en 120cm parabol til få penge, vil jeg nok prøve igen og se hvor meget jeg kan få ud af den. Større parabol er jeg ikke indstillet på. Jeg har simpelthen ikke plads.

    Så jeg klarer mig med BBC Iplayer og en vpn forbindelse. Det fungerer fint og billedkvaliteten er udmærket, men det ER altså bare ikke det samme som at zappe :-)

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64498
    ClausS
    Deltager

    Jeg fangede lige lidt af “En sag for Frost på ITV3 på 10906V for et kvarter siden. Det hakkede og spruttede, men undertiden kom der endda lyd på. Da jeg gik udenfor og “nudgede parabolen lidt, blev signalet helt hæderligt, men det forsvandt, da der kom kraftige skyer på himlen.

    Jeg har stadig kun en 88cm skål og en billig LNB, så 125cm kan nok hjælpe en del på signalet her i Nykøbing M.

     

    Mvh Claus

    som svar til: IPTV (BBC & ITV) på et ikke smart TV #64482
    ClausS
    Deltager

    En bærbar med et hdmi kabel er den helt lette løsning. Ellers har jeg tidligere haft BBC Iplayer til at køre på en Boxee Box til ca. 600 kr.

    Hvis du gerne vil se Live-TV er det letteste nok en bærbar. Jeg har endnu ikke set IPTV apps til Boxee.

     

    Mvh. Claus

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64415
    ClausS
    Deltager


    Hej Jeg bruger selv BBC’s Iplayer via mit Samsung Smart TV og det fungerer glimrende, når man lige har “pillet” lidt ved ens IP-adresse. Jeg bruger selv SmartDNS fra http://www.overplay.net. Det koster 4,95$ pr. måned. Jeg har ikke lige checket ITVs player, men BBC Iplayer fungerer fint med den løsning.   Mvh. Claus

    Hej Claus, Har selv tænkt på denne løsning, men hvordan er billedkvaliteten på et TV (i mit tilfælde 37″ full HD?) Mike

     

    Jeg ser det på et 55″ 4K TV og kvaliteten er helt fin. Rigtig mange af de programmer, der ligger på Iplayer kan vælges i HD. Hvilken afart af HD det er, kan jeg ikke lige checke, men det ser i hvert fald fint ud :-)

     

    Mvh. Claus

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64404
    ClausS
    Deltager

    Mike sagde
    Hej,

    Bor selv på Yding Skovhøj – eller rettere lige ved siden af:)

    Har en 1,20m (ikke single focus) parabol og den er nu ikke stor nok til at modtage BBC og ITV siden de flyttede til Astra 2E, UK spot beam.

    Har lige talt med min lokale satellit pusher (som dog bor i Randers) og han siger at jeg nu skal op på minimum en 2,70m parabol og at en sådanne koster omkring kr. 20 K! uden LNB!  og så er den endda lavet i Polen og de laver den kun på bestilling!  Jamen jøsses dog det er jo bare glasfiber og den skal jo ikke monteres på et fly:)

    Jeg vil ikke (kan ikke) bruge den slags penge på dette og jeg kunne tænke mig at folk nu vil have røver priser for deres brugte parabol så derfor tænkte jeg hvad med en bredbåndsløsning.  Jeg har fibernet og dermed masser af båndbredde samt venner i UK, men der er jo lige det med IP adressen samt dev. andre småting 🙂  Er der nogen der har erfaring med sådanne en løsning?

    Vedr. Astra 2E har jeg fået følgende oplysninger for min lokation: Azimuth (magnetic) 156,1, Elevation 24, LNB skew -4,5.

    Jeg går ud fra at elevation 24 betyder 24 grader op?  Hvis jeg gør det får jeg absolut nada. Står den derimod på ca 0 tager jeg fint den Astra 2 ? som har CBS, Pick osv. men absolut ingen BBC og ITV. Og ja min væg er lodret:) Nogen gode forklaringer? Sat modtageren finder også Astra 23.5 E.  Hvad er det for en fugl?

    Er ny her så er dette forum det bedste for at debattere BBC, ITV/Sky her i Danmark?

    Mvh,

    Mike        E-mail: [email protected]

    Dagens ordsprog:  “Intet er umuligt for den som ikke selv skal lave det”

    Hej

    Jeg bruger selv BBC’s Iplayer via mit Samsung Smart TV og det fungerer glimrende, når man lige har “pillet” lidt ved ens IP-adresse. Jeg bruger selv SmartDNS fra http://www.overplay.net. Det koster 4,95$ pr. måned. Jeg har ikke lige checket ITVs player, men BBC Iplayer fungerer fint med den løsning.

     

    Mvh. Claus

    som svar til: Modtagelsesrapporter Engelsk TV – Astra 2E #64393
    ClausS
    Deltager

    Her i Nykøbing Mors er alle de gode kanaler væk, som ventet. Jeg modtog dog et kraftigt pixelleret billede af ITV3 på 10906V omkring kl. 13 i tirsdags, så håbet er, at jeg vil kunne nøjes med en 120cm skål for at få kanalerne tilbage. Jeg venter dog lige og ser tiden an.

    Jeg har en 88cm skål pt. Den var lige præcis nok til Astra 2D i sin tid.

    som svar til: UHD kanal på 10Øst #63946
    ClausS
    Deltager

    Per M sagde
    Prøv i stedet 11304H på 10 øst, for iflg kingofsat.net, så skulle UHD signalerne være der.

    Ah … Så er der fejl i lyngsats oversigter. Så kan jeg bedre forstå det. Så må jeg op og justere lnb’en i morgen eftermiddag. Desværre kan jeg ikke hive 10ø hjem på lnb’en til 9ø. Det troede jeg ellers ville være muligt.

    Jeg giver en melding i morgen om, hvordan det er gået :-)  

Login Registrer
Viser 11 indlæg - 1 til 11 (af 11 i alt)
Back to top button