TV-Nyt

Finale i Vild med dans – Seernes stemmer afgør finaledans

vild med dans værter 2013For første gang nogensinde i ’Vild med dans’ er seerne med til at bestemme hvilken dans, de to finalepar skal dyste i.

Den dans, der får flest stemmer fra seerne, skal finaleparrene optræde med i finalen i Forum Horsens fredag 28. november. Udover en seervalgt dans skal finaleparrene også danse den klassiske freestyle, hvor alle tøjler slippes, ligesom seerne kan se frem til en show-dans, som endnu er hemmelig.

– ‘Vild med dans’ skal være en fest for de mange danskere, der ser med hver fredag hjemme foran skærmen. Det ligger i programmets DNA, at vi inddrager seerne i afstemninger om hvilke par, der skal i omdans. Nu giver vi seerne endnu mere indflydelse på programmet, når de for første gang får mulighed for at stemme på hvilken dans, finaleparrene skal dyste i, siger Gitte Madsen, underholdningschef på TV 2.

Der er nu tre par tilbage i årets ’Vild med dans’ – Sara Maria Franch-Mærkedahl & Silas Holst, Astrid Krag & Thomas Evers Poulsen samt Johannes Nymark & Claudia Rex.

De tre par har været igennem en lang række forskellige danse på deres vej mod semifinalen. Blandt andet har de stiftet bekendtskab med fire forskellige standarddanse og fem latindanse. En af de ni danse får hvert af de to finalepar nu lov til at øve og fremføre igen, og som noget nyt kan seerne altså være med til at vælge, hvilken dans finalisterne skal udfordres i på ny.

Spænding helt frem til semifinalen
Afstemningen kører helt frem til, at Claus Elming og Sarah Grünewald kan præsentere sæsonens to finalepar i det direkte semifinale-program fredag 21. november. De to finalepar får således besked om, hvilken dans de skal danse i slutningen af programmet, og de har så en uge til at få genopfrisket den.

De ni danse, seerne kan stemme på, er de fire standarddanse: Vals, quickstep, wienervals og tango samt de fem latindanse: Pasodoble, samba, jive, cha cha cha og rumba. Man kan stemme på en dans til hvert af parrene, for de skal ikke nødvendigvis danse samme dans.

Klik her for at stemme.

Kilde: TV 2

I samme kategori

Back to top button