TV-Nyt

Foråret 2014 på TV3

TV3 har løftet sløret for nogle af de programmer der i foråret vil give seerne masser af underholdning.

Vi har samlet nogle af omtalerne fra herunder.

Et Ton Cash – premiere 27. januar

Et nyt, hæsblæsende reality-program på tur gennem Danmarks smukkeste egne

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

15 kendte reality-deltagere, der alle i den grad mangler penge på kontoen, får til sammen foræret et ton mønter i gode danske 20’ere – i alt lidt over to millioner kroner. Men hvis deltagerne vil beholde alle pengene og sikre sig den samlede vindersum, så skal de med egen kraft transportere pengene på udvalgte etaper fra smukke Skagen hele vejen til hovedstaden København. De penge, de mister undervejs, er tabt.

De 15 deltagere skal således som et hold kæmpe sig vej gennem Danmarks smukkeste egne, hvor opgaven for holdet i diverse konkurrencer er at transportere så mange penge som muligt med sig. Men undervejs i programmet slutter jokere sig til spillet, hvilket kan styrke deres hold, men også svække den enkeltes muligheder for at vinde.

For deltagerne kæmper ikke kun sammen, men også mod hinanden. Efter hver etape på turen skal en deltager nemlig sendes hjem, da der naturligvis kun kan stå én vinder tilbage. Hver uge skal de således udpege en holdkaptajn, som skal lede holdet og pengene til en given destination. Og tiden er altafgørende. Jo længere de er om det, jo flere penge mister de. Efter hver udfordring vil en deltager blive sendt hjem, tomhændet.

Jakob Kjeldbjerg er vores vært og guide på denne tour de Danmark, hvor deltagerne bor ombord på en gigantisk bus. Den er dog ikke større, end at der naturligvis opstår gnidninger mellem de markante personligheder, der – når alt kommer til alt – også forstår at feste sammen, som var der ingen dag i morgen. Man er vel hærdet realitydeltager…

Deltagerne skal i igennem de 13 programmer konkurrere på følgende lokaliteter før den store finale i Nationalmuseet, København:

Grenen & Råbjerg mile, Skagen
Rebild bakker
Mønsted kalkgruber
Viborg
Himmelbjerget, Silkeborg
Horsens Havn
Lillebælt
Poppelvej, Odense
Egeskov Slot
Langeland
Bandholm, Maribo
Møns klint
Øde Hastrup Grusgrav, Roskilde

Masterchef

Mandag til torsdag kl. 19.00 på TV3 fra 27 januar

42 nye kendisser kaster sig i den femte sæson af MasterChef ud i den kulinariske kogekunst og hvæsser både deres knive og skærper deres madkundskaber i den intense kamp om det eftertragtede trofæ.

Ingen af de 42 nye MasterChef-aspiranter har på egen hånd prøvet kræfter med de udfordringer, som MasterChef-køkkenet har at byde på – og ingen af dem har i deres vildeste madfantasier nogen forestilling om, hvilke gastronomiske benspænd der venter dem.

Råvarerne spænder vidt. Fra en sprællevende grisefold over strudseæg, stinkende frugter, hele kæmpefisk, ænder, østers og kaniner til levende hummer. De skal i røg og damp mestre både det sure, det søde og det salte.

De kendte kokkeaspiranter kommer på en gastronomisk verdensrejse over blandt andet Rusland, Japan, Thailand, Vietnam, Frankrig og Italien – og tager en Tour de Danmark med masser af både traditionelle og helt nyfortolkede, danske retter.

Endelig skal de både på egen hånd og i hold konkurrere i klassiske MasterChef-discipliner som Kokkens Efterfølger, Vælt Kokken samt Kokken og Eleven – ligesom de vil blive udfordret med nye kulinariske lege, når de kastes ud i MasterChef-udgaverne af blindebuk, stopdans, tegn og gæt samt ikke mindst mad-stafetten.

Gæstekokke – flere både internationale prisvindere og danske verdensstjerner – byder på inspirerende indspark. Men herrerne over smagningsbordet og kaptajnerne på MasterChef-skuden er selvfølgelig stadig det faste dommerpanel. I denne femte sæson består det af to gengangere og et nyt ansigt. Den erfarne MasterChef-dommer Thomas Castberg er fortsat med til bords, ligesom der vil være gensyn med Jakob Mielcke, som tager sin anden sæson med smagningsgaflen i hånden. Trioens nye dommer er David Johansen. Som køkkenchef på Restaurant Kokkeriet er han indehaver af en Michelin-stjerne og har et bankende hjerte for klassisk dansk mad i helt egne fortolkninger.

Paradise Hotel

Mandag til torsdag kl. 22.00 på TV3 fra 27 januar

Solen står højt, intrigerne i kø og de smukke singler på nakken af hinanden for at tjekke ind på det luksuriøse Paradise Hotel i Mexico. Over 3000 unge singler har været med i opløbet om en plads i denne tiende sæson af Paradise Hotel, men blot ni indlogerer sig, når værten Rikke Gøransson åbner dørene til det nye, meget luksuriøse og smukke hotel, Casa del sol Occidente, som ligger med en eventyrlig og overdådig udsigt ud over Stillehavet.

