Streamingnyt

Filippa Coster-Waldau har hovedrollen i ny Viaplay originalserie – Hvad med Monica

Filippa Coster-Waldau spiller hovedrollen i den næste Viaplay Original ’Hvad med Monica’. Serien består af 8 episoder og skildrer en gruppe teenagere i tiden efter en uopklaret forbrydelse, som ekkoer langt ind i skolegården.

Optagelserne er netop gået i gang, og serien forventes at få premiere på Viaplay i slutningen af 2021.

Det handler – Hvad med Monica om

Serien ’Hvad med Monica’ følger 16-årige Louise, hvis liv vendes på hovedet, da bedsteveninden, Monica, bliver voldtaget til en fest, som Louise forlod hende til. Tynget af skyld og opsat på at gøre alt godt igen, går Louise egenhændigt i gang med at lede efter gerningsmanden. Da det viser sig, at gerningsmanden måske skal findes indenfor deres egen vennegruppe, bliver det dog kompliceret; Alle har hemmeligheder, forbudte følelser og drifter, og ingen kan reduceres til at være enten udelukkende onde eller gode – heller ikke Louise. Hun har nemlig forelsket sig i den mystiske outsider, Thais, og da det pludselig er ham, der anklages for voldtægten, tvinges hun til at vælge: Skal hun pligtskyldigt tage Monica og vennernes parti, eller skal hun gå imod strømmen, følge sit hjerte og forsvare Thais, som hun mener er uskyldig?

”Med seriens fokus på at belyse kompleksiteten i valg og dertilhørende konsekvenser bliver ’Hvad med Monica’ et rørende og suspensefuldt portræt af de afgørende teenageår, hvor det sociale spil dominerer alt” siger Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer hos NENT Group.

’Hvad med Monica’ er en klassisk coming-of-age-historie fortalt som krimi og bygger på den populære og prisbelønnede podcast ’Det med Liv’ skrevet af Julie Budtz Sørensen, der ligeledes er hovedforfatter på serien.

Udover Filippa Coster-Waldau figurerer blandt andre Maja Thiele, Jack Depaiva Pedersen, Hans Christian Lønstrup, Merle Filukka Høeg, kendt fra DR Ultras ’Over grænsen’ samt Vilmer Trier Brøgger og Isabella Hansen, der begge er kendt fra TV2’s serie ’PULS’ på rollelisten.

’Hvad med Monica’ instrueres af Nils Holst-Jensen og produceres af Nimbus Film og er desuden blot en af de 40 nordiske Originals, der produceres til Viaplay i 2021.

Kilde: Nent Group presse

I samme kategori

Back to top button