Streamingnyt

Flere film på HBO Nordic allerede inden skiftet til HBO Max

- Warner Brothers film er allerede begyndt at dukke op

HBO Nordic abonnenter kan som tidligere skrevet, se frem til at tjenesten bliver til HBO Max senere i 2021. Mængden af indholdet bliver fordoblet ved overgangen til HBO Max, men allerede her fra årsskiftet kan man mærke ændringer i form af flere 1st run film, der får premiere på tjenesten.

Det sker fordi den tidligere rettighedsaftale om Warner 1st run film med Netflix er udløbet. Fremover er det således HBO selv der sidder på rettighederne, hvilket jo er logisk med tanke på HBO Max er på vej.

Warner Brothers film på HBO Nordic

Indtil videre, her hvor dette skrives, så er der annonceret to Warner film på HBO Nordic.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

tileburnedin

Just Mercy er allerede ude på tjenesten. Det er en gribende og tankevækkende sand historie om den unge advokat, Bryan Stevenson (Michael B. Jordan) og hans historiske kamp for retfærdighed.

tileburnedin 2

Ben Affleck film The Way Back har premiere på HBO Nordic 10. februar.

Her omtalen for filmen: Jack Cunningham (Ben Affleck) var engang en lovende, ung basketspiller, men han trak sig fra sporten og endte et helt andet sted i livet. Nu arbejder Jack som konstruktør og kæmper med et alkoholmisbrug. En dag bliver han tilbudt at komme tilbage som træner for holdet på den samme skole, hvor han selv engang var stjerne, og han ser det som en chance for endelig at få oprejsning.

Tjek vores HBO Nordic månedsguide her

Læs også


I samme kategori

Back to top button