I forårets 72 afsnit af succesen Paradise Hotel, er intet, som det plejer. De ni deltagere, som flytter ind, har masser af ideer om, hvordan spillet skal spilles, og hvilken taktik der skal bruges. Men det er nemmere sagt end gjort, når forviklingerne og usynlige twists ligger og lurer på det nye hotel. For i år ved seerne meget mere end deltagerne, der bliver præsenteret for twists, som ikke lige er til at se med det blotte øje i denne den tiende sæson af Paradise Hotel.

Paradise After Dark
Husk også, at det er gratis at se Paradise After Dark – en selvstændig webisode, der vises eksklusivt på tv3play.dk hver aften, efter hovedprogrammet Paradise Hotel har været vist på TV3.

Paradise After Dark er ”den sjove lillebror” til Paradise Hotel, hvor tonen er mere afslappet, og værten går helt tæt på og får sladderhistorierne fra TV. Programmet går bag om dramaet, spillet og kærligheden i Paradise Hotel.

Kristian Luc er værten, der møder de nye deltagere, inden de tjekker ind, og får deres reaktioner, når de igen skal forlade hotellet. Se også masser af ”behind the scenes” og interview med Paradise Hotel-værten Rikke Gøransson.

Rikke Gøransson

Det er sjette gang, Rikke er vært for programmet, og det er det tredje hotel i programserien, hun inviterer gæster til.

Rikke er 26 år og bor i København. I sin fritid elsker Rikke at løbe og træne, så for nyligt har hun taget uddannelsen som kostvejleder og personlig træner.

Kristian Luc

31-årige Kristian Luc startede sin tv-karriere som vært på DR-programmet Boogie i 2004. Den charmerende dansk-congolesiske århusianer, der er tiptipoldebarn af N.F.S. Grundtvig, er også selv sangskriver og sanger og er signet med Nexus Music 8Nik & Jays selskab).

Deltagerne:

Amanda, 19 år
Har sagt ja til at være med i denne omgang af Paradise Hotel, fordi hun trængte til, at der skulle ske noget nyt. Hun havde brug for at komme ud og leve livet og syntes, at det kunne være sjovt at udfordre sig selv.

Kasper, 22 år
Har før haft Paradise Hotel tæt inde på livet. Hans bror Peter ”Ulven” Birch vandt i 2010 Paradise Hotel sæson 6. Kasper tog med til Mexico, da det var en fed oplevelse, han ikke ville gå glip af.

Laura, 19 år
Bærer på en hemmelighed, når hun tjekker ind på Paradise Hotel sammen med sin tvillingebror Simon. Laura er med for at få en rigtig fed oplevelse og vise Danmark, at man godt kan være sig selv på Paradise Hotel.

Michael, 26 år
Har taget flyet til Mexico og Paradise Hotel for at få en oplevelse for livet og for at vinde pengene og titlen som vinder af Paradise Hotel 2014.

Nadia, 19 år
Tjekker ind på Paradise Hotel med den hemmelighed, at hendes kæreste også tjekker ind på hotellet. Nadia er med, fordi hun bare ikke kunne sige nej til Mexico, et luksus hotel og chancen for at vinde en halv million kroner.

Nikita, 21 år
Tjekker ind for at vinde den halve million og for at få en superfed oplevelse med masser af udfordringer og nye, gode venner.

Patrik, 25 år
Er stor fan af Paradise Hotel og ville gerne opleve spillet og omgivelserne på tætteste hold. Og så turde han ikke sige nej til fest og farver, Mexico og en fed oplevelse.

Pernille, 19 år
Tjekker ind på Paradise Hotel med det formål at få en fed oplevelse, møde nogle nye mennesker og spille spillet.

Simon, 19 år
Er tvillingebror til Laura og tjekker ind på hotellet med den hemmelighed. Simon sagde ja til at være med i Paradise Hotel 2014 for at få en rigtig fed oplevelse og lave sjove ting, som folk ikke har set før.  

Familien fra Bryggen

Torsdag kl. 20.00 på TV3 fra 30. januar

Efter et kort eventyr i forstaden Herlev har Stephanie besluttet sig for at flytte hjem til sin mor på Bryggen. Stephanie skal overtage Linses roderum, men først skal der ryddes op, og her finder Stephanie mange af Linses private sager. For private til Stephanies smag…

Linse har planer om at åbne endnu en tattooshop. Denne gang på den græske ø Samos, men det er ikke altid lige let at åbne forretninger – og slet ikke i udlandet. Især ikke, når man som Linse er en særdeles barmfager blondine, der forsøger at få foden inden for den græske forretningsverden. Linse tager derfor Stephanie og Didde med til det græske øhav, så de kan hjælpe hende med åbningen af tattooshoppen.

