Streamingnyt

Februar på C More

C MoreFebruar er Oscar tid, og C More er klare med Oscarslugerne 12 Years A Slave, Argo og Zero Dark Thirty.

The Grand Budapest Hotel har været nomineret til og vundet et utal af priser. Den er også at finde hos C More i februar ligesom du også kan glæde dig til den Oscarnominerede Bogtyven bare for at nævne nogle stykker.

2/2 SOUND OF MUSIC LIVE “American Idol”-vinderen Carrie Underwood spiller den syngende aspirant Mary i tv-versionen af Rodgers og Hammersteins hit-musical. Showet blev sendt live på amerikansk tv i december 2013 og er i højere grad baseret på teaterversionen frem for den klassiske filmversion med Julie Andrews fra 1965.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

3/2 ABSOLUTE DECEPTION En FBI agent (Cuba Gooding Jr.) opsøger en journalist for at informere hende om, at hendes mand er blevet myrdet om natten. Mystikken tager til, da hun oplyser, at hendes mand har været død i to år. De to slår sig sammen for at finde ud af, hvad der egentlig er sket, og deres søgen bringer dem til Gold Coast i Australien.

3/2 WE ARE WHAT WE ARE Familien Parker består af mor, far og to døtre og er tilsyneladende helt normal, men bag den perfekte facade skjuler der sig mørke hemmeligheder. De bor langt ud på landet, og da familien bliver ramt af en tragedie, må de unge døtre tage over og videreføre familiens mangeårige og uhyggelige traditioner.

6/2 BLUE RUIN Dwight Evans er en marginaliseret, hjemløs mand, der sover i sin bil og tilbringer dagene på stranden i jagten på pantflasker. Da han erfarer, at den mand, der myrdede hans forældre, er blevet løsladt fra fængslet, beslutter han sig for at tage hævn. Det skal dog vise sig at være forbundet med både moralske og praktiske vanskeligheder.

10/2 APRIL RAIN Action om en militær eliteenhed, der får nys om et forestående terrorangreb på amerikansk jord. De sammensvorne viser sig at være en broget flok terrorister, der vil angribe indefra. Eliteenheden beslutter sig for at gøre noget ved sagen og går i gang med at infiltrere terrororganisationen for at forhindre angrebet.

13/2 THE GRAND BUDAPEST HOTEL Grand Budapest Hotel var i 1930’erne et fornemt kursted i Alperne. Hertil ankommer den unge immigrant Zero, der oplæres som piccolo af hotellets concierge, Monsieur Gustave H (Ralph Fiennes). Da Gustaves aldrende elskerinde dør, arver han et uvurderligt maleri, som et mylder af tyve og gangstere meget gerne vil have fat i. Gustave må desuden rense sit navn, da han mistænktes for at have dræbt kvindemennesket.  Adrien Brody, Bill Murray, Jeff Goldblum, Harvey Keitel og Willem Dafoe er blandt de mange medvirkende.

14/2 ZERO DARK THIRTY Efter terrorangrebet på World Trade Center i 2001 begynder CIA at jagte bagmanden, Osama bin Laden. Over hele verden foretager CIA en lang række hårdhændede afhøringer af formodede terrorister. Den nyansatte agent Maya bliver kvinden, der finder vej gennem de mange blindgyder, falske ledetråde og modstridende rapporter.

14/2 VALENTINES DAY tema

15/2 LE WEEK-END Et midaldrende ægtepar (Jim Broadbent og Lindsay Duncan) beslutter sig for at fejre deres 30 års bryllupsdag i Paris for at mindes deres bryllupsrejse og genfinde gnisten, som er gået tabt med årene.

17/2 HAMMER OF THE GODS Steinar er en ung vikingeprins, hvis folk ligger i blodig krig med sakserne. Da Steinars far, vikingehøvdingen Bagsecg, ligger for døden, bliver prinsen pålagt at drage af sted for at finde sin bror Chin, der længe har været forsvundet, da han har evnen til at forene folket og besejre fjenden.

17/2 SCINTILLA En gruppe elitesoldater får til opgave at bryde ind i et laboratorium dybt inde i en tidligere sovjetisk stat. Deres mission er at stjæle hemmelige forskningsresultater fremkommet ved undersøgelser af genetisk materiale fra rumvæsner. Opgaven er dog vanskeligere end forventet, da soldaterne må kæmpe mod både militsfolk samt mystiske monstre.

20/2 THE MAN WITH THE IRON FISTS Da kejserens guld bliver kapret, kæmper krigere og banditter i en kinesisk landsby i 1800-tallet til sidste blodsdråbe for at få fingre i skatten. En lokal smed forsyner klanerne med våben, så han kan tjene penge til at stikke af med sin kæreste, der arbejder på byens bordel. Smeden får hjælp af Jack Knife, en britisk slubbert, der kan noget med knive, og den gådefulde lejesoldat kendt som X-Blade.

22/2 BOGTYVEN I 1938 bliver den tyske pige Liesel sat i pleje hos maleren Hans og hans kone, Rosa. Da de opdager, at Liesel er analfabet, lærer Hans hende at læse, og hun kaster sig over bøgernes verden med stor appetit. Siden tager Liesels nye familie imod den jødiske flygtning Max, som de giver ly i deres kælder. Liesel og Max finder en fælles interesse i bøgerne, som får dem til at glemme krigens barske realiteter.

22/2 OSCAR Vi viser Oscarfilm: Bl.a. 12 Years a Slave, Argo, Zero Dark Thirty

24/2 JESSE STONE: BENEFIT OF THE DOUBT Jesse (Tom Selleck) kan ikke komme sig over, at han er blevet fyret fra sit job som politichef i den lille by Paradise i Massachusetts, men han får atter chancen for at bevise sit værd, da den nye politichef bliver dræbt af en bilbombe.

26/2 THE HUNGOVER GAMES I denne parodi på komediesuccesen “Tømmermænd i Vegas” vågner de tre festaber op i en anden film – i sci fi eventyret “The Hunger Games”. Det går til deres rædsel op for dem, at de i løbet af gårsdagens våde polterabend i Las Vegas har meldt sig til det blodige tv-program.

27/2 42 Den legendariske baseballspiller Jackie Robinson var den første afroamerikanske atlet, der brød den såkaldte racebarriere, der indtil hans gennembrud opdelte sporten i to separate ligaer – en for hvide og en for sorte spillere. Men vejen dertil var lang og fyldt med modstandere både på og uden for banen.

27/2 THE ZERO THEOREM I den nærmeste fremtid forventer den tilbagetrukne computer surfer Qohen Lethbridge (Christioph Waltz) på en ligning til at bestemme, om menneskeliv har nogen mening. Dette arbejde giver Lethbridge svær angst, og det vil ikke hjælpe, at han sidder fast i en bureaukratisk maskine, der ikke giver ham ingen ro. Instruktion: Terry Gilliam.

28/2 FJERKONGENS RIGE Tegnefilm om kanindrengen Johan, der mister sin mor, da den almægtige Fjerkonge vælger at bortføre hende. Johan kan ikke leve uden sin mor og begiver sig ud på en farefuld færd for at få hende tilbage. Den unge dreng lærer hurtigt en masse nyt om livet.

Du kan se C More på dit tv eller online på C More Play.

I samme kategori

Back to top button