Streamingnyt

Fargo sæson 2 på HBO Nordic fra 13/10

fargo sæson 2Coen-brødrene er fortsat executive producere og Noah Hawley er bagmanden, når anden sæson af den Golden Globe-vindende antologi-serie Fargo har premiere på HBO Nordic den 13. oktober. Sæson 2 består af 10 afsnit og er som både sæson 1 og spillefilmen baseret på ”virkelige begivenheder”. Rollelisten prydes denne gang af navne som Patrick Wilson, Ted Danson, Kirsten Dunst, Jesse Plemons og Jean Smart.

Den nye sæson udspiller sig i 1979 i Sioux Falls, South Dakota og Luverne, Minnesota, hvor den unge politimand Lou Solverson (Patrick Wilson), netop hjemvendt fra Vietnam-krigen, efterforsker en sag, der involverer en lokal bande og et større syndikat med direkte forbindelser til den nådesløse mafia. Det er noget af en opgave for Solverson , som får god hjælp fra sin svigerfar, Sheriffen Hank Larsson (Ted Danson) i efterforskningen, hvor de på deres vej stifter bekendtskab med en række kulørte karakterer som f.eks. den drikfældige advokat Nick Offerman (Karl Weathers).

Den tredobbelte Emmy-vinder Brad Garrett ses i rollen som Joe Bulo, lederen af en kriminel gruppe fra Kansas City med speciale i økonomiske ulovligheder. Hans højre hånd Mike Milligan (Bokeem Woodbine) er efterforskeren med et smørret smil på læberne, som sammen med Joe har fundet det næste indtægtskilde: Den kriminelle familie Gerhardt fra Fargo, hvor fruen i huset Floyd Gerhardt til stor frustration for familiens ældste søn Dodd (Jeffrey Donovan) har overtaget styringen, da faderen ligger for døden. Den temperamentsfulde Dodd har skumle planer, der involverer begge forældres død, så han kan videreføre familiens forretninger. Angus Samson spiller Bear Gerhardt, familiens mellemste søn – en skræmmende stor mand, som dog nok er den mindst forbryderiske i den skumle familie. Familiens yngste søn, Rye Gerhardt (Kieran Culkin,) har høje tanker om sig selv, men er i realiteten bare en pralhals, der har det hele I munden. Kirsten Dunst spiller en indehaver af en skønhedssalon, der på trods af at have boet hele sit liv i en lille by har drømme om at ende i storbyen.

Som det også var tilfældet med den første sæson, er det Emmy-vindende Noah Hawley, som står bag serien sammen med Joel & Ethan Coen, Warren Littlefield og John Cameron som executive producere. Inspireret af den Oscarvindende spillefilm af samme navn er FX’s Fargo produceret af MGM Television og FX Productions.

Første sæson af Fargo modtog sidste år hele 18 Emmy-nomineringer og hjemtog tre af priserne for bedste miniserie, bedste instruktion og bedste cast.

Fargo sæson 2 har premiere på HBO Nordic d. 13. oktober
Sæson 1 er også tilgængelig på HBO Nordic fra 13. oktober

I samme kategori

Back to top button