Berndt

Forum-svar oprettet

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
  • Forfatter
    Indlæg
  • som svar til: Digiality sat.receiver m. HD – VC-CI 304 #58235
    Berndt
    Deltager

    Tak for svarene.

    Jeg kender jo godt til de nævnte symptomer ved svigtende signal, men jeg vidste ikke, at man ved hurtigspoling kunne få normalt billede og lyd igen på en “hakkende” film optaget i dårligt vejr.

    Jeg vil følge rådet og hive alle stik ud i tordenvejr.

    som svar til: MPEG 2 – MPEG 4 – Løses med et CA modul? #57603
    Berndt
    Deltager

    Jeg har i mellemtiden fundet en scartstik-adapter på thansen’s hjemmeside. Oprydningsudsalg. Adapteren kostede kun 5,00 kr (fem kroner!). Jeg har afprøvet det med A/V kabler, og det virker!
    Så jeg trækker mig høfligt tilbage

    som svar til: MPEG 2 – MPEG 4 – Løses med et CA modul? #57587
    Berndt
    Deltager

    Harald Nyborg: Ja, det er jo en billig løsning med Denver. Men mini-TV’et har kun kombi stik (til 3,5 mm jackstick – A/V in).

    Jeg har prøvet at zoome ind på billedet af Denver (bagsiden). Der er kun 2 scartindgange. Kan man lave noget med et løst scartstik som en slags adapter?

    Og kan fjernbetjeningen mon virke på apparatet med lukket køkkenskab?

    På forhånd tak for svar.

    som svar til: MPEG 2 – MPEG 4 – Løses med et CA modul? #57583
    Berndt
    Deltager

    Jeg kan vist godt fortsætte tråden her, da det stadigvæk drejer sig om MPEG2-MPEG4.

    Tak for oplysningerne ovenfor.

    Jeg vil selvfølgelig så anskaffe en receiver med MPEG4 til dagligstuen, som så må levere signal til både TV’et (mest nyheder) og til Sony DVD’en (mest film). Dens tuner er jo “kun” med MPEG2. Desværre har den ikke 2 udgange til eksterne apparater, kun  1  (L1), så jeg må vel så have en scartomskifter for også at modtage satellitprogrammer.

    Findes der en billig boks med MPEG4 til vores lille 7″ TV, som er monteret på enden af et køkkenskab. Mini-TV’et har digital tuner, men kun med MPEG2. Der er ikke så meget plads, så en miniboks vil være at foretrække. Findes der nogen, eller skal man hellere lede efter et nyt mini-TV med MPEG4 – til en rimelig pris?

    som svar til: DVB-T fra Tyskland (Flensborg) på Nordvestfyn #57574
    Berndt
    Deltager

    En lille bemærkning til indgangsspørgsmålet: Hvor langt op i DK når denne sender?

    En radartekniker fortalte mig for nogle år siden, at man kan regne sig frem til en teoretisk rækkevidde af signalet med denne formel:

    Kvadratroden af senderens højde i meter omregnes til km og ganges med 4  – (Flensborg = 215 m, dvs. ca. 14,5 km x 4 = ca. 58 km – plus kvadratroden af højden på egen antennemast, som angives til 8 m (i Bogense over havet?), er ca 3 km x 4 = ca 12 km ==> altså 58 km + 12 km =  ialt ca. 70 km, forudsat at der er frit udsyn i senderens retning.

Login Registrer
Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
Back to top button