Streamingnyt

Filmtips til Vinterferien – Her er seks premierefilm

Vinterferie rimer på hygge, kvalitetstid med venner og familie – og selvfølgelig film. Og heldigvis er der masser af store filmnyheder, som hele familien kan hygge sig med.

Blandt nyhederne er flere Oscar-nominerede film, der dyster om filmverdenens mest prestigefyldte priser den 9. februar. Oplev fx ‘Ad Astra’ med Brad Pitt i hovedrollen, der er nomineret i kategorien ‘Bedste Lyd’, og den anmelderroste publikumssucces ‘Joker’, der er nomineret til hele 11 priser – bl.a. for ‘Bedste Film’ og ‘Bedste Mandlige Hovedrolle’.

Find flere aktuelle og tidligere Oscar-film på Blockbuster, der i forbindelse med prisuddelingen har lavet en hel underkategori fyldt med nye og gamle Oscar-favoritter.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Besøg Blockbusters Oscar-univers her.

Seks premierefilm til vinterferien

Blockbuster har samlet en liste over de nyeste film, som byder på alt fra sjove og underfundige børnefilm til nervepirrende thrillers og godt selskab med en af de mest ikoniske skurke i filmhistorien. God fornøjelse.

Ad Astra
Ad Astra © 2020 Disney

1) Ad Astra

Det visuelt forbløffende drama ‘Ad Astra’ har Brad Pitt i hovedrollen som Roy McBride, en erfaren astronaut, der bliver sendt på en mission til solsystemets yderste grænse for at finde sin forsvundne far (Tommy Lee Jones) og løse et mysterium af kosmiske proportioner, som truer selve jordens eksistens.

Filmen tog anmelderne med storm, da den havde premiere i slutningen af 2019 og udmærker sig med en nominering ved dette års Oscar i kategorien ‘Bedste Lyd’.

Læs mere om filmen her.

Joker
Joker © 2020 Warner Bros

2) Joker

Den psykologiske thriller ‘Joker’ følger Arthur Flecks kamp for at finde sin plads i et fjendtligt samfund. Vi følger hans mentale forfald til sindssygdom og skabelsen af Jokeren, som starter et oprør mod eliten i den fiktive by Gotham kendt fra Batman-universet.

Todd Phillips ’Joker’ er en af de største film fra 2019, og særligt Joaquin Phoenix’ fortolkning af den berygtede superskurk har været afgørende for de 11 Oscar-nomineringer, som filmen er tildelt – bl.a. for ‘Bedste Film’ og ‘Bedste Mandlige Hovedrolle’.

Læs mere om og se filmen her.

Gooseboy
Gooseboy © 2020 SF Studios

3) Gooseboy

‘Gooseboy’ er en dansk børnefilm for hele familien, der følger drengen Viggos liv, som bliver pludselig vendt op og ned, da en gås styrter ned på hans altan.

Til stor overraskelse viser det sig, at gåsen kan tale og hedder Nissemand. Viggo beslutter sig for at hjælpe sin nye ven, der har brækket sin vinge i styrtet og ikke selv kan indhente sin flok. Sammen kommer de på en forunderlig rejse, der viser sig mere udfordrende, end de nogensinde havde forestillet sig.

Læs mere om og se filmen her.

Angry Birds 2
Angry Birds 2 © 2020 Sony Pictures

4) Angry Birds 2

‘Angry Birds 2’ er opfølgeren på den første filmatisering af det populære mobilspil af samme navn og er mindst lige så underholdende som etteren.

En ny og farlig fjende udgør så stor en fare, at det hidtil umulige er nødvendigt: et samarbejde mellem fuglene og grisene. De sure fugle og de lumske grønne grise bliver nødt til at samarbejde for sikre deres øers overlevelse og redde deres hjem.

Læs mere om filmen her.

mugge og vejfesten
Mugge og Vejfesten © 2020 Nordisk Film

5) Mugge og Vejfesten

‘Mugge og Vejfesten’ er en animeret dansk komedie af den kreative duo Wulffmorgenthaler, der består af Mikael Wulff og Anders Morgenthaler

Filmen handler om Mugge, der er verdens lykkeligste dreng, indtil hans forældre en dag skal skilles, og alt ændrer sig. Mugge nægter at acceptere, at hans familie bliver splittet, og han ser årets store vejfest som den perfekte mulighed for at genforene sine forældre, så deres kærlighed kan blomstre på ny – men det kommer ikke til at gå stille for sig.

Læs mere om og se filmen her.

Jagtsaeson
Jagtsæson © 2020 Nordisk Film

6) Jagtsæson

I den danske komedie ‘Jagtsæson’ følger vi singlemoren Eva (Mille Dinesen), som har brug for en pause, efter hun for nyligt er blevet skilt. Hun beslutter sig derfor for at tage på wellness-weekend med barndomsveninden Marlene (Lærke Winther),

Isabella (Stephania Potalivo), Evas eksmands nye kæreste, er også med på turen, og hun maser sig konstant på for at overtage rollen som Evas bedste veninde, hvilket får det værste frem i pigerne og sætter venindernes venskab på prøve.

Læs mere om og se filmen her.

Kilde: Blockbuster presse

Få 12 måneder til 8 måneders pris – Køb årsabonnement til gammel pris inden 23. april!
SkyShowtime 46 kr Annonce

I samme kategori

Back to top button