Foråret på TV3 kanalerne – nye afsnit af de kendte programmer

| torsdag 26. jan, 2012 14:14 | 0 Kommentarer

Her er overblik over de nye afsnit af velkendte programserier på TV3 kanalerne i foråret 2012. Kanal og sendedatoer er kun angivet ved de programmer, hvor TV3 har denne info klar.

Vis mig dit køleskab TV3Vis mig dit køleskab

En kendt. En kok. Et køleskab. Og så en kvinde til at binde det hele sammen

Grundingredienserne er de samme som i de gode gamle 90’ere. Men ellers er der rørt godt rundt i gryden, når TV3 PULS koger op under en af de helt store klassikere: Vis mig dit køleskab.

12 kendte danskere i både ind- og udland åbner deres hjem, hjerter og køleskabe for programmets vært Laura Drasbæk og hendes sidekick, kokken Gorm Wisweh. I hvert program tager værten og kokken ud til et nyt hjem, men det er kun Laura Drasbæk, der ved, hvem der bor på adressen. Ud fra indholdet af køleskabet skal den kulinariske køkkenspræller Gorm så forsøge at gætte navnet på den kendis, de er hjemme hos.

Efter afsløringen tager Laura Drasbæk ikke bare på tur i de private gemakker, mens hun får sig en snak med den, de er hjemme hos. Hun tager også vedkommende ud af huset for at besøge steder eller personer, der har haft stor betydning for ham/hende. Alt imens bliver Gorm tilbage i køkkenet, hvor han skal forsøge at kreere en trerettersmenu ud fra indholdet i køleskabet.

Programmet giver værts-debut til den 36-årige skuespiller Laura Drasbæk, der blandt andet er kendt fra tv-serien Lærkevej og Vild med dans, hvor hun dansede med Silas Holst. Han er i øvrigt en af de 12 kendisser, hun og Gorm lægger vejen forbi i Vis mig dit køleskab. Laura Drasbæk er uddannet fra Århus Teater i 2001, men debuterede allerede i 1990 i filmen Lad isbjørnene danse. Derudover har Laura Drasbæk også skrevet børnebøger. 

Det Perfekte Minut TV3Det Perfekte Minut

Der står igen ballonfis, kikset fjæs, kort-ninja og en lang række andre gakkede udfordringer på menuen, når en række danskere forsøger at lege sig til en kvart million i Det perfekte minut

Robert Hansen står igen klar til at lede løjerne, når en række legesyge deltagere forsøger at vinde en kvart million kroner i anden sæson af gameshowet Det perfekte minut. Spørgsmålet er, om den nye sæson byder på ligeså dygtige og heldige deltagere som Charlie. Sidste år nåede han som den eneste hele vejen igennem til den kvarte million.

Reglerne er egentlig legende lette. Hver deltager har et minut til at klare en udfordring, som for eksempel kunne være at balancere en kiks fra panden og ned i munden uden brug af hænder eller kaste et spillekort ind i en overskåret vandmelon.

Klarer man det inden for tidsgrænsen, vinder man penge. Og klarer man sig igennem 10 udfordringer, er man blevet 250.000 kroner rigere. Undervejs har man tre liv, og man mister et for hver gang, man ikke klarer en udfordring på under et minut.

Men egentlig kan alle være med. Legene er så enkle, at store som små kan konkurrere mod hinanden – overalt. Og legetøjet er noget, alle kan finde derhjemme i køkkenskuffen, i køleskabet eller måske på hylden med spil. Så spørgsmålet er egentlig bare: Ka’ du lege?

Antal programmer: 12
Premiere: Mandag den 30. januar
Sendedage: Mandag-torsdag kl. 19.00 på TV3

Familien fra Bryggen 2

De er ikke just den typiske Familien Danmark. Til gengæld har de et stærkere sammenhold end de fleste

De har længe været Islands Brygges svar på kongefamilien. Her er de kendt af alle og enhver – og de er selv bekendt med hver en krog på Bryggen som deres egen baglomme. Det er her, familien har sin faste base. Det er herfra, deres verden går.

Nu er også resten af det ganske, danske land kommet på fornavn med Linse, Stephanie og Ann. Men Familien fra Bryggen bliver aldrig den typiske Familien Danmark, heller ikke i denne anden sæson af TV3’s populære reportageserie. 

Stripklubindehaveren Linse har nemlig besluttet sig for, at nu skal det være. Nu skal hun realisere sin store drøm om endnu et foretagende. Det er dog ikke en ny stripklup, men derimod en skønhedslounge, hvor den botoxglade Linse vil tilbyde alle former for forskønnede behandlinger – også botox!

