[responsive_menu_pro]

Finansmand ude af HBO Nordic der har været en dyr opstart

| onsdag 11. sep, 2013 11:16 | opdateret 13. sep, 2013 kl. 11:57 | 3 Kommentarer

HBO i DanmarkHovedejeren af HBO Nordic, den svenske finansmand Peter Ekelund, har solgt sin 80 procent andel af selskabet. Salget er sket i løbet af sommeren og køberen er Home Box Office Nordic Investments.

– Jag fik et tilbud og syntes det var økonomisk fordelagtigt, udtaler Peter Ekelund til svenske resume.se. Han er samtidigt stoppet som bestyrelsesformand.

HBO Nordics regnskab viser at selskabet  i det forgangne år har etableret datterselskaber i de øvrige nordiske lande. HBO Nordic fremviser en nettoomsætning på cirka [currency amount=”180000″ from=”EUR” to=”DKK” iso=true between=” svarende til ” append=”” round_append=””] det første år og et driftsresultat på minus EUR 14,7 mio næsten 110 millioner danske kroner. 

Selskabet skulle have 10 ansatte, men det fremgår ikke af regnskabet, hvor mange abonnenter HBO Nordic har.

Kilde: Resume.se

Del på:

Tags:

Gemt under:: Streaming, Branche-Nyt

3
Kommentarer

Please Login to comment
2 Kommentar tråde
1 Tråd svar
0 Følgere
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Kommentar forfattere
  Abonnér  
nyeste ældste
Giv mig besked
martin

Nøgleordet her må være tilgængelighed. Jeg tror faktisk at der er mange, der gerne vil have HBO Nordic, men fravælger det, da de skal bruge en computer, tablet eller et bestemt Samsung smart-tv for at se indholdet.

Ser man på størrelsen af streamingtjenesterne, viser det også at tilgængelighed betyder meget. Netflix er tilgængelig på næsten alle platforme og er klart den største. Derefter har vi Viaplay, som også er godt repræsenteret på diverse platforme og til sidst har vi HBO Nordic, som næsten ikke er tilgængelig.

Jeg har med vilje holdt rent danske streamingtjenster ude af sammenligningen.

Se hvilke platforme der tilbydes:
https://signup.netflix.com/Watch
http://viaplay.dk/devices
http://hbonordic.com/how-to-watch-hbo

Kristian

Det heller ikke smart, at HBO,s (egen films Og series) kan ses via Cmore mm. Had de haft enret, så vil der være flere kunder… Det også vildt at de har brugt så mange penge og ikke Når længer ud. Indhold dele er der ikke brugt så meget på… Ud over HBO så er der lidt fra NBC og lidt fra History og BBC. Nok ikke det der trækker mange til. At de helt ikke har en gratis mrd.for nye kunder fatter jeg heller ikke … De taber mere på ikke at have det. Jeg kan godt forstå Peter er… Læs mere »

Per M

Hvor har i ret, jeg havde også hellere set den som en ganske almindelig HDTV kanal man kunne abonnere på igennem eks. Yousee og Stofa, i stedet for en streaming kanal. Det er bla. hovedårsagen til at jeg ikke har interesse i den. Jeg er lidt gammeldags anlagt og har det med at jeg gerne vil have mugligheden for at kunne optage og gemme det jeg kan li’ for eftertiden.