Partnerindhold - Annoncørbetalt indhold

Find det billigste tidspunkt at streame dine yndlingsfilm og serier

Dette indhold er sponsoreret

Streaming er efterhånden blevet hvermandseje, og kan  sagtens konkurrere med både biografer og flow tv. Det er bare ekstra afslappende at kunne blive derhjemme og se de nyeste film eller episoder af en TV-serie, uden at skulle stresse over at skulle ud af døren i en fart, eller at skulle tolerere en masse andre mennesker. Men når man streamer, bliver der brugt en del strøm, og har man Tv’et kørende på de mest belastede tidspunkter, kan det give elregningen et ordentligt nøk opad, især med de stigende elpriser.

Hvad er det billigste tidspunkt at streame på?

Når det kommer til strømforbrug, kan man som udgangspunkt regne med, at elpriserne er lavest om natten, hvor de færreste bruger særlig meget strøm, mens det ved aftentid er der, hvor elpriserne oftest er højest. De egentlige priser kommer dog helt an på ens eludbyder, og de kan variere meget. Ved at bruge en såkaldt el beregner kan man finde den billigste elpris. Læs mere på Elberegner.dk. Beregn elpris ved hjælp af en strøm beregner og find ud af, om din nuværende udbyder giver de billigste priser, når du streamer.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Undgå de dyreste tidspunkter at streame på

Der er ofte stor forskel på elprisen mellem de billigste og dyreste tidspunkter, og derfor kan det have stor betydning, om man vælger at streame på de dyre tidspunkter. Man kan finde ud af, hvornår det er bedst at undgå at bruge meget strøm ved at bruge en elberegner, så man kan se, på hvilke tidspunkter af dagen, prisen for strøm er højest. På den måde kan man skære ned på sin elregning, hvis man undgår de dyre tidspunkter.

Kan det betale sig at streame på et billigere tidspunkt?

Igen er priserne meget afhængige af, hvilken udbyder man har, men din el beregning kan give et hint om, hvor mange penge, der kan være i forskel. På den måde kan man selv bedømme, om det er prisforskellen værd, at streame på et mere ubelejligt tidspunkt. Det kan være, at det måske ville være billigere, hvis man valgte at skifte udbyder, og her kan en elberegner også være nyttig, så man kan sammenligne de forskellige muligheder på markedet. Så beregn el, og find ud af, hvad der bedst kan betale sig,

Der er ingen fast regel for, hvornår man skal streame sine yndlingsfilm og serier. Det hele afhænger af ens egen tidsplan og personlige præferencer. Men med de stigende elpriser, kan det være en god ide, at overveje, hvornår streamingen er billigst.

I samme kategori

Back to top button