Mor Ann får fortsat sin daglige porter på det lokale værtshus, nu i selskab med sin nye hund Pixie. Det er den, Ann købte og oprindeligt døbte Cleopatra, da hendes tro følgesvend Lulu til sidst måtte aflives. Men familiens yngste, Stephanie, sørger for, at Ann får meget mere at se til. Hun skal nemlig sy Stephanies kostume, når hun dette forår stiller op til DM i poledance. Derfor søger mormor og barnebarn naturligvis inspiration til dette projekt sammen i en særdeles velassorteret pornobutik.

Familien fra Bryggen er i den grad en matriarkalsk familie. Og her i anden sæson er det dem, der løber med showet. Dog ikke uden deres vellidte sidekicks i skikkelse af Linses veninde Didde og hele Bryggens Lebbe-Lone. Hun er stadig Linses største og mest energiske fan. Og Didde døjer fortsat med sine silikonebryster, selvom Jørn Ege har forsøgt at hjælpe hende ved at knuse arvævet. Men måske er løsningen bare at få nogle helt nye – og selvfølgelig større – implantater…?

Antal programmer: 12
Premiere: Torsdag den 16. februar
Sendedag: Hver torsdag klokken 20.00 på TV3

For lækker til love

Så’ det forår. Og igen spidser jagten på den store kærlighed til, når Gustav og en række nye, labre singler slår sig løs i For lækker til love

Danmarks lækreste singler indtager igen tv-skærmen. Og denne gang er de smukke unge helt oppe på de velmanicurerede negle i deres jagt på den perfekte partner.

Der bliver både givet og taget, for singlerne har besluttet sig for, at de ikke længere vil spilde tid på mennesker, der ikke lever op til deres krav. Og det bringer dem rundt i hele verden – fra Møgeltønder til storby-dating i Malmø. Ingen sten skal forblive uvendt, når jagten for alvor sætter ind.

I tredje sæson af TV3’s populære reality-serie følger vi endnu en gang Gustav, der skal se, om tredje gang vil være lykkens gang i forhold til at finde en mand, der er til salsa og sol på dåse. Men derudover møder vi også en lang række nye, smukke singler, som vi igen følger på nærmeste hold både før, under og efter deres dates, som fylder så utroligt meget i deres liv. Det kræver nemlig et stort fokus i hverdagen og masser af forberedelse at finde den eneste ene, når nu man er For lækker til love.

Redningskvinder 2

Der er action, følelser og drama for fuld udrykning, når Redningskvinder igen kommer til undsætning

De har hårde, krævende jobs. Deres arbejdsdag er fyldt med action. De arbejder i frontlinjen i et barskt miljø. Og så er de vant til at træffe skæbnesvangre beslutninger, mens manden med leen ånder dem tungt i nakken. 

De er de danske Redningskvinder. Fælles for dem alle er, at de giver alt, hvad de har, for at redde mennesker i nød. De er drevet af en stærk tro på, at deres arbejde er med til at gøre en forskel – DEN forskel, der kan betyde liv eller død.

I denne anden sæson af reportageserien om nogle af de sejeste kvinder herhjemme rykker vi nu ud med den erfarne akutlæge Susanne, der har kørt i København de sidste 13 år, og vi følger de blå blink over den tidligere fængselsbetjent Sussi, som netop har uddannet sig som paramediciner i Kalundborg.

Der er tætpakket drama, dilemmaer og store følelser, når vi følger nogle af de gamle kendinge fra sidste sæson. Som når akutlægen Lisa forsøger at redde en ung mand fra at miste begge ben efter en ulykke, og når paramedicineren Søby kommer ud til en voldsom arbejdsulykke. Eller når fødselslægen Pia redder både mor og barn i en dramatisk fødsel.

Vær med, når anden sæson af Redningskvinder rykker ud på TV3.

Antal programmer:
Premiere: Onsdag den 18. januar
Sendedag: Hver onsdag kl. 21.00 på TV3

Med kniven for struben

Mesterkokken Bo Bech er trukket i arbejdstøjet og er atter klar til at hjælpe danske spisesteder, der kæmper for at overleve

I denne servering af Med kniven for struben nøjes Bo Bech ikke kun med at pifte almindelige restaurationer op. Eksempelvis forsøger Bo Bech også at få en efterskoles elever til at spise på skolen frem for hos den lokale pølsemand. 

På færgeoverfarten Rønne-Ystad er der ikke noget videre alternativ til restaurationen. Så her må Bo Bech gøre sit for at overbevise ledelsen om, at der skal mere personale til, så gæsterne kan få frisklavet mad i stedet for færdigproduceret mad, der bare er blevet opvarmet. Men Bo Bech kommer for alvor på en hård prøve i messen på Sønderborg Kaserne, hvor der er meget specifikke krav til, hvordan de danske jenser skal bespises.