Didde fandt i sommer kærligheden, men Diddes kæreste René bor i Vojens, og det er langt fra Bryggen. Bryggepigen må indstille sig på et helt nyt liv i provinsen, og det udfordrer især venskabet med Linse.
Som single er Stephanie derimod klar til også at finde sig en kæreste, så sammen med vennerne forsøger hun at finde sit livs store kærlighed – og måske findes den bag på en motocrosscykel…

Linses hund Cino skal være far, og Linse glæder sig meget til at blive ”farmor” for de små hvalpe. Men pludselig bliver Cino alvorligt syg, og det betyder at Linse må beslutte, hvad der er bedst for hendes hund.

Mor Ann har planer om at lave et stort vægmaleri hjemme i sin stue, men et voldsomt fald sætter begrænsninger for Mor Anns kunnen. Mor Ann må derfor overveje, hvad der skal ske med Pixie, nu hvor hun ikke har mulighed for at gå med sin lille, men særdeles temperamentsfulde hund.

Redningskvinder

Onsdag kl. 21.00 på TV3 fra 12. februar

I foråret er Redningskvinder tilbage med helt nye afsnit. Vi følger 14 seje kvinder, der gør deres yderste for at give patienterne den bedst mulige behandling og omsorg i Jylland, på Fyn, Sjælland og Bornholm.

Vi kommer i selskab med Lene, Danmarks yngste karkirurger fra Odense Universitetshospital. Vi er med helt tæt på, når koncentrationen er på det højeste til en nyretransplantation, og når Lene bliver indkaldt akut til at udføre den mest krævende opgave, hun kan få: en bristet hovedkranspulsåre. Og når akutlæge Susanne fra København får en melding om en stor skibsbrand med 50 personer ombord. I Lyngby besvimer en kvinde i en bus, og akutlæge Ann fra Herlev kører med udrykning ud til kvinden, for hun frygter, at der er tale om en blodprop i hjernen. I Hjørring møder vi sygeplejersken Anni, der er på arbejde på skadestuen, da en brand hærger på et plejehjem og skaber travlhed på afdelingen.

Der er grin, tårer, lettelse og sorg, når redningskvinderne for femte gang rykker ud på TV3 i frontlinjen af det akutte redningsarbejde og med stor professionalisme tager hånd om os alle.

Hjælp mit hus skal sælges

Tirsdag kl.21.00 på TV3 fra 18. februar

Opgaven lyder for så vidt ganske enkel for de to boligeksperter, designer og tømrer Ulrik Foss og indretningsekspert Camilla Høeg Gade. De skal forvandle seks usælgelige hjem klar til hurtigt salg – på to dage. I denne anden sæson af Hjælp mit hus skal sælges står seks familier i den svære situation, at de ikke kan få solgt deres ejendom. Det kan som bekendt være rigtigt svært at sælge sit hus i disse tider, og for mange familier er det et utroligt stort pres. Det er købers marked på boligmarkedet, og hvis huset ikke fremstår attraktivt, bliver det aldrig solgt.

I hver eneste boligsag elsker den sælgende familie naturligvis deres hjem, og de kan ikke forstå, hvorfor ingen endnu har købt boligen. Det kommer dog for dagen, når det kritiske køberpanel kommer til åbent hus og – råt for usødet – fortæller, hvorfor de ikke vil købe huset. Og så har Camilla og Ulrik sammen med familien og deres hjælpere to dage til at forvandle huset, inden køberpanelet vender tilbage med deres endelige dom.

Kan blot to dages hårdt arbejde virkelig ændre køberpanelets mening? Og vil det lykkes at gøre ejendommen mere salgbar, så familien kan komme tættere på et salg? Se med og få både tips og tricks, hvis du selv skal sælge din ejendom – eller måske bare trænger til at få en masse gode indretningstips. Underholdende er det under alle omstændigheder!

Politirazzia

Onsdag kl. 20.00 fra 26. februar (4 afsnit)

TV3s nye reportageprogram tager gennem fire afsnit seerne med helt tæt på den største aktion, politiet i København endnu har gennemført: Nemlig den store trafikkontrol, der fandt sted i efteråret 2013 ved Nørre Alle, Christiania og senere i Lundtoftegade på Nørrebro, Amager Boulevard og Øresundsmotorvejen samt med sporadiske stikprøver rundt om i byen.

I alt deltog der fra myndighedernes side 169 mand i selve kontrollerne med blandt andet 67 motorcykelbetjente, fire narkohunde og to sprængstof/bombehunde samt folk fra eksempelvis Bandeenheden og SKAT. Fokusområderne for myndighederne var trafiksikkerhed (sele, mobil, syn/tjek, kørekort, narko, spiritus), udlændingekontrol samt skat og afgifter.

I Politirazzia kommer seerne med under alle kontrollerne – også når en stoppet bilist giver årsag til yderligere ransagninger og kontroller. Og igennem de fire programmer kommer vi tæt på både myndigheder, billister, planlægningen og udførelsen af den store kontrol.

I samme kategori

Back to top button