Streamingnyt

Filmpremierer på Blockbuster i september 2019

I september bliver en ny række anmelderroste danske og internationale film tilgængelige på Blockbuster. Oplev bl.a. det danske filmdrama ”Dronningen”, der tog anmelderne med storm og indbragte en international filmpris til Trine Dyrholm, eller lad dig rive med, når Marvels superheltegruppe The Avengers skal forsvare galaksen i det sidste og afgørende slag.

DronningenDronningen - Officiel Trailer
Dronningen – Officiel Trailer

Annonce - artiklen forsætter nedenunder


Dronningen er et kontroversielt dansk drama, der i foråret tog danskerne med storm og solgte knap 395.000 billetter. Trine Dyrholm spiller hovedrollen som den benhårde advokat Anne, der lever et lykkeligt liv med sin mand og deres to døtre. Men stemningen ændrer sig i den lille familie, da Annes 17-årige stedsøn, Gustav, flytter ind.

Dronningen vandt publikumsprisen på den prestigefyldte Sundance Film Festival, mens Trine Dyrholm vandt prisen for bedste skuespiller ved Göteborg Film Festival.

  • ”Dronningen” får premiere på Blockbuster den 26. august 2019. 

Avengers: Endgame? AVENGERS 4: ENDGAME (2019) | Full Movie Trailer in Full HD | 1080p
? AVENGERS 4: ENDGAME (2019) | Full Movie Trailer in Full HD | 1080p


”Avengers: Endgame” er kulminationen på Marvels episke superheltefilmserie, der begynder i ruinerne efter masseødelæggelserne i ”Avengers: Infinity War”. Ærkeskurken Thanos har udryddet halvdelen af galaksen, men det betyder ikke, at Avengers har givet op. Tværtimod. Nye medlemmer tilslutter sig gruppen, bl.a. Captain Marvel og Ant-Man, og sammen gør de sig klar til det afgørende opgør mod de onde kræfter.

Endnu en gang har de Russo-brødrene, som står bag filmserien, samlet en stjernespækket rolleliste med bl.a. Brie Larson, Bradley Cooper, Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson og Chris Hemswort.

  • ”Avengers: Endgame” får premiere på Blockbuster den 26. august 2019.

Danmarks sønnerDanmarks Sønner - Trailer
Danmarks Sønner – Trailer


Instruktør Ulaa Salim har med ”Danmarks sønner” skabt en nervepirrende dansk politisk thriller, der skildrer Danmark i splittelse efter et stort bombeangreb. Den stærkt nationalistiske politiker Martin Nordahl (spillet af Rasmus Bjerg) står overfor en historisk jordskredssejr ved det kommende folketingsvalg, der kan sikre ham statsministerposten. Samtidig bevæger 19-årige Zakaria, der er påvirket af det voksende fremmedhad, sig langsomt ud på farligt spor, der kan koste ham og hans familie alt. På sin vej møder han Ali, der bærer på en livsfarlig hemmelighed, og sammen tvinges de frem mod en afgørende beslutning, som vil få konsekvenser for alle.

  • ”Danmarks Sønner” får premiere på Blockbuster den 2. september 2019

Amundsen

https://www.youtube.com/watch?v=SRlhTAsBX1Y&t=4s

”Amundsen” er et historisk drama om norske Roald Amundsen – verdens største polarforsker.

Roald var siden barnsben besat af tanken om at opdage de uudforskede dele af verden, og drømmen om at nå Sydpolen bliver et kapløb med den britiske Robert Scott og en historie om bedrageri og svigt.

Filmen er skabt af den norske instruktør Espen Sandberg, der bl.a. blev kendt for sin Oscar-nominerede helteskildring ’Kon-Tiki’ i 2013. Begge film er baseret på virkelige hændelser.

  • ”Amundsen” får premiere på Blockbuster den 16. september 2019.

AladdinAladdin - Official Trailer
Aladdin – Official Trailer


”Aladdin” er tilbage som aldrig før i en fantastisk genfortolkning af den klassiske Disney-film fra 1992, og har Mena Massoud og Will Smith i hovedrollerne.

Den unge og karismatiske Aladdin har boet hele livet i byen Agrabah. Her bliver han håbløst forelsket i prinsessen Jasmin, hvilket ikke er nemt for en fattig tyv som Aladdin. Men da han møder den mystiske Jafar, opstår et nyt håb om kærligheden. Jafar lover Aladdin guld og rigdom, hvis bare han vil finde og bringe ham en gammel olielampe. Olielampen viser sig at gemme på en hemmelighed, der kan ændre Aladdins liv.

  • ”Aladdin” får premiere på Blockbuster den 26. september 2019.

Gøg og GokkeStan & Ollie | Official US Trailer HD (2018)
Stan & Ollie | Official US Trailer HD (2018)


”Gøg & Gokke” er en varmhjertet fortælling om Oliver Hardy og Stan Laurel, som helt tilbage i stumfilmens tid blev verdenskendte for deres komiske slapstick og herlige barnlige optrin.

Filmen begynder efter duoens storhedstid, hvor de to hovedpersoner forsøger at genstarte karrieren med en tour til efterkrigstidens Storbritannien. Det viser sig dog, at Gøg og Gokke ikke nyder helt samme popularitet som tidligere – og det sætter forholdet mellem de to herrer på prøve.

  • ”Gøg og Gokke” får premiere på Blockbuster den 9. september 2019.
Kilde: Blockbuster presse

Prøv C More med Britbox indhold til 0 kr. i 14 dage
Bestil her reklame-link

I samme kategori

Back to top button