StreamingnytNet-TV

Flere DreamWorks Animations original serier på Netflix

Kong Julian har officielt dekreteret, at Turbo og hans Fast Action Stunt Team ikke kan rage alt der sjove til sig alene. I et forsøg på at tilfredsstille den livlige lemur fra Madagascar annoncerer DreamWorks Animation og Netflix nu tre nye originale serier, der kommer til verdens førende udbyder af internet-tv i slutningen af 2014: Kong Julian (i sit helt eget show, naturligvis), Den bestøvlede kat (den legendariske kat har ni livshistorier, der er værd at dele) og VeggieTales in the House (nye opskrifter som Bob og Larry kaster sig ud i på køkkenbordet).

Ikke at forglemme, så er Turbo og holdets motorer kommet i omdrejninger til nye episoder fra den første sæson af Turbo FAST, der kan streames fra den 4. april. Den første original serie fra Netflix til børn blev lanceret i julen sidste år og blev en øjeblikkelig favorit i hele verden.

“Vi kunne ikke have det sjovere, end når vi laver det her indhold for Netflix,” siger Margie Cohn, Head of Television hos DreamWorks Animation. “Hver serie er så forskellig og platformen giver os så mange muligheder for at lege med vores karakterer på nye og overraskende måder. Vores mål er, at seerne altid skal undre sig over, hvad vi mon finder på næste gang …”

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

“Jeg er temmelig sikker på, at det er første gang, at ordet “elskede” er blevet anvendt om en kat, en lemur, grøntsager og snegle i samme sætning, men DreamWorks Animation har en utrolig evne til at skabe figurer, som børn over hele verden elsker, “siger Cindy Holland, Netflix Vice President, Original Content. “Vi er meget begejstrede for at lancere de nye episoder af Turbo FAST i de kommende uger, og de tre nye serier ved årets udgang.”

Kilde: Netflix

I samme kategori

Back to top button