Branche-Nyt

Fastspeed kommer ind på Nord Energi Fibernet

Fastspeed og Nord Energi har indgået en aftale, som giver Fastspeed mulighed for at sælge internet på Nord Energis fibernet. Den hurtigt voksende bredbåndsudbyder får dermed adgang til godt 121.000 nye potentielle kunder i det meste af Vendsyssel og på Læsø.

Med ambitionen om at gøre fibernettet tilgængeligt for flere og øge valgfriheden åbner flere og flere danske fiberselskaber deres net for andre udbydere. Nu har Nord Energi og Fastspeed indgået en aftale via OpenNet, som giver Fastspeed mulighed for at sælge internet til godt 121.000 nordjyder.

”Vi har en klar ambition om at blive danskernes foretrukne bredbåndsleverandør målt på pris, kvalitet og kundeoplevelse. Vi har gjort det nemt for kunderne ved at tilbyde et helt enkelt og stærkt produkt med maksimal hastighed til en af markedets bedste priser. Derfor er det også afgørende for os, at det fibernet, vi sælger vores løsninger på, kan leve op til standarden, og det kan Nord Energis fibernet uden tvivl”, siger Jens Raith, som er adm. direktør i Fastspeed.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Fastspeed er allerede nået godt ud til danskerne, og Jens Raith glæder sig til at brede Fastspeeds stærke tilbud ud til 121.000 nye potentielle kunder: ”Vi har fra start haft et ønske om at komme så bredt ud som muligt med vores enkle produkt, og med den nye aftale kan vi nå endnu flere kunder. Og vores høje score på Trustpilot taler sit tydelige sprog. Kunderne er vilde med vores produkt, og vi glæder os til også at kunne tilbyde dette til husstande i Nord Energis dækningsområde”, fortæller han videre.

Et bredt udvalg til gavn for andelshaverne

Nord Energi Fibernet har allerede indgået aftaler med en række andre udbydere, som kan sælge internet og tv til Nord Energis andelshavere. Og selskabet glæder sig over at føje en ny stærk udbyder på listen over muligheder for valg af udbyder.

-”Vi er fokuserede på at drive et åbent fibernet med mange valgmuligheder for andelshaverne og borgerne i fiberforsyningsområdet. Dette opnår vi bl.a. ved at indgå flest mulige aftaler, med mange forskellige typer af udbydere, således der opnås frit valg blandt det bredest mulige udvalg af internet- og tv-produkter. Derfor glæder vi os til at byde Fastspeed og deres stærke produkt velkommen på vores net”, siger Christian Frost Lauritsen, direktør for Nord Energi Fibernet.

Aftalen mellem Fastspeed og Nord Energi Fibernet er indgået via OpenNets uafhængige brancheplatform, som giver både store og små udbydere og netejere mulighed for at indgå samarbejder, der kommer alle brugere af fibernettet til gavn.

Nord Energi Fibernet og Fastspeed er ved at forberede lanceringen af den nye aftale, hvilket forventes at ske inden årsskiftet.

De syv aftaler der er indgået indtil videre mellem Nord Energi om at benytte OpenNet er:

  1. Waoo
  2. Altibox
  3. Stofa
  4. Telenor
  5. Kviknet
  6. Bolig-Net
  7. Fastspeed
Kilde: Nord Energi presse

I samme kategori

Back to top button