Claus Hegelund Skaarup

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: 28° på Lolland #61795

    Flere gode freesat-nyheder: Resten af Astra 2D transponderne (Dvs. BBC kanalerne) bliver lukket ned natten til fredag og bliver flyttet over til 1N, så nu er der – i hvert fald for en tid – mulighed for at fange alle Freesatkanalerne i DK på en parabol af normalstørrelse.

    Ikke den store nyhed for os vestjyder, men en gylden mulighed for østdanskere til at se en masse britisk TV 🙂

    Mvh. Claus

     

    Iøvrigt: Astra 2F – den næste nye satellit på 28øst og afløseren for 1N – er planlagt til at blive sendt op i 4. kvartal i år, så der er altså minimum et halvt år med britisk TV til alle, der måtte være interesseret. Blandt andet OL i 3D fra BBC HD eng

    som svar til: De nye HD kanaler fra Boxer: Hvilken boks? #61792

    Tak for info. Jeg håber det bedste, for jeg synes ikke lige jeg har råd til endnu en ny modtager. Jeg købte Faval Comboen i håbet om at den var rimelig fremtidssikret, men det var den så nok ikke …

    Det værste er, at jeg har et TV uden DVB-T2, så nu ryger mine nabolandskanaler i soveværelset …

     

    ØV

     

    Mvh. Claus

    som svar til: 28° på Lolland #61779

    Arh … Pokker sku stå i det hvis ikke vi vil kunne modtage 2F med nogenlunde den størrelse parabol vi bruger i dag. Du kan være 99% sikker på at englænderne vil kunne modtage 2F i langt størstedelen af UK med en 45cm skærm som i dag. Derfor VIL der være overspild til DK med mindre de opfinder en helt ny måde at begrænse signalet på, men det tvivler jeg på. Så skal de begynde at bruge Ka-båndet og det tror jeg ikke Freesat tør gå i gang med lige med det samme.

     

    Mvh. Claus

    som svar til: 28° på Lolland #61777

    Alle ITVs og Channel 4s kanaler er blevet meget lettere at modtage her i nordvest siden i går, tirsdag, da de er blevet flyttet til Astra 1N. Indtil Astra 2F bliver sendt op sidst på året, skulle man altså kunne modtage disse kanaler i hele DK med en parabol af mere normal størrelse. Hvordan 2F's dækning bliver, kan vi kun gisne om, men mon ikke den kommer til at ligne 2D.

    Channel 5's kanaler er allerede på 1N, så de eneste, der bliver svære at have med at gøre er altså bbc1-4, BBC News og BBC HD. Alle andre Freesat-kanaler er ikke svære at modtage pt. 🙂

    Mvh. Claus

    Jeg modtager 28.2 øst med en 85 cm parabol oppe i Nykøbing og har lidt problemer i tungt regnvejr, så jeg ville nok anbefale en 1m til dig.
    Hvis jeg var dig ville jeg købe 3 seperate lnb'er og en diseqc. De koster såmænd ikke så mange basører.

     

    mvh. Claus

    som svar til: Signal styrke 28,2 #61319

    Astra 1N er i gang. Jeg har 90% signal og 100% kvalitet på 11123V 22000 2/3 8psk. På denne frekvens er der lige nu Channel4 HD.

     

    Mvh. Claus

    som svar til: DX fra Sverige og Norge #61295

    antenne.dk sagde

    hvor er nordvestjylland ifølge Dig

    Mvh Per

    http://www.antenne.dk

    Nykøbing M. Ca. 250 km til Halmstad ifølge Google Earth

     

    Mvh. Claus

    som svar til: Hjælper større skål mon? #61119

    Så vidt jeg ved bliver der ikke flyttet kanaler fra 2D til 1N. 1N skal give yderligere kapacitet og ikke erstatte 2D, så mon ikke han roligt kan investere?
    En 60cm parabol? Kan den overhovedet trække nogle bbc og itv kanaler ind. Jeg har faktisk en td88 og den klarer alle kanaler på 2D med kun lidt problemer i meget dårligt vejr. Selv ikke i de sidste par dages uvejr har der været problemer.

    Hvis du overvejer Sky behøver du stort set ikke bekymre dig om parabolstørrelse, da langt de fleste Sky-kanaler sender på beams, der dækker hele Europa fint.

    som svar til: DR kanaler på Intelsat 907 27.5° vest #59807

    Skålen behøver faktisk ikke at være så stor igen. beamet som DR kanalerne sender på er med et peak på 46 dbw. Det kræver ikke engang en 1m skål.

    Her er nogle værdier: http://www.flysat.com/dish.php

    Det kunne være interessant, hvis nogen havde mulighed for at teste 🙂

     

    Mvh Claus

Login Registrer
Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
Back to top button