boldtossen

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Ny VU+ bruger #64280
    boldtossen
    Deltager

    Jeg tror desværre der skal 2 kort og moduler til, hvis du skal gøre det 100% efter bogen. 

    Tror næsten alle installerer alternativ software og bruger den interne kortlæser som skulle understøtte det du efterspørger med 1 kort. Men det emne er ikke tilladt her på siden, så du må søge på Google, hvis du vil videre med det.

    Mon ikke VU+ er for dovne til at implementere multikanal dekodning via CI, når de ved de fleste bruger de interne kortlæsere?

    som svar til: Premiere League HD? #58626
    boldtossen
    Deltager

    Bare lige en tanke. Premier League HD som kanalen hedder har ikke TV2 Sport logo, og så vidt jeg kan scanne ind, så er der ikke nogen dansk HD udgave på den frekvens, som HD udgaven sendes på.Der er 2 x Viasat Sport HD til Sverige og Norge og 2 norske PL HD kanaler + Premier League HD kanalen på frekvensen.

    Så er det egentlig ikke den samme udgave som svenskerne også får, vi har fået? Mon der så er danske TV2 Sport kommentatorer på live kampene i morgen? Der er ikke flere end en enkelt lydkanal. Bare vi ikke får svenske kommentatorer…

    Men lækkert at man slipper for TV2 Sport Premier League logo.

    som svar til: Premiere League HD? #58624
    boldtossen
    Deltager

    Kristian sagde:

    Måske med tiden men PT er HD stadg ikke et stor Hít


     

    Enig. Derfor mener jeg heller ikke, Canal Digital skal forvente så meget på deres HD satsning foreløbig. Viasat er bedre forretningsfolk, selv om TV 2 Sport Premier League ser lidt skidt ud, når de ikke kan sælge den andre steder end dem selv. Tilbyder Canal Digital også egentlig også Premier League HD kanalen i Sverige og Finland?

    som svar til: Premiere League HD? #58619
    boldtossen
    Deltager

    Ja den amerikanske tour, men ikke den europæiske mener jeg. Det er heller ikke fordi jeg savner det. Mere princippet i, at når man sender i flere lande, så burde der være plads til en Viasat Golf HD, også for at udnytte HD indhold, man ikke sender i dag.

    Kommer Ryder Cup i HD mon?

    som svar til: Premiere League HD? #58616
    boldtossen
    Deltager

    De burde komme med Viasat Golf i HD så. Mener at European Tour produceres i HD, så det burde da ikke være noget problem, men HD er nok stadig ikke super interessant for Viasat, sålænge de kan nøjes med SD så gør de det nok. Big Smile

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
Back to top button