TV-Nyt

Flere europæiske lande og Asien vil se DR’s Vilde vidunderlige Danmark

Danske tudser, ræve, mus, ugler og myrer er nu på vej ud til seere i store dele af verden. Udlandet viser nemlig enorm interesse for DR’s store natur- og dyreserie ’Vilde vidunderlige Danmark’, som blev vist på DR1 i april og maj i år som en del af DR’s naturtema i hele 2020.

Det står klart hos DR Salg, efter at afdelingen i midten af oktober slog et slag for naturserien på den internationale salgsmesse MIPCOM. Normalt bliver messen holdt i den sydfranske by Cannes, men på grund af coronasituationen foregik alt virtuelt denne gang.

Blandt de lande, der nu planlægger at vise ’Vilde vidunderlige Danmark’ er for eksempel Tyskland, Frankrig, Schweiz, Østrig, Polen, Kroatien, de baltiske lande og Tjekkiet, ligesom naturserien er solgt til visning i hele Asien.

– Helt generelt er naturserier noget, som mange TV-stationer gerne vil sende i primetime – se bare på DR1, hvor tidspunktet fra klokken 19 til 20 hver lørdag og søndag er helliget naturprogrammer. Generelt bliver der ikke lavet så mange naturudsendelser Internationalt, da de ofte er svære og dyre at producere. Derfor er der ekstra opmærksomhed om, at DR og produktionsselskabet Mastiff har produceret en stor, spektakulær serie, forklarer Kim Christiansen, der er redaktør i DR Salg.

Det er fortsat muligt at se ’Vilde, vidunderlige Danmark’ på DRTV her

Kilde: DR presse

Læs også

I samme kategori

Back to top button