Typisk både for disse spisesteder og de mere almindelige restauranter, som Bo Bech iler til assistance hos dette forår, er, at de alle som en lider af op til flere af følgende dårligdomme: Alt for få gæster. Dårlig mad. Rod i økonomien. – Alle har de store udfordringer med at genvinde gæsternes gunst.

Gennem fem dage identificerer Bo Bech udfordringerne og foreslår efterfølgende ganske konkrete løsninger til det enkelte spisested. Efter et stykke tid efter kommer han på genbesøg for at se, hvordan udviklingen har været siden hans coaching.

Bo Bechs råd og vejledning stiller ikke nogen garantier, men han forsøger og forsøger og forsøger. Missionen er klar: Han vil gøre sit ypperste for at se restaurationerne klare sig igennem krisen. Nogle fuldfører missionen; andre bukker under. Det er en barsk virkelighed, Bo Bech kokkererer i.

I forårets Med Kniven For Struben kommer Bo Bech således til undsætning hos blandt andet Perlen i Nykøbing Mors, Roselin i Århus, Dagens ret i Grenå, Caramba i Nyborg samt restaurationer i Middelfart, Aabenraa, Vanløse, Bornholm og Sønderborg.

Antal programmer: 12
Premiere: Onsdag den 8. februar kl. 20.00
Sendedag: Hver onsdag kl. 20.00 på TV3

Frederik Fetterlein Luksusfælden TV3Luksusfælden 8

Frederik Fetterleins meget omtalte økonomi er dette forår blot den første, der bliver omlagt af Luksusfældens to eksperter

Gustav Juul og Louise Frost indleder denne ottende sæson af Luksusfælden med den største forbrugsgæld i programmets historie: 5,8 millioner danske kroner. Skyldneren til denne kæmpe gæld er den nuværende model, playboy, jetsetter og tidligere professionelle tennisspiller Frederik Fetterlein, der gik personligt konkurs i 2011. Hans budget er således det første dette forår, som bliver kulegravet af Luksusfældens ekspertteam.

Selvom han toppede som nummer 75 på verdensranglisten og tjente mange penge i nogle år, så holdt pengene ikke evigt. Så sammen med Louise og Gustav forsøger Frederik Fetterlein at redde trådene ud i sit enorme overforbrug. Og der er rigeligt at tage fat i. Derfor strækker premieren på ottende sæson sig over to afsnit og to aftener.

Undervejs i de to premiereprogrammer kommer Gustav Juul og Louise Frost vidt omkring i selskab med Frederik Fetterlein. Eksempelvis besøger de Poison Angel; London-butikken, hvor David Beckham, Mick Jagger og altså også Frederik Fetterlein ynder at indkøbe nye forsyninger til garderoben. Turen går også forbi hotellet The Lanesborough, hvor Frederik adskillige gange har boet i den kongelige suite, og ender i Vallensbæk på den københavnske vestegn, for her viser en salgschef Frederik Fetterlein, hvordan man får økonomien og hverdagen til at hænge fornuftigt sammen, når man har delebørn.

Men i de efterfølgende programmer i denne ottende sæson af Luksusfælden møder Louise Frost og Gustav Juul flere hidtil ukendte problemstillinger. Eksempelvis hos mureren, der elsker luksus, men sammen med sin mor bærer på en hemmelighed, som faren ikke kender til. Et par fra Fyn er kun sammen, fordi de lader Luksusfælden være deres allersidste chance. Og så er der pigen, der har formøblet en stor arv og nu lever efter devisen: ”Sender man penge ud i universet, så kommer de tilbage på et senere tidspunkt.” Men dén tror Louise og Gustav ikke på! 

Antal programmer: 12
Premiere: Mandag den 30. januar og tirsdag den 31. januar kl. 20.00
Sendedag: Tirsdage kl. 20.00 på TV3

Masterchef 2

34 danske kendisser dyster om den store ære og eftertragtede titel som Masterchef 2012

Hollywoodskuespillerinden Gitte Nielsen, livsstilsekspert Bill Holmberg, mediedarlingen Mascha Vang, multikunstner Anne-Grethe Bjarup Riis, sangeren Basim samt skuespilleren Peter Reichhardt er blot en lille håndfuld ud af de i alt 34 danske kendisser, der håber at være så ferme i et køkken, at de kan erhverve sig den ærefulde titel som Masterchef 2012.

Hver og en kaster de sig ind i kokkekampen med en ildhu, der både får kendisserne til at drive af sved og tårer, ja selv blod. Men konkurrencen er også i mere end én forstand knivskarp – og skånselsløs.

