Branche-NytNorlys

Farvel til Boxer – Skal nu hedde Norlys

Betalings-tv via tv-antennen har siden lanceringen tilbage i 2009 været kendt under brandet Boxer. For nogle år tilbage blev Boxer TV i Danmark købt af SE koncernen, der senere skiftede navn til Norlys.

Netop Norlys er det brand, der satses på nu, og derfor er det nu slut med Boxer brandet i Danmark pr. 5. oktober.  Boxer kunderne får nu besked om skiftet, og så skifter logoet og navnet i starten af oktober. Priserne er de samme, og produkterne er de samme.

– I 2020 blev energiforretningen til Norlys, og nu er turen så kommet til Boxer. Det er ikke uden et lille sug i maven, at vi siger farvel til et velkendt brand som Boxer, som er kendt og elsket af mange, og som gennem de seneste 12 år har sat et tydeligt aftryk på den danske tv- og internetbranche. Men vi tror på, at Norlys er fremtiden, og at vi med ét fælles brand kan sætte en ny standard i branchen og levere de bedste produkter og oplevelser til vores kunder og andelshavere, slår adm. direktør i Norlys Digital, Sune Nabe Frederiksen fast.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Boxer benyttede figuren Robert i mange år i sine reklamer. Herunder kan du få et nostalgisk tilbageblik på Boxers lancering i Danmark.Boxer Tv – Digitalt tv med Robert fra Boxer
Boxer Tv – Digitalt tv med Robert fra Boxer


Norlys ejer også Stofa og det er også planen at Stofa skifter navn til Norlys på sigt, uden der er nogen konkret tidshorisont.

Kilde: Boxer.dk

I samme kategori

Back to top button