Streamingnyt

Fear the Walking Dead på HBO Nordic

hbo nordicHBO Nordic har via Entertainment One (eOne) sikret sig rettighederne til AMC Studios’ Fear the Walking Dead, der udspringer af megahittet The Walking Dead. Den 90 min. lange pilotepisode har eksklusiv premiere i Danmark, Sverige, Norge og Finland på HBO Nordic den 24. august.

I takt med at AMCs The Walking Dead er blevet en kæmpesucces, har fans med spænding set frem til premieren på Fear the Walking Dead. I dag kan HBO Nordic annoncere, at det er streamingtjenesten, som har sikret sig de eksklusive nordiske rettigheder til den blodige dramaserie.

”Vi er glade for at kunne bekræfte, at HBO Nordic har sikret sig rettighederne til at vise Fear the Walking Dead i Danmark, Sverige, Norge og Finland. Hos HBO Nordic ønsker vi at tilbyde vores abonnenter det bedste serieindhold på markedet. Med tilføjelsen af Fear the Walking Dead, premieren på Show Me a Hero samt nye sæsoner af Fargo, The Affair, The Knick og The Leftovers i dette efterår alene, forstærker vi HBO Nordics position som The Home of Series”, siger Line Mykland, COO HBO Nordic.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Med rødder i serien The Walking Dead, den mest sete tv-serie i USA blandt målgruppen 18-49 år, er Fear the Walking Dead en blodig dramaserie, der udforsker starten på de levende dødes apokalypse set gennem øjnene på en familie, der i forvejen har sit at se til. Med base i storbyen LA, hvor mange er flyttet til for at opsøge lykken og lægge fortiden bag sig, spreder en mystisk virus sig og truer med at forstyrre den stabilitet, der trods alt er til stede hos studierådgiveren Madison Clark (Kim Dickens) og engelsklæreren Travis Manawas’ (Cliff Curtis) familie. Hverdagens problemer med at få familien til at fungere sættes i baggrunden, da samfundet begynder at bryde sammen. En tvunget evolution, hvor kun den stærkeste overlever, tvinger den dysfunktionelle familie til enten at genfinde sig selv eller omfavne deres nye mørke skæbne.

Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert og showrunner David Ericksos er alle executive producere, mens AMC Studios har produceret. Blandt de medvirkende finder man Kim Dickens som Madison, Cliff Curtis som Travis, Frank Dillane som Nick, Alycia Debnam-Carey som Alicia, Elizabeth Rodriguez som Liza, Ruben Blades som Daniel, Mercedes Mason som Ofelia og Lorenzo James Henrue som Chris. Sæson 1 består af seks afsnit. Sæson 2 med hele 15 episoder er allerede blevet annonceret af AMC til at have premiere i 2016.

Fear the Walking Dead har premiere på HBO Nordic d. 24. august.

I samme kategori

Back to top button