TV-NytStreamingnyt

Fodbold på TV og Streaming – Prisforskelle

Bedste Billigste TV pakker fodboldSamlino.dk har kigget på hvordan sportshungrende danskere billigst får opfyldt deres behov for den bedste fodbold.

Samlino.dk har taget udgangspunkt i hvilke kanaler som sender fodbold fra den Spanske, Engelske og Danske liga samt Champions League. Derefter har man kigget på TV-pakker med minimum en sportskanal, som viser en kamp fra en af fodboldligaerne. Der er også inkluderet streamingtjenester i oversigten.Data for sammenligningen er indhentet 02.02.2017.

Det viser analysen:
Analysen viser at online streaming tjenester generelt klarer sig rigtig godt, når du er stor fodboldfan. Du kan nemlig med Dplay få adgang til Premiere League-, La Liga- og Superliga kampe til en årlig pris på 1.908 kroner. Derudover får du adgang til forskellige andre kanaler såsom Kanal 4 og 5.

Hvis du også gerne vil kunne se Champions League, så kan du købe Viaplay Sport Reklame-link, som har en årlig pris på 3.228 kroner.

Hvis du ønsker at have en tv-pakke kan du for 2.988 kroner om året få adgang til Premiere League-, La Liga- og Superliga kampe samt 25 tv-kanaler hos Telia.

Tabel til tv-pakke sammenligning digitalt.tv

Bemærk at det kun er Premier League, La Liga kampe fra 6’eren og Canal 9 der kan ses på Viaplay.

BEMÆRK: Nogle selskaber tilbyder kun TV-pakker, hvis man i forvejen har eller samtidigt køber bredbånd hos dem. Du får ikke fuldt adgang til tv-kanalerne, som indgår hos streamingtjenesterne.

Udtalelser fra direktør i Samlino.dk, Kristian Pitzner-Jørgensen:
”Når du vælger tv-pakke, bør du på forhånd definere dit behov, og bruge det som udgangspunkt, når du træffer dit valg. På den måde kan du sikre, at du kun betaler for de kanaler, du har behov for”

”Sportsrettigheder på eksempelvis Champions League hører til nogle af de dyreste tv-rettigheder, vi oplever herhjemme. Det er dog interessant at se, at du ikke nødvendigvis behøver at betale for den dyreste tv-pakke for at opfylde dit behov for den bedste sport.”
”Vi ser en tendens til, at man som forbruger kan spare rigtig mange penge, hvis man er parat til at se fodbold via nogle af de mange online streamingtjenester. Ønsker du stadig følelsen af rigtig tv, kan du få det op på din TV-skærm via chrome-cast, Apple TV, Roku TV eller en anden løsning.”

I samme kategori

Back to top button