Smart Home produktnytLyd produktnyt

Flere Harman Kardon Citation højtalere på vej

Harman Kardon har på CES 2020 lanceret en soundbar, en subwoofer, en smart højtaler og en transportabel højtaler med en ny ladestation i deres Citation-serie.

En af de nye tilføjelser til produktserien er højtaleren Citation 200, der er en transportabel IPX 4-certificeret vandtæt højtaler med op til otte timers batteritid og opladning via opladestation. Foruden Citation 200 lanceres Citation Oasis. Citation Oasis er meget mere end blot en højtaler. Den har et indbygget vækkeur, og du kan oplade din smartphone trådløst via højtaleren.

Citation Multibeam TM 700 bliver også en del af den voksende Citation-familie. Denne højtaler er en kompakt soundbar med LCD farvedisplay, MultiBeam TM teknologi og syv indbyggede drivere, der sikrer en enestående lydoplevelse. Den sidste tilføjelse til produktserien er subwooferen Citation Sub S. Citation Sub S kan gnidningsfrit tilkobles til Citation Multibeam TM 700 soundbaren. Begge produkter har den enestående WiSA teknologi, der sikrer en ekstraordinær lydoplevelsen i hjemmet.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

De nye tilføjelser til Citation højtalerserien er – ligesom de resterende produkter i serien – udsmykket med tekstiler fra danske Kvadrat, Europas ledende producent af eksklusive designtekstiler. Tekstilerne kombinerer æstetik og lyd, og så er de samtidig snavs- og flammeafvisende.

Alle de nye produkter i Citation-serien kan anvendes individuelt eller kobles til hinanden for at skabe en unik surround sound oplevelse. Med den indbyggede Google Assistant har det aldrig været nemmere at lave to-do-lister, tjekke vejrudsigten eller blive opdateret på de seneste sportsresultater. Det eneste det kræver for at aktivere stemmeassistenten er at sige ”Hej Google” efterfulgt af ens forespørgsel.

”Lanceringen af Harman Kardon Citation-serien har været en absolut succes, der har bidraget til at transformere vores kunders måde at lytte til musik i hjemmet på,” udtaler Dave Rogers, President, Lifestyle Audio Division hos Harman. ”Den nye produktserie er spækket med de nyeste funktioner såsom stemmestyring og multirumslytning i kombination med et eksklusivt og sofistikeret design. Med de nye højtalere såsom Oasis og MultiBeamTM soundbaren har Citation-serien noget til enhver smag og ethvert behov.”

Priser

  • Citation 200: endnu udkendt dansk pris (299 €)
  • Oasis: 1699,-
  • MultibeamTM 700: 3999,-
  • Sub S: 2999,-
Kilde: Harman Kardon presse

I samme kategori

Back to top button