Streamingnyt

Film på vej på Netflix

Der er flere nye film på vej til dig med Netflix. Alt fra Oscar-vindende storfilm til eventyr på dybt vand. Se mere herunder.

Argo

Oscar-vindende storfilm af og med Ben Affleck

Argo er baseret på virkelige hændelser fra den iranske revolution. Vrede demonstranter stormer den amerikanske ambassade i Teheran og tager alle ansatte som gidsler – på nær seks, som slipper væk og søger tilflugt hos den canadiske ambassadør i Teheran. For at de seks ambassadeansatte kan slippe levede her fra, udtænker CIA’s evakueringsekspert Tony Mendez (Ben Affleck) en yderst fantasifuld plan. Sammen med ambassadefolkene på flugt må han agere canadisk filmhold på udkig efter locations til den falske science fiction-film ”Argo” i Iran.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Argo vandt en Oscar for Bedste Film ved Oscar-uddelingen i 2013.

Premiere på Netflix den 26. september

 

The Hangover: Part II

Drengerøvskomedie tager til Thailand

I efterfølgeren til Tømmermænd i Vegas rejser The Wolfpack til Thailand, hvor det denne gang er tandlægen Stu, der skal giftes. En ”ikke-polterabend” og et par øl på stranden ender med en vild aften, som står noget sløret hen i drengenes hukommelse næste morgen. Brudens 16-årige lillebror er forsvundet, og sammen med Mr. Chow, som gruppen har festet med hele natten, går jagten ind på at finde lillebroren. En jagt der byder på mange forhindringer.

Premiere på Netflix den 29. september

 

The Lincoln lawyer

Skyldig eller ej?

Fra bagsædet af sin Lincoln Continental kører forsvarsadvokaten Mickey Haller (Matthew McConaughey) sin forretning. Efter flere år med at forsvare ’almindelige’ småforbrydere får Haller pludselig sit livs sag. Han skal forsvare en Playboy fra Beverly Hills (Ryan Phillipe), som er anklaget for voldtægt og modforsøg. Men i arbejdet finder Haller pludselig ud af, at han er del af et farligt spil, som kan være livsfarligt for Haller.

Premiere på Netflix den 27. september

 

The Paperboy

Sydstatsdrama når det er bedst

Precious-instruktøren Lee Daniels står bag filmen The Paperboy’, som er baseret på Pete Dexters bog om begær, kærlighed, hemmeligheder og bedrag i 1960’ernes Florida. De to brødre, Ward og Jack, vil bevise, at den dødsdømte Hillary van Wetter er blevet fejlagtigt dømt for mordet på en lokal sherif. I mellemtiden dukker nye bizarre hemmeligheder op om det lille samfund, og lillebror Jack indleder et forhold til Hilarys kæreste Charlotte.

The Paperboy har bl.a. Matthew McConaughey, John Cusack, Zac Efron og Nicole Kidman på rollelisten.

Premiere på Netflix den 30. september

 

Pirates of the Caribbean: Ukendt farvand

Storslået eventyr på dybt vand

I Ukendt Farvand møder Kaptajn Jack Sparrow den gådefulde Angelica. Han er ikke sikker på om det er ægte kærlighed, eller om hun er ude på at udnytte ham til at finde den sagnopspundne Ungdommens Kilde. Angelica tvinger Jack ud på legendariske skib Queen Anne’s Revenge, kommanderet af piraten Sortskæg. Pludselig befinder Jack sig midt i et eventyr, hvor han ikke ved hvem han skal frygte mest, Sortskæg eller Angelica.

Premiere på Netflix den 4. oktober

I samme kategori

Back to top button