Streamingnyt

Fire nye Beck film på vej på C More fra vinteren 2021/2022

Martin Beck (Peter Haber) svævede mellem liv og død i den seneste Beck-film – Den fortabte søn. Men bekymrede Beck-fans kan ånde lettet op. Den legendariske svenske kriminalkommissær er også med, når optagelserne til fire helt nye Beck-film begynder i næste uge. Der er premiere på C More Reklame-link i vinteren 2021/2022.

– Nu går indspilningerne endelig i gang. Det er ekstra dejligt, da den aktuelle sæson er så stor en succes på C More. Det jeg kan afsløre, om den nye sæson er, at Martin Beck kommer til at opleve en del forandringer, og får et nyt fokus. Og så får vi fire meget forskellige og nervepirrende sager i denne omgang, fortæller Niva Westlin Dahl, som er eksekutiv producent på Beck for C More og TV 4.

Beck-filmene 43-46, eller blot 8. sæson, er en direkte fortsættelse af de foregående fire film, der fik premiere hen over årsskiftet på C More. Her forlod vi senest Martin Beck på operationsbordet i film nummer 42 – Den fortabte søn. En afslutning der efterlod seerne med spørgsmål om, hvordan operationen gik? Om Martin Beck overlevede, og om han kan fortsætte med sit arbejde som politichef?

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Det vil fortsat være Alex (Jennie Silvferhjelm), der leder det daglige efterforskningsarbejde og bemandingen i Beck-gruppen vil være den samme. Så Oskar (Måns Nathanaelsson), Jenny (Anna Asp), Ayda (Elmira Arikan) og Steinar (Kristofer Hivju) er selvfølgelig alle sammen stadig med.

Seneste medlem i gruppen, undercover-betjenten Josef Eriksson (Martin Wahlström), er også med – en forstærkning som Alex er meget tilfreds med trods spydigheder om hans kompetencer blandt kollegaerne. Men mordene, som skal opklares, bliver grovere og udføres af endnu mere udfordrende gerningsmænd fra alle samfundslag, og der passer Josef glimrende ind.

Beck-filmene er baseret på forfatterparret Maj Sjöwall og Per Wahlöös karakterer og detektivromaner om Martin Beck. Filmene er produceret af Francy Suntinger på Filmlance, som er en del af Banijay. Niva Westlin Dahl er eksekutiv producent for C More og TV 4, mens Lisa Ohlin (Wallander, Simon og egetræerne) og Pontus Klänge (Springfloden, Arne Dahl) har instrueret filmene. Fredrik Agetoft, Johan Bogaeus, Peter Arrhenius og Anna Platt står for manuskripterne.

Den første af de fire nye film er planlagt til at få premiere på C More i vinteren 2021/2022.

Prøv C More 14 dage gratis - klik her Reklame-link

Kilde: C More presse

Image

I samme kategori

Back to top button