TV-Nyt

Fire nye serier får dansk premiere på Comedy Central i weekenden

Foråret er for alvor skudt i gang, og det fejrer Comedy Central med spandevis af jokes i fire nye serier på kanalen: Teachers, Detroiters, Jeff & Some Aliens og Caraoke Showdown.

Caraoke ShowdownLørdag den 8. april slår Craig Robinson, kendt fra bl.a. The Office og Pineapple Express, bildørene op for Caraoke Showdown. Det er et rullende og syngende quizshow, hvor intetanende mennesker får mulighed for at vinde tusindvis af kroner – hvis de altså er eksperter i sangtekster.

Den 9. april har de tre andre serier, Teachers, Detroiters og Jeff & Some Aliens, premiere.

Foto   TeachersI Teachers møder vi en flok folkeskolelærere, der forsøger at opdrage fremtidens ledere, selvom deres eget liv ikke helt hænger sammen. Serien begyndte som en web-serie, men efter kæmpe succes på internettet er den nu blevet udviklet til en tv-serie.

Foto   DetroitersI Detroiters forsøger reklamemagerne Sam og Tim at opbygge et reklameimperium på trods af, at de hverken har pengene, kontakterne eller talentet til det. Serien har været en stor succes i USA og er allerede blevet fornyet til endnu en sæson.

Foto   Jeff amp; Some AliensDen fjerde og sidste serie er den kritikerroste animationsserie Jeff & Some Aliens, hvor vi møder Jeff, et af klodens mest middelmådige og ordinære mennesker. Der er dog lige den detalje, at han deler lejlighed med tre rumvæsener, der er kommet til Jorden for at evaluere hele menneskeracen. De skal bestemme, om menneskeheden er værd at beholde, eller om den skal udslettes, og det er op til Jeff at overbevise dem.

4 x Premierer på Comedy Central

Caraoke Showdown har premiere på Comedy Central Danmark lørdag den 8. april kl. 23.30.
Teachers har premiere søndag den 9. april kl. 22.00.
Detroiters har premiere søndag den 9. april kl. 22.30.
Jeff & Some Aliens har premiere søndag den 9. april kl. 23.30.

I samme kategori

Back to top button