De 34 kendisser skal nemlig først kvalificere sig til overhovedet at komme med i den egentlige Masterchef-konkurrence. Den første uges fire programmer er derfor en ren kvalifikationsrunde, hvor kendisser blandt andet skal bevise, at de vitterlig mestrer en så simpel, men stadig svær klassiker som pandekager.

Nogle er så dygtige, at dommertrioen omgående udleverer dem et hvidt forklæde, der sender de heldige direkte videre til Masterchefs indledende runder. Men hver dag må en af de kendte kokkeaspiranter kaste viskestykket i vasken og gå slukøret hjem.

Således får kun 30 ud af de 34 håbefulde kendisser lov til at stille op i de fem indledende runder. Men det er bestemt ikke ensbetydende med, at de kan hvile på laurbærerne. Tværtimod.

For i denne anden sæson skærer dommertrioen nemlig skånselsløst en kokkeaspirant fra i hvert eneste afsnit frem til den eftertragtede finale. Så kokkeaspiranterne skal være særdeles vakse ved ovnlågen, hvis de skal gøre sig håb om at imponere dommernes smagsløg og dermed gå videre til kvartfinalen, semifinalen og endelig den store finaleuge, hvor den allerkyndigste kendiskok kåres som Masterchef 2012.

Tre mesterkokke udgør dommerteamet, der i sidste ende og efter i alt 36 programmer skal finde den endelige vinder af Masterchef. Anders Aagaard (Madklubben m.fl.) og Thomas Herman (Herman) bruger igen alle deres sanseindtryk til at bedømme kendiskokkenes kulinariske udfoldelser. Og de får i denne anden sæson af Masterchef selskab af endnu en Thomas; Aartidernes køkkenchef Thomas Castberg.

Paradise Hotel 2012 TV3Paradise Hotel 2012 – nu med mor!

Mor checker med ind på Mexicos mest luksuriøse og skandaløse hotel

Håbefulde og festglade drenge med veltrænede kroppe og masser af selvtillid og attitude er klar til at kæmpe sig igennem intriger, vilde twists og stormfulde forelskelser i ren luksus i Mexico.

De venter spændt på at tage årets piger i øjesyn og charme sig ind på deres udkårne babe. Men her venter blot den første af en lang række overraskelser deltagerne: Svigermor checker ind i denne sæson på Paradise Hotel – og hun bestemmer suverænt, hvem der får lov til at dele værelse og dobbeltseng med hendes prinsesse. Og her har bad boy-attitude ikke mange chancer. Men hvordan er det nu lige, enhver svigermors drøm opfører sig? Og er svigermors drøm nu egentlig også pigens drømmefyr?

En af disse mødre er ganske velkendt for de unge hanløver. Det er nemlig ingen ringere end Linse fra TV3’s Familien fra Bryggen, der er draget til Mexico for at lege Kirsten Giftekniv for datteren Stephanie.

Men de to er langt fra de eneste velkendte ansigter eller ekstreme personager, der pludselig dukker op på Paradise Hotel 2012. Sebastian fra sidste sæson vender tilbage – og det er bestemt ikke alle de nye beboere, der kun kender ham ”fra fjernsynet”…

Frøken Paradise over dem alle, Amalie Szigethy fra Paradise Hotel 6, overrasker pludselig også alt og alle ved at indfinde sig endnu en gang i de luksuriøse omgivelser. Omgivelser, der må siges at være noget anderledes end dem, hvor vi normalt kender Flotte Fyr fra. Men festen er lukket og slukket i Sunny Beach – så nu udlever Flotte Fyr, med fødenavnet Mark, sin store drøm og checker ind på Paradise Hotel for at sætte gang i festivitasen.

Som altid danner det mexicanske paradise rammen om dybe venskaber og ægte kærlighed. Og hverdagen med de varmeste stunder ved poolen og de sjoveste fester krydres med nye twists og vilde ceremonier. 

Chokbølger sendes gennem luksushotellet, når dilemmaerne sættes på spidsen, og gæsterne tager uventede beslutninger. Der bliver lavet aftaler, lovet troskab, svigtet, flirtet og manipuleret. Alt sammen i kampen om at få en partner og nå til finalen, der igen i år er noget anderledes, end gæsterne forestiller sig…

Paradise After Dark
Som noget helt nyt denne sæson vil der efter hvert afsnit af Paradise Hotel 2012 på tv være Paradise After Dark hver mandag til torsdag på TV3.dk. Her følger værten Jeppe Voldum op på dramaet, romancerne og festerne på hotellet. Han går helt tæt på de nye deltagere, inden de checker ind i paradiset, og snakker med de udstemte om, hvad der gik galt, når de må forlade hotellet.  

Antal programmer: 52
Premiere:
Mandag den 23. januar
Sendedag:
Hver mandag-torsdag kl. 22.00 på TV3

Del på:

Gemt under:: TV-Nyt