TV produktnyt

Samsung får Apple TV-app og Airplay 2 med ny firmware

Samsung melder at alle 2019 Samsung Smart TV og udvalgte 2018 TV-modeller, nu får en firmware opdatering, der giver adgang til den helt nye Apple TV-app i mere end 100 lande og tilbyde Airplay 2 support i 176 lande inklusiv Danmark, Finland, Norge og Sverige. Samsungs kunder har nu mulighed for at få fornøjelsen af Apple TV-indhold på deres Samsung Smart TV.

”Samsung har i det seneste årti været førende på markedet til at tilbyde det bredeste udvalg af indhold tilgængeligt for forbrugerne på vores Smart TV”, siger Morten Bang, Account Manager & Product Specialist TV/AV Denmark. ”Som den første TV-producent, der integrerer Apple TV-app’en på en Smart TV-platform, bliver Samsung ved med at tilbyde vores kunder utrolig værdi og adgang til en oplevelse med Apple TV-app på de største skærme på markedet i dag.”

Apple TV-app’en er fuldstændig integreret i Samsungs Smart TV-platform, og forbrugerne kan nemt trykke på Apple TV-app ikonet og få adgang til alt deres iTunes indhold tilgængeligt i 4K HDR i enestående billedkvalitet. Bruger af Samsung Smart TV vil kunne opleve Apple TV+, Apples originale videoabonnementtjeneste, i Apple TV-app, når tjenesten lanceres dette efterår (tilgængeligheden af indhold varierer fra land til land). Med AirPlay 2 aktiveret på Samsung Smart TV kan kunderne nu også uden problemer afspille videoer og andet indhold fra deres iPhone, iPad eller Mac direkte på deres Samsung Smart TV.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Apple TV-app’en vil fungere problemfrit med Samsungs Smart TV Service for at skabe en sammenhængende oplevelse på tværs af Samsungs platforme.


I samme kategori

Back to top button