Branche-Nyt

Får du fuldt udbytte af DIGITALT.TV?

I 16 år har DIGITALT.TV nu formidlet nyheder, tests og guides om tv, streaming og teknologi. Men måske har du ikke det fulde overblik over, hvad du kan på siden her, så det gennemgår jeg lige i denne artikel.

Ugentligt nyhedsbrev med TV og Streamingpremierer

Ugens TV og Streaming Nyhedsbrev

Siden november 2019 har vi nu tilbudt et ugentligt nyhedsbrev, så du får et ugentligt overblik over en masse premieretitler på både streamingtjenester og tv-kanaler.

Annonce - artiklen forsætter nedenunder

Hver fredag lander der en e-mail i din indbakke, ganske gratis naturligvis. Er du ikke allerede tilmeldt, så kan du gøre det her

Der er også et nyhedsbrev med de seneste nyheder, som sendes ud med jævne mellemrum. Kunne du tænke dig dette, så kan du tilmelde dig her

Gem til din kalender

Når DIGITALT.TV skriver om en kommende titel på tv eller streamingtjenesterne, så finder du der også en tilføj til kalender knap. Her kan du så gemme en påmindelse om det pågældende indhold i f.eks. din Google Kalender. Smart f.eks. hvis der er en premiere du bare må huske at, lige så snart den har premiere.

Tilføj Favoritlisten Gem til favoritliste

DIGITALT.TV tilbyder udover kalenderfunktionen også en personlig favoritliste, som du kan gøre brug af til at gemme indhold, du gerne vil se. Ligesom gem til kalenderknappen, så fremgår hjerteknappen til favoritlisten i artikler om indhold på tv og streamingtjenesterne, ligesom den er en del af vores populære månedsguides.

Gem til favoritliste funktionen kan f.eks. bruges til at samle en masse titler sammen, så du kan planlægge at tænde og slukke for et streamingtjeneste abonnement, du ikke har hele tiden.  Har du en tre/fire HBO Nordic titler på listen, så er det måske tid til at abonnere på HBO i en måneds tid eller to.

Favoritliste funktionen kræver, at du er oprettet som bruger og logget ind. Du kan så se din personlige favoritliste via hjerteikonet i hovedmenuen.

Det hele er gratis men…

DIGITALT.TV er et uafhængigt medie, der ene og alene er finansieret af reklame og affliate indtægter. Der står ikke nogen mediekoncern bag, alt lige fra teknikken bag siden, opdateringer og artikelskrivning står undertegnet for.

Så med det i mente, så håber jeg naturligvis, at du vil undlade at benytte reklameblokering på DIGITALT.TV, så det hele kan løbe rundt. Jeg kigger på at kunne tilbyde reklamefri udgave i fremtiden muligvis via Google Contributor, for dem der gerne vil have en reklamefri oplevelse men samtidigt støtte siden.

Med venlig hilsen

Bo Kjærgaard
Webredaktør DIGITALT.TV


I samme kategori

Back to top button